Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 516
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Рокси, такова поведение си е въдичка, ти си го знаеш, де. Но работи при млади момичета или жени с много ниско самочувствие. Имам пред себе си един такъв пример. Не ги познавам отблизо, но е факт, че сам не е останал, има си транзитни 'приятелки' за преминаване на времето.
И на мен се опита да го направи. Виждаме се група хора, 3 седмици преди това ми опява настоятелно как ми е взел нещо за Коледа. Аз, възпитаната, купувам подарък. И вместо подарък, получавам някакво тъпанарско извинение.
После вика какво става, нещо не си словохотлива. А не бе, ей сега ще те позлатя. Trollface
После ми писа пожелание специално повтори 2 пъти, че щял да се обади, за да си наваксаме разговора (стана ми веднага ясно защо го повтаря като папагал).
Но е факт, че при някои от заобикалящите го жени това работи. Като обещае нещо сам и после не го направи, те си искат изпълнението и все повече енергията тече в тая посока и лека- полека се сближават, докато не ги изчук@.

# 241

Но е факт, че при някои от заобикалящите го жени това работи. Като обещае нещо сам и после не го направи, те си искат изпълнението и все повече енергията тече в тая посока и лека- полека се сближават, докато не ги изчук@.

Е, тука ли приключва историята? Очаквах нещо по-интересно. Не се бутайте там, където има мижав интерес и не знаете как да го повдигнете.
Ползвай им работещата стратегия, за да се вредиш и ти. Можела си да завъртиш нещата на майтап - докато сте в група можеш да го бъзнеш "ето, пак не си ми носиш подарък, значи аз ще си избера какво да ми подариш".
Жените, които не се фрустрират за глупости са си доста по-желани от мъжете. И обратно - няма по-голяма досада от жена, взела се много на сериозно.

# 242
  • София
Кечър, вече са ми толкова ясни тия схеми, че няма накъде повече. Именно затова забивам едно ОК, като пиронче в ковчега.

Има мъже, които не ги играят. И те са наистина ок.

# 243
  • Somewhere far away
А защо изобщо е казал, че ще ти купува подарък?
Това е толкова абсурдно, че дори не мога да го процесирам.

# 244
  • София
Godzila, нашите отношения не са свалка. Аз съм обвързана, не искам да се вреждам никъде, особено пък в 'харем'.
Стига си апострофирал на всеки пост, който някоя напише, че не търпи номерца. Smiley

Deathcrush, сигурно е купил и иска да го размахва като морковче, никаква идея нямам.

# 245
Комуникацията и как го правиш с всеки човек е много важна, да.
Такива дето се скриват и мълчат като дупета са ми крайно неприятни и невъзпитани.
Ами, кажи едно – не ща, не ме кефиш, нещо излезе и чао.
Ей сега един напира да се виждаме пак. Викам – пич, спирам засега съм пас. Промениха се при мен нещата. Що, пита. Казах му – появи се човек, не искам да смесвам нещата. Позасегна се май, май, но праща целувки. То нито така, нито иначе. Да го лъжа освен. Хората са странни понякога.

# 246
Да бе ама явно не се радва. Това ми напомня в училище един съученик разказва, как се зарибява с някакво момиче. Тя обаче много красива на снимката, явно я е откраднала отнякъде.
Отива той на срещата - наистина страшно красиво момиче. Скрил се зад колите и се изнизал, без да го види...
И този така - абе много искам, ама нямам желание...
Това и аз съм го правил, като бях на 13. Истински случай Simple Smile
Гошо, ти ли си Satisfied

# 247
  • София
Сега наваксвам с темата и се потресох от някои коментари на по-предните страници... Няма значение дали двама души се обичат и подкрепят, щом не става дума за мис България и финансово красив, значи са се примирили и се търпят... wtf? В този раздел твърде много се проектира собственото нещастие върху другите Simple Smile
Има много по-красиви жени от мис България, която е със статут на дете още, заедно с всичките си подгласнички.
А финансовата стабилност никак не е за пренебрегване и за двата пола.
И да- има хора, които стоят в браковете си, поради зависимост от всякакъв характер, главно финансова.
И да- има и хора, които са щастливи и удовлетворени с живота и брака си, без да са Абрамович и Адриана Лима.
И - да- ако си привлекателна, образована, успешна и независима имаш повече избор. И обратното за мъжкия пол.

# 248
Аре стига с таа работа, уе!
Със жена бих се виждал за удоволствие, наслаждение и почивка. Достатъчно работа има в тоя живот и извън общуването с жени.
Сега ми мина през главата мисълта, че ако жена иска да ме връзва, ше треа да почака да се пенсионирам, щото преди тва работа имам предостатъчно и трудно ше намера време и за нейната.
Бая чакане ше падне Wink, никоя не съветвам. Виж, както пее Висоцки : - Можно раз, два с председателям...

