Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 698
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 405
  • Somewhere far away
Не говорим за след работа и че е стресираща и/или напрегната работа.
 Ясно е че има работи, на който не можеш и вода да пийнеш на спокойствие или едно кафе да изпиеш, камо ли да имаш време да пишеш и да чатиш
 Говорим за хора, които очевидно пишат когато са си пийнали .. ама нещо друго, не вода и кафе. Grinning

# 406
  • Out of the Mix
Това не е "нийди", а отива в територията на обсебване/ревност/болестно състояние.
Това "не ме обичаш", кога на 2-ра среща, 5-та? Rolling Eyes
Тийн проблем?

Филтрирай контактите, Рокстар.
Допускаш до личния си живот/свалки не 20-50 човека, а да кажем 1-3, но супер точни и адекватни, след което времето показва с кой би се получило и какво, но не си лягате и не спите едновременно с 3-та. Преди да си легнеш избираш 1. Ако не се получи, следващи 1-2, не 100.
Това в контекст на вчера.

Да водя чат в неадекватно състояние никога не ми се е случвало.
Пияна жена е грозна картинка.
По питие на 4 очи, ок.
Да си отворя 1 път на високосна бира, или чаша вино, тя да си сипе, ок.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 14:47 от Revoker

# 407
  • София
Някои след работа не могат. Не е удобно от жените им.

# 408
  • София
Това не е "нийди", а отива в територията на обсебване/ревност/болестно състояние.
Това "не ме обичаш", кога на 2-ра среща, 5-та? Rolling Eyes
Тийн проблем?

Не е болестно състояние, много хора са така, но по-често жени. Признавам, че не давам примера от личен опит, защото не общувам с подобен тип хора, но други общуват и виждам как вървят нещата. Не ги знам как дишат с толкова влюбчиви и нуждаещи се половинки.

# 409
Стига сте давали примери с изключения. Като си на язовир без обхват, естествено си уведомила който трябва.
Когато не сте сметнали за нужно да уведомите някой човек, че ще изчезнете за 2-3 дни, то е логично че този човек не ви е важен.
Нещата са ясни като бял ден.
И за мен е така. Скоро си пиша с 1 младеж от приложение, той ме търси първи. Ентусиазиран, кафе среща, хайде искаш ли утре, пък аз бях свободна целия ден и викам ОК. Уговаряме нещо по обяд и той пише час по-рано, че ангажиментите му преди това се проточват непредвидено и явно ще закъснее, да отложим. Викам амиии ОК, мога евентуално и по-късно, да видим. Не се появи до вечерта. Някакви брокери, огледи, къде го замъкнали забавили,  обяснения - да кажем не лъже, но и стана ясно как срещата е била вмъкната някъде там между нещата непремислено и се подразних. Дадох последен шанс уж да пише на другия ден за евентуално кафе уикенда. И пак изчезна. Вярно не беше влизал онлайн цяло денонощие, но и после нищо, и да е имало нещо не разбрах. Изтрих чата и толкова. Какво да си помисля освен, че не съм му важна грам...
Същият ми пише след около 3 седмици с извинения и искал да ми обясни SmileySimple Smile Нямах желание да слушам вече, а и да имах, вече излизах малко по-активно с друг просто се появи веднага след това, изтърва моментът. Казах му го и го отрязах и дотам.  Има си граници.

# 410
  • Out of the Mix
Каприз, ти не беше ли с някакъв, наскоро те четохме, главоблъсканиците, какви срещи, па младежи? Rolling Eyes

# 411
Е да, бях, и това беше преди около 2 месеца. Малко след като се пооплаках тук реших и приключих главоблъсканицата. Около 2 седмици бяха минали, реших, че не е моето с този човек и дотам, не съм задълбавала. С него между другото се запознах покрай общи познати, не онлайн. По-късно се разписах в приложение. 2-3 кафета разходки и нищо друго съществено не произлезе от това с никого. С този пример горе даже и до кафе не стигнах.
Последно пък се засякох случайно с друг стар познат и се завъртяха малко по-бързо нещата без да съм ги търсила. Прясно е. Ама ще видим...кога и дали ще се оплача и от него, че никога не е идеално Smile
Както казах минаха 2 месеца. Неща се случват или променят, появяват се хора, не виждам проблем Simple Smile

