Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 777
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 360
Като не ти отговарят и са много заети, ставаш зает и ти за тях.
Усетя ли колебание в някой дали да ми отдели време, хич не бих се напъвала да го заинтригувам.
Мисля, че най-отблъскващото в болшинството съвременни свалки при мъжете, е непостоянството им в комуникацията и вятърничевото поведение, без никакво развитие.
 Ще кажеш, че имат безкраен избор (а той е само във интернет и главите им) и дори не се опитват да опознаят жените, с които общуват. Ако трябва да се напънат малко и изчезват.

# 361
  • София
Вярваш в любовта от какво естество?
Че тя ти дава крилата да преодолявате различията заедно, въпреки тях, защото сте влюбени, или защото "замаскирва" да не се гледат "другите неща"?

Ти била ли си с по-беден мъж от теб, защото аз съм бил и в двете конфигурации?
Уточнение правя, че не става дума за фрапантности тип милионер с Пепеляшка и паж с принцесата.
Или си била единствено и само с бащата на децата ти, вече след брака и свиването на гнездото в моногамна затворена семейна връзка?

Ако не е това поантата ти, и греша, се извинявам, останал съм с такова впечатление от цялостната ти нагласа, не само конкретния пост.

Добре, защото тук нямаме колизия - не може само сърце и нищо друго, то е в дисонанс това въобще с презумпцията за отношения, любов, връзка, живеене заедно и градеж. Ясно, че се влиза с всичко, ок.

Какво означава максималист в отношенията?
Имаш някакви нужди, желания, приоритети, вкусове, предпочитания от всякакво естество.
Споделят се и коментират, задоволяват. Какво повече? Thinking
Този "максимализъм" не смяташ ли, че може да натовари излишно психически другия с прекалени очаквания, прегаряне, стрес, себореен дерматит, алопеция, язва?
Е, не знам как да отговоря.
Биографията няма да си напиша, но хората около мен са спокойни и щастливи, но ми е по-важно аз да съм щастлива.
За последния абзац- опасявам се, че имам и друга страна и ако се стигне до там, уви, стресът, себорейния дерматит и язвата вече нямат никакво значение, защото не ме интересува, този човек излиза от кръга на моите интереси, съответно себорейния му дерматит.
Е, добре, на един отидох на погребението, признавам си, опасявам се, обаче, че след това, вдовицата му получи доживотен себореен дерматит и още какво беше там.
Излезе, че съм от лошите, обаче вие такива ги пишете в последните страници, че някак си, почувствах се неподходяща да тази тема.

# 362
  • Out of the Mix
Не те карам никаква автобиография да си казваш.
Задавам фундаментални въпроси, на които може да се отговори и общо. Но няма значение, така си преценила, ок. Никъде не съм казал каква си, още повече "лоша", нищо не е "излизало". Говорим за житейски неща. Няма нужда от цинимзъм. Съвсем нормално и спокойно списвам с теб, както и с всяка друга.
А простотиите последните страници изобщо няма да ги коментирам и са ми отвратителни, нямащи нищо общо с реалността. Или то има, но не с моята и на куп други.

# 363
Цялата тая обърквация идва от тези секс бъдита, само секс, без бъдита, приятели с привилегии и т.н.
Като съм ходила по срещи, значи съм била необвързана, съответно, че не спя с никого, включително с тези по срещите, докато не се харесаме с някого.
Докато сме излизали на първи срещи сме имали и други първи срещи. Даже баба ми преди 70 години е излизала с различни кавалери, докато дядо ми не я е поискал.

# 364
А защо да изпадаш в ситуацията на "тъпата Пенка". Ах, видяхме се с Гошко, ах хвана ме за ръката и ме цунка по бузката като ме изпрати. Ама нещо не пише, ама аз го обичам, ама какво става, аз мислех че сме гаджета вече!!!
Ми не, не сте.

Един се оплакваше, че приятелката му му изневерила понеже, като се запознали и отишли на кафе, без прегръдки и целувки, защото той не бил такъв човек, тя, явно неособено впечатлена от срещата, излязла на среща и с друг, с когото се целувала.

# 365
И като въпросният "единствен чат" не ти отговори 48 часа ко правиш?
Ривеш?
Пишеш "защо не пишеш"?
Друг полезен ход?

Както казваше една позната преди време - щом може да не ми пише или звънне 24 часа, значи не е за мен. Ненужно дълго време му даваш за отговор Grinning

Верно ли бе? Ами може да е катастрофирал, да има разстройство, да са го нагазили в службата ...
Аз се учудвам как въобще хората успяват да се сдвоят при тия почти неизпълними изисквания, които чета тука.

# 366
  • София

Верно ли бе? Ами може да е катастрофирал, да има разстройство, да са го нагазили в службата...
Аз се учудвам как въобще хората успяват да се сдвоят при тия почти неизпълними изисквания, които чета тука.
В историята на Амели Пулен, ако си гледала филма, тя си представи такъв сценарий за мъжа, който не и звъни, че накрая той се беше озовал отвлечен в планините на Афганистан до един старец с една коза. Та всичко е възможно, но ако човекът не е в много тежко състояние някъде, два дни да не отговори на съобщение по-вероятно показват липса на интерес, отколкото нещо друго. Това в началото.

# 367
  • София
Трябва да отворим отделна тема "Колко време е приемливо мъж да ви мотае преди да разберете, че сте в официална връзка и длъжни ли сте да спазвате целомъдрие през този период?"

# 368
Никой никого не може да принуди към целомъдрие или разврат, правиш това, което приемаш за правилно и редно. За теб щом е ок да правиш секс с един, а да излизаш на срещи и да се опознаваш с друг/и, давай, морална полиция няма.
Сега ми хрумна, че всъщност това поведение чудесно си кореспондира с мъжкото "ще кажа, че я обичам, за да ми пуска". Хем има нещо рационално, хем хлъзгаво.

Нещо горе-долу по темата: сутринта ми мина един рийл в която инфлуенсърка обяснява на жените защо не е добре първата среща да е на кафе. Защото това означавало, че мъжът не се бил потрудил достатъчно, а жената приемайки такава покана се оценявала много ниско. Задължително било първа среща на вечеря в ресторант. Откъде избуяха толкова кухи женици не зная, но жал ми става за всички обикновени жени, които биха последвали съветите й.

# 369
Аз пък не искам да излизам на ресторант. Първо, по принцип не обичам да ходя, предпочитам да си поръчвам за вкъщи.
Второ, ако се окаже, че не си пасвате още на салатата, работата става много неудобна.

# 370
  • София
Да, доста странно са разделени последните тенденции, една част са свръхеманципирани девойки, другата са на ръба на проституцията. Честно казано, предпочитам първите за норма, може би и те отиват в крайност, за да не бъдат причислени към вторите.
И естествено, че по-добре първата среща да е на кафе или нещо неангажиращо, за да се види има ли потенциал изобщо за по-съществена среща или не.

# 371
  • София
Лоша тенденция в, че мъжете са свръх неангажирани. За повечето да се видите веднъж седмично или веднъж на две седмици е ок.  Кой какво прави през останалото време - негова си работа.

# 372
  • София
Лоша тенденция в, че мъжете са свръх неангажирани. За повечето да се видите веднъж седмично или веднъж на две седмици е ок.  Кой какво прави през останалото време - негова си работа.
Това след определена възраст е нормално. И аз нямам ресурс да се виждам с някого всеки ден, понякога и всяка седмица.

# 373
Наистина ли е без значение кой какво прави през останалото си време? В линка по средата топлес ваксаджийки:

https://thornforum.net/viewtopic.php?t=48&start=40

# 374
  • София
Мъжете са свръх мързеливи, не ангажирани.
Не са научени на обноски, поведение, липсва им пиперчето на живота.
Отделно една кофа шарани, дето са готови на Добър ден и за какво да си дават зор?
Ми, няма.

Общи условия

Активация на акаунт