Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 630
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 450
Не, не става дума за лепкави хора. Достатъчно е да ми напише поне 2-3 пъти на ден, да пита добре ли съм, как съм. И аз не обичам цял ден да седя в телефона, то дори не е нормално. Но ако човек си спомня за мен веднъж на няколко дни, то няма да го считам за подходящ човек

# 451
А непрекъснотото писане, въпроси, време за отговаряне какво да са? При положение, че жената си има социален живот, собствен приятелски кръг и работа.
На мен са ми правили фасони защо не отговарям, пък са ме видели онлайн, все едно съм била длъжна.
Комуникация, която е приятна и за двамата, разбира се, че не попада в горната графа. Но не всеки мъж, който не виси на телефона и не пише на час и 21 минути няма интерес или има още няколко мацки в листата си.

# 452
А непрекъснотото писане, въпроси, време за отговаряне какво да са? При положение, че жената си има социален живот, собствен приятелски кръг и работа.
На мен са ми правили фасони защо не отговарям, пък са ме видели онлайн, все едно съм била длъжна.
Комуникация, която е приятна и за двамата, разбира се, че не попада в горната графа. Но не всеки мъж, който не виси на телефона и не пише на час и 21 минути няма интерес или има още няколко мацки в листата си.
Никой не говори за това 😀  🤦♀
Ами неуважително е да твърдиш, че харесваш някого и да нямаш време да му отговориш цял ден. Никой не казва да висиш на тела нонстоп. Но предвид активността на потребителите тук, ако бг мама ви е по-ценно от това да създадете отношения с някого..

# 453
Начи, много приказки се изприказваха, ама не сте ли съгласни, че мъж, който много жени го искат е по-секси от мъж, който три месеца е стоял на сухо и сега една като му е обърнала внимание й пише по 5 пъти на ден като лепка.
Тоя дето по 2-3 дни е "зает", не е ли по-загадъчен и по-привлекателен?

Всъщност мъж, който много жени го искат, ако не го искат заради банковата сметка, трябва да е доста активен с жените и на всяка да внушава, че то има много на опашката, но тя е Единствената и най-важната. Жена, която много мъже я искат, също обикновено се труди много, за да е така, с поведението и действията си. Красивите и затворените, държащи се дръпнато жени, които не издават информация за личния си живот, обикновено ги смятат за заети и недостъпни, за загубена кауза.

# 454
Е, ако ти натоварят с въпроси защо не отговаряш в рамките на 5 минути, това е друг въпрос. Аз мога да отговоря на ММ си дори след няколко часа и няма да ми каже нищо. Точно това е въпросът - да намериш човека, който ти подхожда

# 455
Хората са различни и всеки е прав за себе си. Ако човек си открие половинка, с която са на една вълна и имат общ подход на общуване няма правилно или грешно.

# 456
  • София
Начи, много приказки се изприказваха, ама не сте ли съгласни, че мъж, който много жени го искат е по-секси от мъж, който три месеца е стоял на сухо и сега една като му е обърнала внимание й пише по 5 пъти на ден като лепка.

Еднакво непривлекателни са и двамата! Защо е нужно да мислим черно-бяло и в крайности?
За мен привлекателен е консистентният мъж, който се впуска в интеракцията помежду ни, без да играе игри (да пише рядко, за да си вдига стойността например) и без да анализира дали изглежда нийди.
Всичко друго е заблуда и изкривяване на реалността.

# 457
Е, ако ти натоварят с въпроси защо не отговаряш в рамките на 5 минути, това е друг въпрос. Аз мога да отговоря на ММ си дори след няколко часа и няма да ми каже нищо. Точно това е въпросът - да намериш човека, който ти подхожда
То за това е чат.
Никой не те задължава да отговаряш веднага. Със сигурност не е приятно нонстоп да ти се мрънка, че си на линия, пък не си отговорил. Да не говорим, че месинджъра колко пъти показва някой, че е на линия, пък той не е в месинджър.
И на мен са ми мрънкали така😀 такъв го зарязах за три месеца, ама той не ме оставяше нито по чата, нито на живо сама, накрая го изгоних, ама толкова груба бях, че чак жал ми стана. А аз ставам груба ако съм повтаряла няколко пъти едно и също и не ме чува и продължава.
Но не знам защо говорите за тези две крайности. Да не ти пишат с дни и да ти пишат нонстоп. Не мисля, че въпроса е в това.
Иначе понякога аз се въодушевявам по някоя тема и драскам на моя някакви впечатления, идеи, притеснения. Той си ме знае. Когато е спешно, няма да пиша, ще звънна. Той когато може ми прочита.
Ама той ми е най-близкия човек и мога да си позволя да съм в тази си светлина без да се притеснявам. 😀

# 458
Много наивни и неопитни неща чета тука. Момичета, време е да разберете, че сериозният мъж е онзи угриженият, който бачка яко (независимо какво), който ако е сам след работа се занимава с домакинството си (щото и там трябва грижа), и си пазарува и си плаща сметки и има хобита и има приятели, има също семейство и роднини. Ей точно тоя сериозния съвсем няма да му остане време да ви пише всеки ден и да е активен в мрежите. Можете да го зачерквате колкото искате щом не ви е писал 2-3 дни. Можете да мислите каквото искате за него. След време ще разберете, че търсите точно него - мъжът, който вечер се прибира при семейството си.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 11:21 от Di Soleil

# 459
Ама защо ги имате тия телефони като да пишеш писмо и да трябва да ходиш да го пращаш по пощата, не знам.
Егаси и усилията отнемат няколко реплики на ден.

# 460
  • София

Важи и за двата пола, Крис.
Хората, които са пълноценни, бих казала, че са ангажирани.
Животът им е динамичен, имат делови активности, спортове, козметики, социални активности и изобщо, хипотезата, че един привлекателен, пълноценен човек влиза в представата на кибик, който къса маргаритки по цял ден с "харесва ме, не ме харесва" , не бих я дефинирала като реалистична.

# 461
  • София
Не, не става дума за лепкави хора. Достатъчно е да ми напише поне 2-3 пъти на ден, да пита добре ли съм, как съм. И аз не обичам цял ден да седя в телефона, то дори не е нормално. Но ако човек си спомня за мен веднъж на няколко дни, то няма да го считам за подходящ човек
2-3 пъти на ден?! Защо ще ти пише по 3 пъти на ден? Това не бих го издържала никога.

# 462
Много наивни и неопитни неща чета тука. Момичета, време и да разберете, че сериозният мъж е онзи угриженият, който бачка яко (независимо какво), който ако и сам след работа се занимава с домакинството си (щото и там трябва грижа), и си пазарува и си плаща сметки и има хобита и има приятели, има също семейство и роднини. Ей точно тоя сериозния съвсем няма да му остане време да ви пише всеки ден и да е активен в мрежите. Можете да го зачерквате колкото искате щом не ви е писал 2-3 дни. Можете да мислите каквото искате за него. След време ще разберете, че търсите точно него - мъжът, който вечер се прибира при семейството си.

Е добре де, една жена не отделя ли време за работа, за бит, за семейството си, за себе си? Щом ние можем да намерим време да погледнем в телефона си няколко пъти на ден, значи и мъжът има тази възможност.
Говорите за някакви крайности.

# 463
Има ли смисъл от дискусии изобщо тук?
Като цяло.
Аз не виждам нищо градивно. Аз казвам за мен какво е нормално, ама ти не го приемаш за нормално и трябва да наложиш твоето нормално. Обикновено се разделяме на два лагера. Или всички срещу един.
Повечето хора не приемат чужди мнения и че човекът отсреща е различен и има правото да е такъв. Важното е да си намерим себеподобни - приятели или партньор.
Нищо не постигаме. В един момент се стига до заключване на темата поради прекрачване на граници.

# 464
  • Пловдив
Цитат
Важи и за двата пола, Крис.
Хората, които са пълноценни, бих казала, че са ангажирани.
Животът им е динамичен, имат делови активности, спортове, козметики, социални активности и изобщо, хипотезата, че един привлекателен, пълноценен човек влиза в представата на кибик, който къса маргаритки по цял ден с "харесва ме, не ме харесва" , не бих я дефинирала като реалистична.

Вие говорите за някаква никаква част от обществото.85 процента от работещото население няма делови активности , още по малко да ходи да спортува или пък някакви невероятни на брой социални активности.То направо да се чуди човек от какви бизнесмени и предприемачи избирате.

Общи условия

Активация на акаунт