Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 615
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 525
Сън,точно.
Бояна,нищо не се очаква. На който му е готино с теб, няма да чака да събота,да си води записки какво иска да ти каже,а ще те потърси до събота поне веднъж. То се случва естествено. С моя мъж сме си плащали смешни гифчета,писали сме си всякакви неща,като се чуем всеки разказва нещо смешно което му се е случило през деня или вчера. Ей такива естествени неща. То става от самосебе си. Когато човека ти е интересен и ти харесва,търсиш контакт. Ето,Сън ти даде пример като мъж.

# 526
Честно казано същите, дето все искате телефона да е в ръката и да реагира после пускате теми, че той след работа само с това се занимава. “Не обичам да говоря”, вика … и как общувате? С писане само. Накрая сте много общителни с писане, а на живо не можете. Изпитвала съм го много пъти. Прибира се вкъщи и пълни фейсбук с такива сладкодумни неща, и смешки, закачки, пише ми много, а като се видим на живо мълчи и само за стреса с децата говори. Няма помен от тази забавна и духовита жена. В същото време имам приятелка, която с дни не ми отговаря дали ще се виждаме, а като като се видим всичко е наред и общуването е пълноценно. Това са примери за приятелство между жени. Вярвам, че и в общуването с мъже ще и същото нещо.

Те за това пишат, защото не умеят да общуват чрез жива комуникация, после що поколението ни е такова, като децата още от малки са хвърлени с таблетите🫠

# 527
Честно казано същите, дето все искате телефона да е в ръката и да реагира после пускате теми, че той след работа само с това се занимава. “Не обичам да говоря”, вика … и как общувате? С писане само. Накрая сте много общителни с писане, а на живо не можете. Изпитвала съм го много пъти. Прибира се вкъщи и пълни фейсбук с такива сладкодумни неща, и смешки, закачки, пише ми много, а като се видим на живо мълчи и само за стреса с децата говори. Няма помен от тази забавна и духовита жена. В същото време имам приятелка, която с дни не ми отговаря дали ще се виждаме, а като като се видим всичко е наред и общуването е пълноценно. Това са примери за приятелство между жени. Вярвам, че и в общуването с мъже ще и същото нещо.

Прочети отново какво съм написала, тогава може би ще видиш, че сред опциите има и лична среща.
Можете само от една крайност в друга, но да видите истинското послание не е вариант.

# 528
  • София
Сън,точно.
Бояна,нищо не се очаква. На който му е готино с теб, няма да чака да събота,да си води записки какво иска да ти каже,а ще те потърси до събота поне веднъж. То се случва естествено. С моя мъж сме си плащали смешни гифчета,писали сме си всякакви неща,като се чуем всеки разказва нещо смешно което му се е случило през деня или вчера. Ей такива естествени неща. То става от самосебе си. Когато човека ти е интересен и ти харесва,търсиш контакт. Ето,Сън ти даде пример като мъж.
Вие и двамата говорите за вече установени отношения. Там е ясно всичко. anonymiss поне ме е разбрала и е обяснила.
Да обсъждаме с твоя мъж или моите срещи прераснали във връзки какво е ставало, е безсмислено. Говорим по принцип кое е прието преди първа среща, инициатива, контакт и тн. Съгласна съм, че трябва да е естествено. На мен заливане със съобщения на човек, с когото не сте си близки и още не сте имали и първа среща, е неестествено. Но изобщо не твърдя, че не е нормално. Питам какъв е тренда, не провеждам обучение Wink

# 529
Сън не говори за вече започнала връзка. Прочети пак. В заетото си ежедневие ще х драсне с комплимент. Защото го е впечатлила, ще покаже интерес вечерта / на следващия ден, след първата среща.

# 530
С моя мъж се познавах преди да почна да излизам с него,но чисто служебно. Да не би е бил съвсем непознат, но комуникацията е била кратка и строго служебна. След първата среща,ако беше чакал 1седмица преди да ми звънне,най-вероятно втора среща нямаше да има. Точно заради това,което ти казвам,че получи ли се химия,няма да се чака седмица,следваща среща и тн. Всеки ще иска да чуе другия.То просто ще се случи естествено като комуникация и тн.

# 531
В началото на запознанството с мъжа ми си звъняхме, писането е много рядко, продължаваме да си звъним, когато не сме заедно вкъщи, след вече 5 години!
Как ще установиш ,затвръдиш отношения с писане, и то два реда-смисъл?

# 532
  • Пловдив
Сън,точно.
Вие и двамата говорите за вече установени отношения. Там е ясно всичко. anonymiss поне ме е разбрала и е обяснила.
Да обсъждаме с твоя мъж или моите срещи прераснали във връзки какво е ставало, е безсмислено. Говорим по принцип кое е прието преди първа среща, инициатива, контакт и тн. Съгласна съм, че трябва да е естествено. На мен заливане със съобщения на човек, с когото не сте си близки и още не сте имали и първа среща, е неестествено. Но изобщо не твърдя, че не е нормално. Питам какъв е тренда, не провеждам обучение Wink

Въобще не говоря за установени отношения....говоря за започването на установяване на отношения.
За мен лично това е точно заявка за отношние.Че човека ме впечатлява дотолкова ,че да искам да разбере ,че ми е важен или да започне да ми стане важен

# 533
Ми не може и да си всеки ден с него? Щото тогава е прекалено навлизане в пространството. Ако се чувате, ще е детинско да си говорите по телефона. Ако си чатите, сте твърде свободни, за да пишете и е прилепчиво и обсебващо.
Как се опознавате? Ако с по една среща на седмица-две  по два - три часа ви е предостатъчно да опознаете човек, предполагам след 10г може да пристъпите към съвместно съжителство.  За деца ще видим. Да се опознаем още. И тогава пак няма да сте го опознали😀

# 534
  • София

Въобще не говоря за установени отношения....говоря за започването на установяване на отношения.
За мен лично това е точно заявка за отношние.Че човека ме впечатлява дотолкова ,че да искам да разбере ,че ми е важен или да започне да ми стане важен
Уговаряш се за събота в 20 ч. за вечеря. Днес е сряда. Колко пъти пишеш до събота и какво. Ще е първа среща.

# 535
А как се подхваща интерес като не търсиш контакт с жената, която уж харесваш дни наред?!
И после като напиша, че е нормално да се хванеш на следващия клон защото това си е чисто "зарязване" тук почват да ни обясняват как не сме можели да сме сами.
Вие колко време бихте.чакали такъв мъж? Един ден, два дни, двайсет години?

# 536
Колкото мнения, толкова и различни ситуации и предпочитания. Някои пък може да се обаждат/пишат, само за да си уплатнят времето.

Както може някои от вас да са ме чели в една друга тема. Имам покрай себе си (не точно май), един господин дето се чуваме през ден-два, понякога и по-често. Говорим по 2-3 часа, всеки път. Ама като стане въпрос да се видим - "ми не знам", "ще видим", "знам ли, какво ще стане до събота". Излиза ли сме, виждали сме се, по няколко дни сме прекарвали заедно. Та в тоя случай, какво е, показване на интерес или наистина запълване на свободното време с приятен събеседник. По-скоро е второто, от скука.

Има някои пък, даже не сте имали среща още и те залива със съобщения, което изобщо не е нормално и изглежда като отчаяние някакво. Ето тая ми обърна внимание. Да не говорим за словосъчетания като "прекрасно момиче", дето нито съм "момиче", а няма и как да знае дали съм толкова "прекрасна" от разменени, айде да не казвам 5 думи, ама ....

# 537
Ако някой по принцип е много активен в интернет, е логично да очакваш, че ако има интерес, пак ще е активен. Ако някой си е с телефон с копчета и по принцип не е активен в интернет, няма регистрации никъде, освен някоя е-поща в АБВ, което и не ползва, няма да се обидя, че не пише съобщения.

# 538
Ами в този случай, знаеш думите трябва да отговарят на действията. От много исках да те видя до дойдох да те видя има много разлика.

# 539
  • София
А как се подхваща интерес като не търсиш контакт с жената, която уж харесваш дни наред?!
И после като напиша, че е нормално да се хванеш на следващия клон защото това си е чисто "зарязване" тук почват да ни обясняват как не сме можели да сме сами.
Вие колко време бихте.чакали такъв мъж? Един ден, два дни, двайсет години?
Абсолютно съгласна. Мине ли цяла седмица, нещата тотално се размиват и кой откъде е. Ставаме някакви далечни познати.

И още - цял ден свети в зелено, а едно Добър ден не пише - трия.

Общи условия

Активация на акаунт