Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 245
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 915
  • Living for Pleasure
Права си, имах предвид си мечтае в смисъла до какво може реалистично да се "добере". Хилавият отличник си мисли че смотаната библиотекарка е на неговото ниво, и че може да има обективен шанс с нея/жени като нея. Обаче смотаните библиотекарки или искат мъж много много над неговото ниво (и или временно го делят с някоя друга, или седят самотни), или парадоксално избират такъв много много под него.

# 916
  • София
А, отличникът и смотанякът, може изобщо да не са възпитани, но няма как да разберем, защото са смотани. Възпитаният човек си е преодолял темперамента и се държи свободно и вежливо, не гледа в земята и не е смотан.

Дали един мъж е успешен не може да се обобщава. Зависи от средата му.
За мен универсално е само това да си знае отговорностите и да е способен да си ги поема сам. Преуспелият мъж затова е пре, минал е нивото на успешен, но това не е нужно на повечето хора.

# 917
Само българският джентълмен може да отвори вратата на дама с думите: - Аре, ма! Laughing
Основната ми мисъл по темата е, че жените иззехме ролята на мъжете.
И ги научихме да им е леко.
Сега ,да се сърдим на себе си.
Аз лично , след бая греди ,вече  се питам: аджеба за какво да си го причинявам?
Това изобщо не е вярно, защото мъжете започваме връзки именно с жени, с които ни е леко (или са млади и красиви).
Колко да ви е леко с млади и красиви?
Нито ви е леко на джоба,нито сексуално след време?

# 918
Мъжете в България много добре знаят с кого си имат работа. Хич да не ми се правят на "паднали от Марс", като че ли жените работим и сме самостоятелни от вчера.
Ама това "да дойда у вас, да ми сготвиш и да ме оправиш", вече ми идва свръх нахално. Или бебешко?

Използваческо най-често, ако е на първа среща и не е показал нещо, съответстващо на това предишни пъти - като той да те покани и да ти сготви, или да те изведе на хубав ресторант. Ако е от недосетливост и защото си мислят, че умираш да им сготвиш и да им сервираш домашна храна с ракийка и салатка, им припомни, че наскоро си се развела и искаш да излизаш в социална среда.

Иначе знам за по-възрастни, които си живеят отделно и отива дядото с две торби от Кауфланд със седмичен пазар на гости, а пък бабата го посреща и му готви.

Обаче има и нещо друго. Домашните порции почти винаги са по-щедри от ресторантските, отделно има и хора, които на ресторант, даже и пицария да е, не се отпускат да поръчват много ядене и пиене и да се натъпчат и напият, щото скъпо, обаче в домашни условия по 2-3 пъти си досипват, довършват бутилката с алкохол, и в резултат по-скоро ще заспят пред телевизора, отколкото да правят страстен секс.

# 919
Хилавият отличник с очила и риза с къс ръкав на карета си мечтае за смотаната библиотекарка.

Или за сексуална, престижна мадама, имотна, с пари и потекло, да му готви, да му чисти, да ражда за своя сметка и т.н. Simple Smile
Практиката показва, че колкото и ниско да са тези мъже, рядко имат реална представа за мястото си в координатната система на пазара.

# 920
  • София
Добре, отново опираме до критериите.

Ще повдигна въпросите за милион от вчера:

1. Какво харесват мъжете?
2. Какво е успешен мъж?

Признавам, когато чета тук, намирам съществена разлика между дефинициите и определенията на множеството и моите по тези конкретни въпроси.

# 921
  • София
Тия неща винаги си личат, ако има отсреща кой да ги оцени обаче.
Аз нямам същия опит като сина на Бояна, в училище, да трябва да се свива момчето с положителното си възпитание. Младежите бяха научени да кавалерстват и това се считаше по подразбиране, никой не им се е смял. Но бяха от друго тесто, съжалявам, че така го казвам. Да, някои бяха богаташки синчета, но бяха подплатени. Сега ги оценявам.