П.П. ПО повод по-ранната дискусия, някой ме кани на питие, излизам, втора среща разходка. Още не съм сигурна докъде ше се стигне, ще има ли следваща. Писала съм си с някой друг онлайн и сме пили също едно кафе, не съм го отрязала още. В момента, в който с новия човек сме стигнали до жилището на единия, там сложих границата на всякакви други комуникации.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 15:10 от Miss_Kaprisse

# 412
  • София
Да се изкажа и аз като bad texter. И обаждания дори не чувам винаги.
Невинаги може да си в настроение за чаткане, да не си чул, видял много бързо, но според ме в днешния век няма човек, който да няма достъп до телефона си дълго време. Дори за да се логна на работа ми искат телефона за потвърждение. Може да имаш и конференция, разстройство и т.н. и да не можеш да чатиш. НО ако човекът ти е важен и те интересува - можеш буквално да драснеш един ред -днес/сега не мога да говоря, ще звънна.
Няма толкова зает човек, който да няма време дори за един ред. Идеята е друга обаче - пишейки така все пак валидираш човека, а целта на такива игрички и мълчанки е да не го правиш. Или дори не му помниш името, толкова ти е важен. Това е изводът и никой не може да ме убеди в противното, знам по себе си. Жените просто обичат да се самонавиват, че има някакви непреодолими препятствия, че да не им върне някой съобщение.

# 413
  • Somewhere far away
Да пиша  е моето нещо. Изобщо писмената ми комуникация ми е по-удобна, по-приятна и по-комфортна.
 Говорене по телефони и обаждания мразя.

# 414
  • София
На мен и двете са ми ок, но на телефона съм по-истинска. На чат съм "ледената кралица", признавам.

# 415
Съгласна съм с chris.
Мъжът ми ползва само вайбър и ютуб и в началото между първите 3-4 срещи нито сме водили чатове и разговори по телефона, нито съм го очаквала. Обаждаше ми се да се уговорим за следващата среща, 2-3 минути разговор и това е. Но пък срещите продължаваха много дълго, по цял ден бяхме заедно. За мен това е нормално, всичко друго е общи приказки, за да докажем, че в момента не сме с друго гадже. Simple Smile
Иначе мъж, който е хронично онлайн, цял ден в социалните мрежи и качва публикации, пък ме игнорира по два дни - да, червен флаг е.

# 416
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Е да, бях, и това беше преди около 2 месеца. Малко след като се пооплаках тук реших и приключих главоблъсканицата. Около 2 седмици бяха минали, реших, че не е моето с този човек и дотам, не съм задълбавала. С него между другото се запознах покрай общи познати, не онлайн. По-късно се разписах в приложение. 2-3 кафета разходки и нищо друго съществено не произлезе от това с никого. С този пример горе даже и до кафе не стигнах.
Последно пък се засякох случайно с друг стар познат и се завъртяха малко по-бързо нещата без да съм ги търсила. Прясно е. Ама ще видим...кога и дали ще се оплача и от него, че никога не е идеално Smile
Както казах минаха 2 месеца. Неща се случват или променят, появяват се хора, не виждам проблем Simple Smile

П.П. ПО повод по-ранната дискусия, някой ме кани на питие, излизам, втора среща разходка. Още не съм сигурна докъде ше се стигне, ще има ли следваща. Писала съм си с някой друг онлайн и сме пили също едно кафе, не съм го отрязала още. В момента, в който с новия човек сме стигнали до жилището на единия, там сложих границата на всякакви други комуникации.
Принципно обичам, когато жена ми се обясни напоително и изчерпателно.
То е така - с жабите, знаем си. То дори и да се харесате на прима виста, след 2-то кафе може нещо да не ти допадне, и да се откажеш. Може и до кревата да стигнете, и пак.
Няма проблем, едни си отиват, други идват.
Абе, жена си, разбирам с тия "оплакванки" от личния живот, но не знам доколко са ок. Wink
Поне слагаш граници.
Иначе какво излиза - необвързан може да чати, излиза, прави, каквото иска с колкото иска?
А този, с който си стигнала до жилището, входната врата, знаел ли е, че ти вчера си била на среща с друг, и има още 4-ма, примерно в момента "резерви", или тези неща дори не се коментират?

Скрит текст:
Да се изкажа и аз като bad texter. И обаждания дори не чувам винаги.
Невинаги може да си в настроение за чаткане, да не си чул, видял много бързо, но според ме в днешния век няма човек, който да няма достъп до телефона си дълго време. Дори за да се логна на работа ми искат телефона за потвърждение. Може да имаш и конференция, разстройство и т.н. и да не можеш да чатиш. НО ако човекът ти е важен и те интересува - можеш буквално да драснеш един ред -днес/сега не мога да говоря, ще звънна.
Няма толкова зает човек, който да няма време дори за един ред. Идеята е друга обаче - пишейки така все пак валидираш човека, а целта на такива игрички и мълчанки е да не го правиш. Или дори не му помниш името, толкова ти е важен. Това е изводът и никой не може да ме убеди в противното, знам по себе си. Жените просто обичат да се самонавиват, че има някакви непреодолими препятствия, че да не им върне някой съобщение.
Да. Аз няма какво да "асимилирам" тук, и още 3-5 човека, списващи.
Иначе има толкова зает човек. Примерно - доц. Наталия Киселова. Sweat SmileTrollface
Или викаш в обедната почивка от бюфета разцъква чат. Smile

На мен и двете са ми ок, но на телефона съм по-истинска. На чат съм "ледената кралица", признавам.
Изоставаш, аз съм висш пилотаж и по трите направления - чат, букви, телефонен разговор, фейс-ту-фейс. Sunglasses Никаква причина не виждам да си различен, никаква. Както и хората, с които общувам са си себе си, те са.

Скрит текст:
Съгласна съм с chris.
Мъжът ми ползва само вайбър и ютуб и в началото между първите 3-4 срещи нито сме водили чатове и разговори по телефона, нито съм го очаквала. Обаждаше ми се да се уговорим за следващата среща, 2-3 минути разговор и това е. Но пък срещите продължаваха много дълго, по цял ден бяхме заедно. За мен това е нормално, всичко друго е общи приказки, за да докажем, че в момента не сме с друго гадже. Simple Smile
Иначе мъж, който е хронично онлайн, цял ден в социалните мрежи и качва публикации, пък ме игнорира по два дни - да, червен флаг е.
Съвсем нормално.
Aма, да, то като срещите са по цял ден, и дълги, после остава само да спите, и следваща. После идват и другите неща. Зависи от динамиката.
Как Ютууб, какво сте правили там?

# 417
Ревокър, какво да сме правили в ютуб? Казвам, че това са двете приложения, които ползва, тоест не ползва фейсбук, инста, тикток, уатсап, форуми, т.н. За разлика от мен, аз съм си Интернет зависима. И пак не бих стояла по цяла вечер да си чатим, не обичам такава безцелна комуникация. Нито "добро утро, миличко, как спа", "хайде лека нощ, до утре, спинкай сладко и ме сънувай, бебчи".

# 418
Много ме дразни това с писането. Не само от мъже. Всеки ми пише нещо,то обяснения,писания, кой кога видял,кога отговорил.... Като можем да си го кажем за 2мин,защо да си пишем половин час? Честно,не схващам.
А иначе,ако съм излизала с мъж,още на следващия ден се чуваме,обикновено по негова инициатива. Какви 48,60,80часа ?  Той иска ли ме или не? 😂😂 Ако ми звънне след една седмица,може и да не помня кой е. Това за шега,но ако един мъж си е прекарал добре,звъни или пише още на следващия ден.

# 419
  • Out of the Mix
Ххаха, разсмя ме, Манди. Smile
Абе, зависи, с някои си ви е приятно да си казвате "лека нощ, спи в кош, сънувай...". Joy
Между другото, наскоро установих, че WhatsApp е доста по-приятен за чат от Вайбър.
Не е безцелна комуникацията. Имал съм доста такива, с които не ти се спира, и все има какво да си кажете, явно е до хора, и момент. А и цял ден като не сте се чували, вечерта наваксвате.
Замислих се дали съм зависим. Thinking
По-скоро не, уплътнявам време и лафя с приятни ми хора.
Реално и информационният поток, новини и т.н., също е онлайн.

Да, Карина, по-добре разговори от чат, повече неща казваш за по-кратко време, но всичко си има чара и момента. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 17:26 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт