Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 053
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 885
  • Living for Pleasure
Това е така, но виж кои са успешните мъже. Далеч от джентълмени. Точно обратното.

# 886
  • София
Как дефинираш успешен мъж? И не по-малко важно, как дефинираш качествена жена и такава ли е до "успешния"?

# 887
  • София
Според мен пък, в момента в България има много повече мъже, на които някой е пропуснал този момент от възпитанието им. Демек - въобще не знаят какво да правят и съответно не им връзва. Прости и невъзпитани като пълни галоши.

# 888
  • Out of the Mix
Винаги усещането от снимки, чат, дори видео ми е било тотално различно от срещата на живо.
Не съм съгласен, аз съм си същият.
Както и жените, с които сме стигали до срещи, са си били те.
Ако разчитате на филтри, фотошопи и "забулване", проблемът си е ваш.

Не съм съгласен с Джентълмен.
До възпитание е.
Аз си определям правилата, пич, спрямо разбирания, приоритети, отношение, морал, усет, интуиция с жената.
Реално "правила" точно няма, а някакви граници на поведение спрямо ситуация, уважение, зрялост.

Камъчка, аз съм си същият, и знам какъв живот водя, както и другите.
Ако в 20-те не съм се съхранявал, сега няма да съм този, който съм.
Стила и лайфстайла си ги изградих докъм 33-35.

# 889
Основната ми мисъл по темата е, че жените иззехме ролята на мъжете.
И ги научихме да им е леко.
Сега ,да се сърдим на себе си.
Аз лично , след бая греди ,вече  се питам: аджеба за какво да си го причинявам?

# 890
Това е така, но виж кои са успешните мъже. Далеч от джентълмени. Точно обратното.
Струва ми се, че бъркаш шумните с успешните. Реално няма как да знаеш как са успели и дали не са се правили на нещо друго, докато успеят.

# 891
  • София
Ревокър, въобще не говоря за това. Едно такова усещане за цялостна личност е, външен вид, глас, движение, начин на живот - просто няма начин аз лично да ги "събера" онлайн.

Аз старателно се уча на "завръщане на женската енергия". Мяу-мяу, врът опашката. Който разбрал - разбрал, никога не нападам първа.

# 892
  • София
И на нормалните сред тях не им е леко. Млади мъже около 30-те са ми се оплаквали, че тях ги канят, черпят и прочее, и това ги кара да се чувстват като не мъже. То ако се замисли човек, нормално възпитан мъж, ще се почувства кастриран в ролята на ухажван, все едно той  е жената.

# 893
  • София

А защо изобщо са тръгнали да я изземат? Нещо явно не им е било добре със старата мъжка роля. Хората много бързо забравят, че мъжете от едно време не са били само отварящи врати, правещи първи крачки и универсални майстори, а и "господари", правещи каквото си искат и раздаващи шамари, при нужда или даже "веднъж на седмица, да си знае жената" (има една такава поговорка). Та не жаля никакви предишни времена и роли.

# 894
Жената иска едно от мъжа – да се чувства напълно сигурна с него. Това е всичко. Следователно успешен за нея мъж е този,който и дава пълна сигурност.

# 895
  • Living for Pleasure
Точно това е странното. Аз не знам на каква възраст си и дали имаш поглед над да кажем 18-35, но аз имам около мен много хора в този диапазон, от различни сфери и много често се стига до едно странно наблюдение (това и мъжете и жените го казват)

Сред мъжете, успешни са или тези които са топа на топа, или тези които са дъното на дъното. Тези които са около средата са най-неуспешни с жените. Не знам точно защо се получава това. Може би средностатистическия мъж се смята за прекалено скучен, не достатъчно успешен и интересен или нещо друго, докато тези отдолу имат някакъв thug cred/bad boy/casanova/първична/животинка аура или нещо подобно което им носи дивиденти с жените. Или може би силно неуспешните мъже задействат инстинкта на много жени за съжаление и "I can fix him", кой знае.

Реалността която аз и другите около мен виждаме е че много повече мъже които са примерно безработни или с много лоша и нископлатена работа, без образование, с малко престъпен профил са доста успешни с младите жени, отколкото образовани, с нормална офис работа и заплащане обикновени мъже.

Получава се странен модерен парадокс, където ако си средно статистичен мъж имаш по-голям шанс да си успешен ако деградираш, отколкото да се опитваш да се развиваш и подобряваш, защото е много по лесно да удариш дъното отколкото да се присъединиш към ексклузивност клуб на топ мъжете.

За това и виждаме поведението сред мъжете което се обсъжда. Просто е успешно.

Защо точно жените правят тази селекция дори не знам дали мога да отговоря сам на себе си напълно задоволително.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 11:11 от Gentleman of Leisure

# 896
  • София

А защо изобщо са тръгнали да я изземат? Нещо явно не им е било добре със старата мъжка роля. Хората много бързо забравят, че мъжете от едно време не са били само отварящи врати, правещи първи крачки и универсални майстори, а и "господари", правещи каквото си искат и раздаващи шамари, при нужда или даже "веднъж на седмица, да си знае жената" (има една такава поговорка). Та не жаля никакви предишни времена и роли.
То е хубаво мъжът да не тропа по масата и жената да му прислужва, но това не се преодолява като ти го каниш на среща и го ухажваш, напротив, по-лошо става. Пак тропа по масата, но дори не е отворил една врата. Не, че тия с тропането някога са отваряли врата, де.

# 897
  • София
Мъжете и от едно време и днес са джентълмени.
Както дядо ми е бил, баща ми, синът ми на три държеше да ми влачи торбата по земята и яростно ми казваше - ти си жена, тежко е.
Това с гена си върви, да ви кажа.
Сега, че има страшни тупани - малко в стила на Ази ще вляза, ама не е мой проблем.

Разбира се, тропащите по масата отпадат селективно, никоя не ще да е вече покорна женичка, която плаче тайно нощем.

# 898
  • Out of the Mix
Ревокър, въобще не говоря за това. Едно такова усещане за цялостна личност е, външен вид, глас, движение, начин на живот - просто няма начин аз лично да ги "събера" онлайн.

Аз старателно се уча на "завръщане на женската енергия". Мяу-мяу, врът опашката. Който разбрал - разбрал, никога не нападам първа.
Еми вие само не чатите, чувате се и по телефона, може и видеоразговори.
Но въпросът е, че не стоите със седмици и месеци в чата, гледате да минете към това "вещественото" възможно най-скоро, ако въобще ще се случва нещо между вас в любовно-романтичен план.
Ако ли не, може да си останете добри познати, защо не да станете и приятели с времето, ако имате много допирни точки, било професионално, общи познати и т.н.

Тази "женска енергия" или я имаш, или не. Иначе изглежда изкуствено.

Това, че 30 годишни ги черпят лели най-вероятно, си е техен проблем.
Мен жена не ме черпи, и не обичам, освен ако вече не сме се загаджили, и на 7-ма, 10-та среща не реши да сготви нещо в тях, или реши да почерпи обяд някой път, е така нещо от нея, като не се дърпам, а приемам за съвсем нормално, защото и тя все пак с нещо да допринесе, а като и й се иска, не убивам ентусиазъм, а давам крила. Animal Dove

# 899
  • София
Мъжете и от едно време и днес са джентълмени.
Както дядо ми е бил, баща ми, синът ми на три държеше да ми влачи торбата по земята и яростно ми казваше - ти си жена, тежко е.
Това с гена си върви, да ви кажа.
Сега, че има страшни тупани - малко в стила на Ази ще вляза, ама не е мой проблем.

Разбира се, тропащите по масата отпадат селективно, никоя не ще да е вече покорна женичка, която плаче тайно нощем.
Възпитание е, не е ген. Синът ми също е джентълмен. Естествено, обяснявах като беше по-малък, че някои неща е по-добре да не ги прави в училище, няма да го разберат. Беше трети клас и се върна и разказва, че по инерция отворил вратата на една съученичка японка. Тя в отговор му казала "Не съм твоята принцеса", а той и казал "Но аз просто съм възпитан" и после допълва в къщи "И понеже съм възпитан не и казах, че не може да бъде моята принцеса понеже изглежда като настъпена жаба изядена от куче и повърната от крокодил".
Сега пак се поизпуска да отстъпи ред или да отвори врата, но в българското училище вече му свикнаха и мислят, че се превзема, защото е французин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт