Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 646
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 435
  • Out of the Mix
Точно така, Хепи, в "изцеждането" е разковничето. Wink
Разбира се, Абуто допълни по същество - фю-фю-то е основна част в менюто. Joy
А, ако не се лъжа от Манди тръгна тази алегория. Smile

# 436
Чували сме не една и две истории, в които уж секса вкъщи е топ и често, но пак има изневери, така че изцеждането не е гаранция за другото.

# 437
  • София
На мъжа силите, като се изцеждат вкъщи, няма време и сили за други похождения. Ама,  ползвайте ги тия мъже.
Мен трябва да ме изцедят Mr. Green

# 438
Абе който си го влече чуждото,колкото и фю фю да има,пак ще бяга от съпружеското ложе.

# 439
  • Out of the Mix
Може би е до психика.
Някак си, като ти е наред всичко, няма резон да мислиш за чуждо.
Ако не ти е, разговаряйте.
Ако се е изчерпило всичко, то връзката няма смисъл.
Поне за мен е така.

# 440
То на всеки може да се случи да се подхлъзне да речем. Но то няма общо с това колко фю фю има вкъщи. Това имах предвид.

# 441
Начи, много приказки се изприказваха, ама не сте ли съгласни, че мъж, който много жени го искат е по-секси от мъж, който три месеца е стоял на сухо и сега една като му е обърнала внимание й пише по 5 пъти на ден като лепка.
Тоя дето по 2-3 дни е "зает", не е ли по-загадъчен и по-привлекателен?

# 442
Начи, много приказки се изприказваха, ама не сте ли съгласни, че мъж, който много жени го искат е по-секси от мъж, който три месеца е стоял на сухо и сега една като му е обърнала внимание й пише по 5 пъти на ден като лепка.
Не.

# 443
Не.

Загадъчен и привлекателен😀Това сериозно ли е...Особено мъже, които в социалните мрежи постоянно публикуват свои снимки-сами, във всякакви пози-и тези снимки са харесвани от куцо ,сакато и всякакво, са супер отблъскващи типове!
Един мъж трябва да илзъчва сигурност, топлина, мъжественост, изобщо не ми трябва загадъчност, пак стигаме до мъжката принцеса😀

# 444
  • Пловдив
Цитат
Загадъчен и привлекателен😀Това сериозно ли е...Особено мъже, които в социалните мрежи постоянно публикуват свои снимки-сами, във всякакви пози-и тези снимки са харесвани от куцо ,сакато и всякакво, са супер отблъскващи типове!
Един мъж трябва да илзъчва сигурност, топлина, мъжественост, изобщо не ми трябва загадъчност, пак стигаме до мъжката принцеса😀

Абсолютно същото важи и за жените със снимки и последователи.Ама важно е да  си ЗвездЪ

# 445
  • София

Не.

# 446

Щом тоя е зает по 2-3 дни, значи за него и аз съм заета завинаги

# 447
Няма как да ме впечатли мъж, който твърди, че ме харесва или нещо подобно, а да не се сеща за мен с дни и да се прави на ощипан. За мен е важна редовната комуникация.
ММ в началото ми бягаше по тъча и бях на косъм да спра да общувам с него, но се активизира към края на ‘изпитателния’ срок. 
Сега ме търси дори когато е на работа, пък аз съм в дома ни и ще се видим вечерта. Пишем си, понякога ми и звъни просто, за да ме чуе. Мен това ме впечатлява. Много рядко изобщо нищо да не драсне цял ден, обикновено го закачам да го видя просто дали всичко е наред и да знае, че има моята подкрепа в натоварения ден. Не пишем романи.
Както и да има добро утро/лека нощ. Първите месеци не му правеше впечатление заспал, събудил се. А знам, че рови в телефона. Не говоря да заспи случайно. Но сутрин особено си е на телефона, преди да иде на работа. Ако няма няколко секунди да ми драсне нещо, за какво ми е? 😀 това, говоря като бяхме от разстояние. Сега и да не ми напише нещо, ние лягаме заедно и задължително ме целува поне веднъж преди да тръгне за работа и задължително имаме целувка и прегръдка за лека нощ. Ей тъй. Като ‘традиция’. Дори да сме скарани. Никога не знаеш утре какво може да стане. Много хора си мислят, че имат цял живот с някого, ама не всички имат този късмет и гадното е, че никога не знаеш какво те очаква. Та, аз съм научена да ценя партньора си и да го уважавам и очаквам същото. Ако в началото не ми покаже уважение и интерес, за какво ми е? Да му гледам снимките във фейсбука и да се кефя колко го харесват? Ич не е моята битка това 😀

# 448
Аз съм съгласна с Крис78. Лепки, мазници и досадници са най - противното нещо не само в онлайн комуникацията, ами и лайф. Просто в нета е по - лесно да се разкарат.

Иначе зависи много и от естеството на работа и на двамата, но сега понеже коментираме мъжете - от тяхната.
Като се запознахме с мъжът ми той пътуваше  непрекъснато, направо живееше по самолетите и летищата, говоря за междуконтинентални полети, отделно работата му. Ако успеехме да се чуем на няколко дни си беше постижение, съобщенията можех да броя на пръстите на едната ми ръка за ден.
Никога не съм си мислила, че бяга по тъча, защото великата женска интуиция плюс социално грамотен мъж създават комуникация, от която си личат колко са сериозни намеренията и на двамата даже и през екраните, ако са съвсем в началото.

# 449
И кой говори за досадници и лепки?

Общи условия

Активация на акаунт