Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 316
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ам, какво, като си сам всъщност?
Или е от онези общности, които дружат само по двойки и не приемат свободни електрони ли?

Не е гадно да си сам, гадно е да си сам с гадна компания.

# 706
  • София
Ам, какво, като си сам всъщност?
Или е от онези общности, които дружат само по двойки и не приемат свободни електрони ли?

Не е гадно да си сам, гадно е да си сам с гадна компания.
Това казвам и аз. Но има такива хора, ако си сам не те канят. Видях ги покрай детето, родители на други деца от училище или спорт, които рязко спират поканите за среща тип родителите си гостуват, а  децата да си играят. Започват да канят само детето, или и него не. Не е било нещо жизненоважно за мен, но съм ги виждала. Прости хора.

# 707
  • София
Абе, тук някъде имаше тема, че някакви се развеждали и нямало да им бъдат приятели вече. Божеееее!

# 708
  • Пловдив
Всеки си има няколко приятели от детинство, или младежките години, от работата, университета.

Вие сте го написала "няколко" ...на 40 години са точно няколко приятели....и тези няколко приятели не ти дават някакъв огромен социален живот където да се срещнеш нови хора.
Преди 20 години в университета бях в поток от 150 човека ...ето това е избор от между много хора.
Ето и друг пример ....като бях "родител" в рамките на 3-4 детски мероприятия се запознах със сигурно 30 нови хора ....
Та много е различно в кои точно години ще ти се наложи да рестарираш системата
..

# 709
  • София
Е, не, Сън.
Всеки има толкова, колкото и откъдето иска. И колкото съумее да съхрани, защото има и разпад.

Да, отчитам филтрацията и капсуловането, но за един контактен човек не е трудно. Трудно е за всички останали.

# 710
  • Пловдив
Е, не, Сън.
Всеки има толкова, колкото и откъдето иска. И колкото съумее да съхрани, защото има и разпад.

Да, отчитам филтрацията и капсуловането, но за един контактен човек не е трудно. Трудно е за всички останали.

Съгласен съм , но все си мисля, че основно говорим за качество , не за количество.
След 40 мин съм на едно мероприятия,  със сигурност ще има поне 20 жени на възраст около 23-27 годишни.Е да де ....ама те си се познават по 1 по 2.Трябва да обиколя всичките ли , да им влезна в техните компании ,че някъде да се появи жената на 35+ , която всъщност ми представлява интерес?
Абе май трябва.......🙄🙄

# 711
Значи ако Слави Трифонов ви е приятел,няма да го каните на семейно парти,понеже е ерген! Тц,тц,тц... Yum Важно е какъв е човека,а не какъв статут има по паспорт...

# 712
  • София
Всеки си има няколко приятели от детинство, или младежките години, от работата, университета.

Вие сте го написала "няколко" ...на 40 години са точно няколко приятели....и тези няколко приятели не ти дават някакъв огромен социален живот където да се срещнеш нови хора.Преди 20 години в университета бях в поток от 150 човека ...ето това е избор от между много хора.
..
Значи, да уточним, по повод запознанствата с мъже казах, че общувам с много хора и то да обясня защо не съм се сваляла по интернет. Аз и на живо не ги сменям през два дни, даже хич, обичам да съм си сама, ако няма някой изявен Айнщайно-Аполон Simple Smile
А приятелите на човек не са много хора, истинските приятели са няколко обикновено, не само при мен.  Такива приятелства се градят с години. Няма значение колко хора познаваш първоначално или междувременно.
Социалния живот е друга история, там са познатите и вече наистина зависи какъв ти е начина на живот. И пак, с годините всички имаме нужда по-често да си почиваме вечер и да си гледаме някой филм.

# 713
  • над кукувичето гнездо
Абрее, откакто се освободих, ми направи впечатление, че някои дами от обкръжението ми си попридърпаха мъжете и  се отдръпнаха от мен. Не бих посягала, но явно си държат едно на ум.
Пък колко ангажирани взеха да ми налитат.
Вероятно повечето хора смятат разведената жена за лесна плячка, ама това не е мой проблем.
Имам си хора, с които отношенията ни не са се променили от 20 години, независимо кой през какво е преминал.

Чувала съм и за мъжки реплики към жените си от сорта на "недей с тази да общуваш толкова, че е разведена и да не се иземанципираш и ти" Mr. Green

# 714
  • София
Абе, върви се мешай с народа, 27 е чудесна възраст.
Млаките в крайна сметка и майки имат Mr. Green

# 715
  • София
Аз съм разказвала - още в началото на раздялата преживях едно "цунами отдръпване"  от доста "приятели". Като нали, тогава още нямаше даже официална раздяла. Беше мега странно - като остана сама с децата - шляп - всички се правят на ударени.
Като си дойде господина - шляп - пак сме компания.

Я да се върна не темата - смятате ли, че в подходящия момент един нов мъж трябва да ви представи на приятелите си?

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 18:00 от Rockstar

# 716
Аз пък не разбирам защо ако човек е свободен автоматично се приема, че си търси .. кво... другарче, половинка, партньор, връзка, гадже, секс, съпруг... Защо хората масово не приемат, че може да си свободна и да не искаш партньор...?!? Що все ти навират сина си, братчед си, приятеля на нам кой, приятел нам къв, некви случайни ти се лепкат, приятелки ти предлагат нам си кой... WTF и като кажеш, не искам, бе, хора, добре ми е, идеално ми е свободна, се почва "ооо ти само така приказваш". Ми не, брат, не е. Има и хора, които са си идеално свободни. Много трудно за осмисляне и рационализиране, явно Rolling Eyes

# 717
Аз съм разказвала - още в началото на раздялата преживях едно "цунами отдръпване"  от доста "приятели". Като нали, тогава още нямаше даже официална раздяла. Беше мега странно - като остана сама с децата - шляп - всички се правят на ударени.
Като си дойде господина - шляп - пак сме компания.

Я да се върна не темата - смятате ли, че в подходящия момент един нов мъж трябва да ви представи на приятелите си?

Разбира се, както и обратното. Това обикновено се случва, когато мъжът има сериозни намерения, защото мисля, че при нас жените не стоят точно така нещата, при всеки различно. Имам предвид познанството с дружките.

# 718
Според мен е нормално примерно няколко месеца след установяване на сериозни отношения да се запознавате взаимно с приятелите и близките си. Мен са ме запознавали на първите няколко месеца.

# 719
Когато останах сама и смених града и работата, създадох нови запознанства, но почти не ме канеха на общи сбирки. А то каква била работата. Все пак по-добре, отколкото да се опитват да ме сватосват с разни ергени от приятелския им кръг.

Общи условия

Активация на акаунт