На работа имам съвсем друг пример. Стоим 7 човека на кръгла маса в хубав ресторант на хотел, посрещане на големите шефове. То не беше тракане, то не беше пресягане, то не беше близане на пръсти (о, Боже...), то не беше гръмогласен смях, какво ли не, не изчакват да им се налее, приборите на меле, бЕлото вино като халба хванато. Като в пещерата.
Извиних се по едно време, станах от масата и един колега стана (знам, че е прието при идване на масата, но в някои много стари книги по етикет И при напускане на дама). Цялата маса го погледна и му се изсмя. Не го имам за бастун изобщо, нито той мен за префърцунена. Все пак бяхме във формална обстановка. Човек трябва да има един- два коза в ръката, ако му се наложи да е в различна обстановка от ежедневната си. В една среда може да си вежлив кавалер и дама, същото в друга среда да е годно за присмех. До там стигнахме - хванатите от гората да се присмиват на нормалните. Колкото и да е устойчив човек, обществените порядки го асимилират малко по малко и стигаме до заглавието на темата.

# 922
  • София
Да те почерпят вечеря или питие в бар какво използвачество е? Освен за някоя от махалата, това си е нещо, което и жената може да си позволи. Още повече в България няма ресторанти, в които сметката за двама ще е 1000 евро. Предполага се, че се излиза на някое стандартно място и жената не поръчва бутилка Шабли и храна за четирите деца вкъщи.

# 923
  • София
Ааа, ето това е проблемът на днешното време. Едно време бяхме в две твърди групи - готините и смотаните. На днешно време слабички нърдове с очила се срещат много рядко. Всеки се напъва да е готин. Обаче просто има много невъзпитани младежи с анцузи, от които - вари го, печи го - нищо не става. Даже сваляч. И разбира се, имат съвсем погрешна представа за себе си - че ще срутят всички мацки. Която представа започва да им се намества на към 35-39.

# 924
Основната ми мисъл по темата е, че жените иззехме ролята на мъжете.
И ги научихме да им е леко.
Сега ,да се сърдим на себе си.
Аз лично , след бая греди ,вече  се питам: аджеба за какво да си го причинявам?
И на нормалните сред тях не им е леко. Млади мъже около 30-те са ми се оплаквали, че тях ги канят, черпят и прочее, и това ги кара да се чувстват като не мъже. То ако се замисли човек, нормално възпитан мъж, ще се почувства кастриран в ролята на ухажван, все едно той  е жената.
А тези мъже канят ли? Защото с така представените детайли изглежда , че те СА кастрирани, но не от жените.

Част от 'наблюденията' и 'опита' на някои списващи мъже ми изглеждат като преразказан глупав американски тийн филм.

# 925
  • Living for Pleasure
1. Какво харесват мъжете?
2. Какво е успешен мъж?
1. Няма значение какво харесват мъжете. Жените не се само-моделират/променят спрямо какво харесват мъжете. Те диктуват (чрез това с кой избират да бъдат) как да се само-моделират и държат мъжете (тези които ги интересува да са успешни с тях).
2. Успешен (с жените) мъж е този който е харесван от младите жени и с които те си прекарват най-добрите и неангажиращи години от живота с него.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 12:14 от Gentleman of Leisure

# 926
  • София
Мъжете харесват жени, които могат да им задържат интереса и искат още от това. Без значение възраст, статус, вид.

Успешните мъже (по директория жени) са тези, които са способни да изграждат устойчиви връзки, които развиват, а не занемаряват с времето.

Секс машините за мен имат една единствена роля, вършат си я добре, но за мен имат дълбоко емоционални липси, които пълнят мимолетно, сексът, като дрога.

Що сглобявам такива изречения, не знам Joy

# 927
Хайде сега, секс машината не е задължително да опрашва от цвят на цвят, това е мъж със силна сексуалност и способности, които могат да бъдат насочени и към един обект. Но пък и обектът трябва да има сходна сексуалност и потребности, иначе тогава може и да не се получи

# 928
  • Somewhere far away
Не може, а със сигурност няма да се получи

# 929
  • София
Не съм казала, че е задължително.
Високата сексуалност не води до промискуитет. Емоционалните дупки за мен - да.

Общи условия

Активация на акаунт