Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 238
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Пък мен са ме учили, че едно от измеренията на успеха е да създадеш и поддържаш добро семейство.

Доста професии са свързани със лишаване от семейство...

# 1 006
  • София
Не разбирате мъжката гледна точка обаче.
Този дето е прекарал младините си в зубрене, подобряване и мастурбация не е доволен че след години взима момичето което си е прекарала младините и най-готините й и безгрижни и парти години с рокера (с всичките й травми и багаж от него) който не е положил нито едно от тези усилия за да е с нея които сега са условие за него.

Но отново, какво мислят, чувстват, харесват и пр. мъжете няма никакво значение за нищо.

Разбирам я аз, ама ми се струва... тъпа Sweat Smile Като не иска бившата на рокера, да беше станал той рокер. Но той е можел да зубри и да мастурбира. Съответно на един по-късен етап си хваща гадже, което нормално вече да има някакво минало. Голямата работа. Да беше си хванал някоя добродушна, срамежлива дебеланка, ама не, той е искал готината мадама, дето обича да язди мотори. Еми, всяко нещо е за сметка на друго. Тя е трябвало да узрее, той да се напредне. Попринцип "пазара на връзки" винаги се самолегурира, затова и за пореден път казвам - щом някой се е събрал с друг, значи напълно си му отговаря.

А ако тази същата дебеланка се жалваше в някой форум защо готините пичове не я харесват, мъжете дали щяха да й кажат първо да отслобне, или щяха да се съгласят, че мъжете правят ужасен подбор, интересувайки се на първо място от външния вид?

Какво мислят и чувстват мъжете има значение, колкото и какво мислят и чувстват жените. В крайна сметка между двама, които са личности и имат собствена воля, не може мъжете да очакват само тяхните желания да имат значение. Съответно всеки се съобразява със ситуацията и с другите според възможностите си.

# 1 007
  • София
Трябва да се съглася с Revoker тоя път. Дал е точни интервали и данни.

Най- паричният човек, когото познавам и който си изкарва парите с нормален труд, е с доход около 14-15к. Във финансовия сектор е. Да, има няколко апартамента, ама не са пентхаус, нито кара Тесла.
Ако си направи и 2 деца, съвсем ще спадне стандартът, ако избраницата му не е негово копие, разбира се.

Както съм казвала и преди- космите, парите, любовницата. Ерогенните зони. Стълбовете на бг мамма.

# 1 008
  • Living for Pleasure
Лъвица точно това се случва. Този лиричен герой описан от Azzy си прави сметката, дали рано или късно, и спира да съществува във видът който е бил до тогава. Точно това е което създава липсата на джентълмени, което и го описах по-рано, и което дискутирате в темата.

Ако един мъж вижда че усилията му не му носят успех с жените - сменя стратегията. Няма по-ясно от това усилията ти да са грешни от това да не се увенчават с успех, докато виждаш други които без тези конкретни усилия успяват. Мъжете не са тъпи, някои само бавно загряват. Grinning

# 1 009
  • София
...
Предприемачите с производствата не са средна класа.
Тези, които могат да поддържат желания ти стандарт са преко сили 500 човека, айде 1000, даже са много, да ги сложим в цяла БГ.

Останалите къде са, и как ще си купят въпросните "благини"?
Никак.
Никак не съм съгласна с това.
Това е най-мекото, което мога да кажа.
Моля, не се хващайте за Астън Мартина. Заменете го с някакъв друг конвертируем за у нас автомобил.
Както и пентхауса да заменим с апартамент 100 м2 във въпросните локации.

# 1 010
EmmaT - продължаваш да избягваш очевидното. Един мъж е или успешен с жените, или не. Ако джентълмените са кът, а млади двойки бол по улиците, какво е заключението? Според теб жените си ги делят едновременно джентълмените ли? Всеки кът джентълмен с по 5 жени.

Счупена ти е логиката.
Един мъж може да има шансове сред жени, които не го интересуват, защото иска нещо по-така. Нормалните мъже и жени не са всеядни, те си имат някакви предпочитания и виждания за човека до себе си. Тези всеядните са в категорията на другия, дето цял живот страда, че жена му е спала с мъж, когато е била на 17 години - счупени хора с други думи.

И не, не са кът нито джентълмените, нито дамите. Просто няма за всички, оттам и фрустрацията защо за едни има и може, за други - не.

# 1 011
Защо не ме цитираш тогава? Точно едно от първите ми мнения в темата е да напиша какво смятам че е успешен с жените мъж.
По второто - именно, жените не искат джентълмени, в смисъла това не е dealbreaker за тях. От там идва цялата ситуация и тема на дискусия на темата.

А защо си мислиш че жената която е била с този който е изхвърлила... не е и тя толкова забоклукчена? Като драго се хващаш с боклуци... ти какъв си?
Върнах се назад и в първия твой пост, който видях в темата, говориш общо за жени. Това продължи известно време и като видя, че лелките не уважават мъже-нули, започна да уточняваш, че говориш за млади жени и колко е успешен мъж, който минава много такива.
Както писах, даването нас шанс е признак на цивилизованост. Топката остава у другия обаче и ако той не може да се развие - значи не струва. А ти обясняваш, че понеже е получил шансове, е успешен, и твърдиш, че успехът е правопропорционален на броя минати жени. С по-късно добавеното уточнение, че говориш за млади жени, понеже се оказа, че тука обясняваш на краставичар как се гледат краставици.
Препоръката ми е да пробваш и в тийн проблем - пусни тема там и метни линка. Само не знам какво ще стане, когато и малките девушки се окаже, че не разсъждават така, както ти мислиш.

# 1 012
  • Living for Pleasure
EmmaT - повечето мъже (80% дори може и повече) нямат избор. Тази ситуация която описваш е изключение. Както е изключение жените за които джентълменството е dealbreaker. Поведението се базира на масата, не на изключенията.

# 1 013
Кой твърди това, как е стигнал до тези точно 80 процента?

Не, ситуацията, която описвам не е изключение и нито мъжете, нито жените са всеядни прасета, които се мятат на която или който им е навит, без значение дали им покрива някакви критерии.

# 1 014
  • София
Малките девушки Laughing Laughing

# 1 015
  • Living for Pleasure
Само най-най исканите и търсени мъже имат избор. Това е много малка бройка. По дефиниция нямаше да има нужда от джентълменство въобще ако повечето мъже имаха избор - щом жените ги харесват без него.

Ти правиш заключение от твоята женска гледна точка, която има избор, но много добре знаем много мъже с какви жени си трошат главите. Не го правят защото имат опашка от по-добри орбитърки около тях.

Годините самота си казват думата и дори и свестните правят грешки в моменти на слабост и се изгарят.

# 1 016
Това е поредния път, когато се хваща едно качество и почва да се разглежда само то като мерило. Joy Джентълмен или не. Предишни пъти е било "с деца или не". "Под или над 40". Ама трябва да се гледа цялата съвкупност. Грозник, който всеки път демонстративно скача да държи палтото на дамата, няма да бъде забелязан и оценен подобаващо, вероятно. Пък друг, който прилича на Джейсън Момоа (заменете с друг привлекателен за дамата мъж, ако тя не харесва него) има добри шансове, дори да я оставя сама да си облича палтенцето. Подобно на мъжкото предпочитание на красавицата/манекенката пред скромната й посестрима. В общи линии така се получават нещата.

# 1 017
  • София
Ами, за да имат избор /и двата пола/, трябва да добавят стойност към себе си.

И отново се връщаме на въпроса - какво харесват мъжете/жените?

И се оказва, че има комплекс от ценностна система от морален и материален характер, която определя стойността на дадена жена/мъж и съответно котировката на пазара.

# 1 018
  • София
Пък друг, който прилича на Джейсън Момоа (заменете с друг привлекателен за дамата мъж, ако тя не харесва него) има добри шансове, дори да я оставя сама да си облича палтенцето.
Зависи, нали това коментираме нагоре. Че кавалерството за доста жени е необходимо, но не и достатъчно условие за избиране на партньор.

Azzy, не е нужно да добавят кой знае каква стойност към самия себе си, особено жените. Не искам да те обидя, просто това звучи като синдром на отличничката - трябва да съм умна, красива, успешна и имотна, за да ме харесат. А изобщо не е така. Пак правя препратка към кръга ми от познати - има няколко жени, които не са нищо особено. Остави външния вид, крайно ограничен светоглед и липса на обща култура. Но нямат срам или по- точно грам комплекс от това. И са успешни сред мъжете. Защото явно умеят да ги накарат да се чувстват по определен начин. А не защото те самите са еди-какви си. Стойностни успешни красавици.

# 1 019
  • Living for Pleasure
Върнах се назад и в първия твой пост, който видях в темата, говориш общо за жени. Това продължи известно време и като видя, че лелките не уважават мъже-нули, започна да уточняваш, че говориш за млади жени и колко е успешен мъж, който минава много такива.
Както писах, даването нас шанс е признак на цивилизованост. Топката остава у другия обаче и ако той не може да се развие - значи не струва. А ти обясняваш, че понеже е получил шансове, е успешен, и твърдиш, че успехът е правопропорционален на броя минати жени. С по-късно добавеното уточнение, че говориш за млади жени, понеже се оказа, че тука обясняваш на краставичар как се гледат краставици.
Препоръката ми е да пробваш и в тийн проблем - пусни тема там и метни линка. Само не знам какво ще стане, когато и малките девушки се окаже, че не разсъждават така, както ти мислиш.
Това което не разбираш е че всичко това което казваш и мислиш няма значение за темата, която е защо е такова поведението на мъжете каквото го виждаме (не кавалерско). И простият отговор е - защото не е това което се търси сред младите жени. Не на думи а на действия - с кой реално си прекарват годините.

И няма нужда от това да лъжеш какво съм казал, хайде цитирай го.

Общи условия

Активация на акаунт