# 249
  • Out of the Mix
Ok, Ази.
Въпросът е, обаче човек как се позиционира и какви избори прави, с какви се среща, кой му идва присърце, с кой му върви приказката, като за тези неща финансите и положението в обществото нямат нищо общо. Много от тези с положението са параноици и с всякакви проблеми, използват противоположния пол за користни цели, смятат, че им се "полага". Да, ама - не.  
Няколко такива от твоите описани са ми минали през "транзитното сито", и не се разбрахме, защото търся основно и искам съвсем различни неща, а тези жени само затова мислят, и нямат време за мъж, еле пък нещо с отношението да не е както трябва.
Когато си го достигнал това, което описваш в един момент се капсулираш и трудно допускаш хора, според твоите разсъждения такъв/такава не може да се хване с "кой и да е", което много размива понятията и схващанията за любов. Simple Smile

# 250
  • София
Добре, ще те попитам така.
Ако приемем, че срещнеш прекрасно момиче, с което се чувстваш щастлив, но тя не се справя на деловия фронт като теб, няма наследство, тоест заможни родители, които да компенсират тази липса на кариерен успех и просто прави някакви дейности, които и харесват и я вдъхновяват, но не носят съответния финансов дивидент.
Срещате се, влюбвате се и после?

Не си ли говорихме в разни други формати, че хората /мъжете/ не искат да поемат ангажименти за друг човек, искат да се развиват самостоятелно и на практика всеки да се спасява поединично.
Ето виж и един пост преди твоят. Да се видим, да се позабавляваме, да попеем, да потанцуваме, после всеки да си върви в собствения живот и да не занимава другия със себе си.
Тоест, в един момент, шансовете една млада дама да разчита, че ще има опора, подкрепа и прочее в семеен формат силно са намалели в последно време и трябва да разчита предимно на себе си. Това, обаче изисква концентрация в кариерата или деловата активност, тоест много да се работи.
Съответно, ако много се работи и се концентрираш в работата, ако искаш да печелиш, означава, че няма да има много време за друго, тоест за мъж, връзка и прочее.
Напоследък даже и за бракове не се говори, мъжете не желаят да се обвързват.
Каква любов, какво чудо. Не я намирам в тези формати аз любовта.

# 251
  • София
Това всъщност не е малко. Да звънне и да предложи виждане - не е ли всъщност това инициативата, Фивър. Grinning
Даже е доста активна позиция според мен (не че намирам нещо лошо в активността).

В следващ пост уточних, че визирам последващите контакти, а не първоначалния.

# 252
  • София
Не трябва ли всеки зрял и здрав човек да разчита първо на себе си, после на друг?
Коментирам това:
Скрит текст:
Добре, ще те попитам така.
Ако приемем, че срещнеш прекрасно момиче, с което се чувстваш щастлив, но тя не се справя на деловия фронт като теб, няма наследство, тоест заможни родители, които да компенсират тази липса на кариерен успех и просто прави някакви дейности, които и харесват и я вдъхновяват, но не носят съответния финансов дивидент.
Срещате се, влюбвате се и после?

Не си ли говорихме в разни други формати, че хората /мъжете/ не искат да поемат ангажименти за друг човек, искат да се развиват самостоятелно и на практика всеки да се спасява поединично.
Ето виж и един пост преди твоят. Да се видим, да се позабавляваме, да попеем, да потанцуваме, после всеки да си върви в собствения живот и да не занимава другия със себе си.
Тоест, в един момент, шансовете една млада дама да разчита, че ще има опора, подкрепа и прочее в семеен формат силно са намалели в последно време и трябва да разчита предимно на себе си.
Скрит текст:
Това, обаче изисква концентрация в кариерата или деловата активност, тоест много да се работи.
Съответно, ако много се работи и се концентрираш в работата, ако искаш да печелиш, означава, че няма да има много време за друго, тоест за мъж, връзка и прочее.
Напоследък даже и за бракове не се говори, мъжете не желаят да се обвързват.
Каква любов, какво чудо. Не я намирам в тези формати аз любовта.

Нищо сложно няма в това да работиш и да имаш някоя и друга диня (връзка/семейство) под мишницата. Много хора го правят. Защото ако ти не можеш да разчиташ на себе си, как друг ще може да разчита на теб?

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 19:33 от milenaka

# 253
  • София
Като да бачкат всички тук за някакви космически суми, нали.
Ехо, болшинството народ бачка за някакви нормални пари, като поантата е в бачкат.
Единия повече, единия по- малко, понякога обратно и така.

# 254
  • София
Така е, отговарям на пост, в който се казва, че когато достигнеш определено ниво на финансова стабилност, започваш да се капсулираш, да ставаш малко по-скептичен, не се доверяваш лесно и все в този дух.
Което не се връзва с любов.
Аз, обаче казвам, че за да достигнеш въпросното ниво се иска да положиш усилия, труд и прочее и ако наистина си зрял индивид наистина разчиташ изцяло на себе си.
Тогав, пита се в задачата- за какво ми е някой друг?

Общи условия

Активация на акаунт