Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 847
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за темата, Жасмин.
Друго нещо са цариците Simple Smile

Вилем и Максима се разхубавяват с годините, пу-пу, щастливци.

Кейт определено изглежда доста освежена в сравнение с края на миналата година.
Между "няма да наблягаме на дрехите" и "ще наблягаме на дрехите" има доста широко пространство, дано намерят златната среда скоро. Че дрехите ще се обсъждат е повече от ясно.

Рания вчера ми харесва,  макар че дори и на мен цветът не ми допада.

# 106
  • Някъде там
Честита да е Мери.🥰

Все така да бъде истинска  опора и подкрепа за датчаните.

Невероятно се гордея с нашите младежи и тяхната работа. Огромно впечатление им направи, че бяха видени и чути от Нейно Величество кралицата, Датската фондация за природата и Националния парк "Земя Скьолдунгернес" чрез поканата към нас. Работата ни в гората осигурява спокойствие, смисъл, съзерцание и връзка, но с поканата да играем централна роля в такъв ден, преживяването, че сме допринесли за общността, ще бъде това, което ще ни крепи години напред.
Преживяването на кралица, която се интересува от въпроса за приноса и ежедневието им, е опора за цял живот.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 09:21 от daviz

# 107
Днес херцогинята на Единбург посети Maiti Nepal, в Катманду, организация, посветена на подкрепата на оцелели от трафик на хора, сексуална експлоатация и насилие, основано на пола.

Посетила е и родилното отделение на болница Bhaktapur Hospital.

# 108
  • Някъде там
Знамената, които се вдигат в чест на рождените дни на Мери и Мари днес и утре, този път няма да бъдат вдигнати в знак на съпричастност към близките на загиналите в Швеция.
Фредерик изпрати и съболезнователно писмо.
Скрит текст:

Една прекрасна слънчева Маделин вчера
присъства на вечерта  на Min Stora Dag.
Min Stora Dag е национална благотворителна организация, чиято мисия е да изпълнява желания и да доставя жизненоважна радост на деца със сериозни заболявания и диагнози. Те правят това за хиляди деца всяка година чрез преживявания, които наричат "Големи дни".

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 10:57 от daviz

# 109
Мястото, което е посетила Софи е Майти Непал, която е посветена на подкрепата за оцелели от трафик на хора, сексуална експлоатация и насилие, основано на пола.Г-жа Koirala основава Maiti Nepal, започвайки само с две стаи, за да осигури убежище на жени и момичета, които нямат къде другаде да се обърнат. През последните три десетилетия нейното решително лидерство разшири Maiti Nepal в голяма мрежа за подкрепа, включително един

Дом за профилактика, 16 транзитни домове, два дома за рехабилитация на жени, един дом за закрила на детето, два хосписни центъра и официално училище.Всеки ден приютът подкрепя над 1000 жени и деца, предлагайки им безопасност, образование и шанс за по-светло бъдеще.

Днес Софи много ми харесва, свежа рокля, с намек за цветните непалски облекла.

# 110
Херцогинята на Единбург посети хотел Dwarika's за среща с видни непалски активисти за правата на жените в Катманду, Непал днес

# 111
  • София
Олеле, Софи какво е сложила? Не...Close
Дано не се завърне пеньоарената мода пак.
Рания с Лаура Матарела на изложбата "Йордания: зората на християнството" в
Palazzo della Canchelleria днес.

Ами много е стилна Рания, нямам забележки. Heart
И този убит цвят и стои добре, линията на целия тоалет е хубава, браво.
Само жълтите обувки леко дразнят, но пък и те не се виждат много.

# 112
Те май изобщо не са излизали от мода, Жасмин Simple Smile

Не ми допада роклята на Софи, но адмирирам, че не е решила да носи непалско облекло.

# 113
Не особено адекватно изглежда Рания с влачеща се по земята балонеста пола посред бял ден. Цветът е хубав, ама толкова.
Софи става, обувките са много хубави. Роклята - нищо особено, но пасва на мястото.

# 114
На мен Софи ми харесва с тази рокля. Идеална е за местната култура, никога не са ме дразнили флоралните рокли, не ги смятам за пеньоари определено.
На мен блузата на Мери не ми харесва в съчетание с тази пола. И като цяло такива статични и повече делови снимки са ми много скучни за повод като рожден ден.

Друго си е, когато Крис Джаксън е в действие, снимките са на друго ниво.
Софи и тя като Кейт със страхотни каузи, които подкрепя от години.

# 115
  • София
Честита да е Мери.🥰

Все така да бъде истинска  опора и подкрепа за датчаните.
Прекрасна рожденичка! Много красива снимка, като за кралица 🫅

# 116
Честита да е Мери, дано намери хармония, но снимката не се е получила много. В лице е добре, цветовото съчетание е пастелно, приятно, но и малко скучно,  дантелена плисирана пола и то в този цвят ми евтинее малко, а блузата изглежда старомодно с тези ръкави

# 117
Честита да е Мери, много хубава снимка за рождения й ден. Цветовете много ми харесват, златното и бялото в облеклото, и във фона. Грее кралицата, да е жива и здрава Simple Smile

# 118
Леле, Софи изглежда с двадесет години по-млада, никога не бих и дала 60, страхотна е тази жена, от нея струи светлина, доброта и позитивна енергия!

А каузите, които подкрепя са много смислени и важни. И при Софи, както при Катрин се вижда, че са отдадени на каузите си и влагат душата и сърцето си.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:52 от Април

# 119
  • Някъде там
Честита да е Мери, много хубава снимка за рождения й ден. Цветовете много ми харесват, златното и бялото в облеклото, и във фона. Грее кралицата, да е жива и здрава Simple Smile

И миналогодишната снимана от Винсент,  много ми харесваше.
Много са хубави с татко й и много си приличат.

Малко от любимите ми снимки с Фредерик от изминалата година
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт