Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 846
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Определено на манекена сакото е още по-грозно. Simple Smile

# 91
Аз харесвам кафяво, конкретния модел не ме дразни толкова... Но с черно ми идва твърде мрачно Thinking
Всъщност Кейт ми харесва повече с кафяво или тъмно синьо (в ежедневието), отколкото с черно.

# 92
  • Бургас
Не следя отблизо изявите на принцеса Катрин след завръщането й, но оставам с впечатлението, че е преосмислила живота,пренаредила е приоритетите си /както повечето хора, преживели среща с рака/ и е решила да не акцентира на външното, на тоалети,на прически, а на каузи със смисъл.

# 93
Аз си мислих същото, но ще ми липсват красивите тоалети и комбинации на Квйт, ако продължава с подобен стил.
Преди време много харесвах Мери, но откакто следя темата активно се нагледах на стари и преправени рокли. Не казвам, че не е похвално, екологично и тнт, но просто омръзва. Малко шик за разкош се надявам да остане или поне младите принцеси да започнат да се фръцкат с тоалети.
Леонор и Ингрид  - по лагери, другите пък са малки…
Дано Шарлийн продължи с дизайнерите.

# 94
Естествено, че ще останат и дизайнерските рокли. На официални събития няма как да тръгне с ежедневен костюм. Промяната в Катрин се видя още през 2022 година, когато реши да залага повече на изчистени костюми и изчистени ежедневни визии, но виждахме и кокетни рокли в подходящи събития.
Ще видим, ако реши да се появи на британските филмови награди с какво ще ни изненада.

# 95
  • София
Рания е с много грозна рокля, която и грозно ѝ стои, лошо ушита, прави я несъразмерна, което си е постижение за нейната фигура.
Матилде обратното- много ми хареса в тази рокля- елагантна фигура показва. Лицето ѝ не изглежда по най- добрия начин, но цялостно впечатление остава добро.
Подобно и при Катрин- тоалетът ѝ не е впечатляващ, мрачен и странен е, намачкан, сакото като цвят не е моето, но ѝ отива. Обаче тя пък грее.
Летисия ми хареса, не ме зашемети, но ми хареса.
Раджуа е толкова сладка, че почти няма снимка, на която да не ми е симпатична.
Загледах се във филма за Максима, става. Направи ми впечатление, че там показват как когато ги запознават ѝ го преставят като принцът на Нидерландия, а съм чела, че първоначално не е знаела кой е той. Но кой знае, става за минаване на времето сериалчето.

# 96
Катрин грее, макар и в толкова мрачни цветове. Гледах клипчета - пътувала е с автобус с деца, слизат заедно, децата са толкова развълнувани. Инициативата на Катрин е чудесна, явно е искала никой да не коментира модния й тоалет, а фокусът да е единствено върху инициативата

Тук главно се коментират модни тоалети, но съм впечатлена от работните ангажименти на Единбург, едва февруари е, а са имали толкова много международни ангажименти заедно и поотделно.

# 97
Ето има клип от автобуса, много е сладка как се представя като Катрин и че ще отиде заедно с тях на разходка. Не мисля, че има друга роялка, която да има такова прекрасно отношение с децата и да обръща толкова много внимание на каузата си за ранните години.
https://www.instagram.com/reel/DFqGl2vtucO/?igsh=MXgwNWR0cXY2bWw3MQ==

И една много хубава снимка

# 98
Статия за Катрин и Петър Петров. Преди години е работил за английският бранд Eponine, и оттам го знае като дизайнер.
"Запознайте се с българският дизайнер, който облича Кейт Мидълтън"
https://3seaseurope.com/bulgarian-designer-dressing-kate-middleton/
Има и негови интервюта за български медии
С негови тоалети за Eponine-

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 20:13 от Tinо

# 99
Сакото не ми харесва, но другата част от тоалета и самата Катрин са страхотни, както винаги. Тази жена преди години въобще не я харесвах, но сега ми излъчва една топлина, която ми е много приятна.
Рания за първи път ме разочарова, роклята е хубава, но не за този повод.
Испанската кралица винаги топ,без грешка.

# 100
  • София
Не ми хареса роклята на Рания. Дантелени ръкави, пенсове, все едно шлифер носи. Да не говорим, че и не е подходяща за събитието. Имам чувството, че Рания се стреми да изглежда по-млада и от внучката си.

# 101
  • Някъде там
Рания с Лаура Матарела на изложбата "Йордания: зората на християнството" в
Palazzo della Canchelleria днес.

# 102
  • София
Ето на тези снимки Рания много ми харесва как изглежда! Елегантна, премерена, чудесна е. Но този розов кошмар трябва бързо да изхвърли в кофата.

# 103
Ужасен панталон и какви са тия обувки? Рания и тя трябва да спре да се опъва. По-млада няма да стане, снаха ѝ изглежда по-възрастна от нея даже, не е нормално.

# 104
Ето има клип от автобуса, много е сладка как се представя като Катрин и че ще отиде заедно с тях на разходка. Не мисля, че има друга роялка, която да има такова прекрасно отношение с децата и да обръща толкова много внимание на каузата си за ранните години.
https://www.instagram.com/reel/DFqGl2vtucO/?igsh=MXgwNWR0cXY2bWw3MQ==

Много сладко клипче, децата се чувстват толкова спокойни в нейно присъствие, умее да ги предразположи и да общува с тях, наистина само тя го прави толкова добре.

Общи условия

Активация на акаунт