Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 197
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 750
Добре, тук е пълно с хора, които да кажем на няколко срещи са излизали, над 10 примерно по всякакви начини... Оставам с впечатление, че или е еднократно виждане, или два пъти, но до повече не се стига. Защо според вас така става...

# 751
  • Бургас
Revoker, след няколко месеца ще навърша 39 години. Не знам в коя графа на младостта влизам. Smile
Може би затова ми подхвърлят да се задействам, докато не съм изтървала влаковете за сериозна връзка със съжителство.

# 752
  • Out of the Mix
Бояна, а, сега вече разбираш. Simple Smile

Не е "това търсене", да.
Аз затова не се занимавам с "конкретните сайтове за запознанства".
Плюс това, има и реал, движиш и навън.

Психологията на това да си необвързан, сингъл, волна птица, и това с багаж, търсещ, или емоционално ангажиран, но не щастлив, отворен за нови запознанства, или твърдо щастлив във връзка, е различна.

Оттук и голямата част от проблемите и колорита на средата, социума на "пазара на любовта".

Охо, Мария, ти наборка ще излезеш, почти. Wink
Зависи какво искаш от живота.
А, на този "социален натиск", било от роднини, приятели, или виждайки, че другите са се "задомили", въобще не обръщаш внимание. Важно е ти какво искаш, нагласата ти, и да се чувстваш щастлива с изборите си.

prolet_inchen, за хоризонт от 10-15 г. е повече от нормално да си бил в 1-2-3 връзки, да си се срещал с десетки хора. Също е съвсем наред с някои от тях да си имал 1-2-3 срещи, с други да сте си останали познати, с трети да сте били гаджета известно време. С някои си пасваш, с други - не.
С времето и опита, обаче този кръг се стеснява, и изборите, които правиш са по-добри, защото цедката ти е по-рафинирана, ерго не се срещаш с всеки, с който си кажете "здравей".

# 753
  • София
Не ми харесва да обсъждаме Рокстар. Темата не е за нея. Сигурна съм, че всеки има мнение за всеки тук, но в случая не е потърсено и приемам, че я тормозите с тия отзиви.

Кажете повече за тия нет истории. Намирате някой във Фейсбук с яка снимка и му пишете, или как се получава?

Ами примерно, звъни ми моя приятелка, прекрасна дама, емблематична софийска красавица и безапелационна модна икона, светска жена, една вечер с разтеперан глас и ми съобщава, че в живота и има нов мъж и е щастлива, развълнувана и изобщо един трепет в гласа и усещам и в нетърпение да чуя подробностите около новата ситуация разбирам, че става дума за военен хирург, който е в Щатите и си кореспондират от известно време, другите подробности ги предполагате.
Аз занемявам, защото просто не мога да повярвам как жена от нейния типаж може изобщо да бъде "закачена" на подобна кукичка и казвам- това е нигерийска измама. Тя е в ступор, почти ми се вбеси, разговорът доби един такъв напрегнат характер, после аз настоятелно я уверих, че ще и кумувам, ако не съм права, но още по-настоятелно казах да не изпраща пари, при никакви обстоятелства и второ, да държи червената лампа запалена и да провери при първа възможност достоверността на информацията и така и стана, слава Богу скоро се разкри положението.

Имам и още няколко такива мъже в обкръжението ми, които, за жалост, нямат никакво желание за сериозно ангажираща връзка, но понеже са красиви, успешни, много заможни, елегантни и с две думи- доста привлекателен таргет за отсрещния пол, никак не се стараят да дистанцират красивите кандидатки с желание за дългосрочни отношения, брак и безмерно щастие. Уви. Това е докато дамата не стигне до етапа на отношения, в които установява, че следващ етап няма да има. Обаче, ако дамата е във фаза с активно тиктакащ биологичен часовник, уви, времето е фактор.

# 754
  • Out of the Mix
Дистанционно познанство само и единствено от България, паля колата и съм за 4-5 ч., където пожелая.
Но, със софиянка най-добре.
Някакви "кукички" онлайн с някакви си, абсурд.

Да, Ази, така се губят приятелства, познанства.
Преди 10+ г. имаше една пирамида "Saveway" с пластиките за пазаруване с отстъпки в определени вериги и магазини. Имах една позната, опитваше се да ми пробута "услугата". Обясних й надлежно що за чудо е това, разсърди ми се.
После видяхме какво стана.
Пловдив си е "меката на пирамидите и измамите".

# 755
  • София
Аззи, нали имаше една французойка, която се развела, заради Брад Пит и му прехвърлила 800 000 евро. Мои колеги сериозни журналисти в странство пък бяха влезли в капана на Спас от Кочериново. Наскоро случайно се запознах с жена, която пък била в капан с друг световен актьор. Пускал и видеа от тях, така се е убедила, че е той. Пък то Изкуствен интелект.
При такива нет познанства човек трябва да се запознава на живо доста бързо. Познавам хора и от форума, казвала съм, и от Фейсбук, покрай това, което пиша, но ги познавам на живо. И то без да говорим за романтични отношения, а просто познанства. Иначе всеки може да говори всичко, снимки, видеа фалшиви, а и освен с измамници е пълно и с всякакви луди.

# 756
Преди празниците получих покана за приятелство във ФБ от известна личност. Приятелите му в профила бяха 7-8.
Към онзи момент си останаха пак толкова.

# 757
На мен истинското ми име е Джони Деп. Само тук във форума нарочно съм си избраш тоя смотан ник.
И имам пиратски, кораб. Но не казвайте на никой.

# 758
След една седмица онлайн чат, ако няма уговорка за среща на живо, чао. Първа среща, нещо по- неформално, на оживено място. Ако не се разпознава човекът, значи много е лъгал на снимките. Звъниш, като видиш кой вдига и ако няма нищо общо, пак чао, даже не се появяваш. Нормален човек, търсещ нормална връзка, знае прекрасно, че хората имат дефекти, никой не е Жизел или Брад или подобни, то и те сигурно имат. Та не разбирам смисъла от нереалните снимки, като то и без това ще се види. Не разбирам и носенето на стягащо бельо на среща, която се очаква да бъде продължение, все едно няма да се разбере истината после. Това, че мъжът вече имал някакво шкембе, няма кой знае колко да повлияе, ако е пич. И говоря за физически неща, понеже другото от чат също не винаги става ясно. Че някои са много мъже на говорене и мишки на действие.

# 759
Да дам още един пример как не се започва връзка Smiley

Приятелка, разведена от 2 години, се заговаря със свободен мъж в група по интереси (тоест - преселектиран по един признак). И двамата около петдесетте.  Започват да си пишат активно, разменят снимки - свои, на домашните любимци, на гледката от прозореца, на сутрешните кафета и подобни. В различни градове са, но какво от това, комуникацията тече с пълна сила. След седмица някъде, той предлага да се чуят. В процеса на уточнение става ясно, че той някак държи тя да звънне, а не той. Тя го приема като положителен знак - значи не е женен, и не се притеснява от обаждания по всяко време Smiley, и още - иска да се съобрази с нейното свободно време, тъй като тя е разказала вече колко е интензивно ежедневието и. Говорят си няколко пъти - приятен глас, интелигентен изказ, запърхали яко пеперуди... Но някак все така завършвали разговорите, че трябва тя да се обади. И започва нещо да я човърка - що така тоя човек? Накрая неправо му казала - е не е редно само аз да те търся, все едно се натрапвам, да знаеш, няма да ти звъня повече, прояви и ти малко интерес.

Това, което чула в отговор, я оставило безмълвна за дълго, и с един замах изтрепало всички пеперуди Smiley
Мъжът бил "на ваучер". И не звънял никога, на никого. За да не им пълни гушите на ония мошеници, операторите.  Долу корпорациите. Телефона с копчета, плащания само кеш, интернета е от комшията и си го делят, но Айпито му е винаги скрито от VPN... Няма да го вкарат в матрицата. Той е свободен човек.
Приятелката ми автоматично го освободила и от себе си Smiley

# 760
Тъкмо си помислих, че онзи е бил с импулсен телефон и ти направо вдигна летвата с разказа Smiley

# 761
  • София
Не, летвата е точно импулсен телефон.
Нашият направо е паднал от покрива Joy

# 762
  • Пловдив
Скрит текст:
Да дам още един пример как не се започва връзка Smiley

Приятелка, разведена от 2 години, се заговаря със свободен мъж в група по интереси (тоест - преселектиран по един признак). И двамата около петдесетте.  Започват да си пишат активно, разменят снимки - свои, на домашните любимци, на гледката от прозореца, на сутрешните кафета и подобни. В различни градове са, но какво от това, комуникацията тече с пълна сила. След седмица някъде, той предлага да се чуят. В процеса на уточнение става ясно, че той някак държи тя да звънне, а не той. Тя го приема като положителен знак - значи не е женен, и не се притеснява от обаждания по всяко време Smiley, и още - иска да се съобрази с нейното свободно време, тъй като тя е разказала вече колко е интензивно ежедневието и. Говорят си няколко пъти - приятен глас, интелигентен изказ, запърхали яко пеперуди... Но някак все така завършвали разговорите, че трябва тя да се обади. И започва нещо да я човърка - що така тоя човек? Накрая неправо му казала - е не е редно само аз да те търся, все едно се натрапвам, да знаеш, няма да ти звъня повече, прояви и ти малко интерес.

Това, което чула в отговор, я оставило безмълвна за дълго, и с един замах изтрепало всички пеперуди Smiley
Мъжът бил "на ваучер". И не звънял никога, на никого. За да не им пълни гушите на ония мошеници, операторите.  Долу корпорациите. Телефона с копчета, плащания само кеш, интернета е от комшията и си го делят, но Айпито му е винаги скрито от VPN... Няма да го вкарат в матрицата. Той е свободен човек.
Приятелката ми автоматично го освободила и от себе си Smiley

боК...........направо им завиждам на такива хора, как живеят в простота и щастие

# 763
  • София
Доста самостоятелно живеещи мъже над 40 изпадат в ....нива на спестовност, които и Чарлз Дикенс би се затруднил да опише. Те дори не излизат на среща, за да не похарчат  някоя излишна пара. Така се селектират идеално и сами - демек отпадат.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 14:55 от Rockstar

# 764
Или изпадат в някакво хоби - един чичо на 40 и няколко беше си избрал да реставрира не знам си какво. Ей, само за това говореше, с други ергени за това се събираха и за това говореха. Супер е да имаш хоби. Но когато говориш само и единствено за него...
Между другото това да не ти откраднат парите не знам защо, предимно мъже ги удря като страх. Жените реално като се замисля също често ги използват за пари, обаче не изпадат в някакви такива състояния, че всички мъже са златотърсачи.

Общи условия

Активация на акаунт