Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 855
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 120
Така влюбено се гледат тия двамата, та чак ще се изядат Sweat Smile

# 121
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От последните страници не ми харесват тоалетите на нито една роялка, включително и на Кейт. Рания пък пълно неуважение, дали ще има смелост така да се яви пред някой висш имам. Малко уважение към християнската религия и вярващите.
Честита да е Мери и там Фредерик, и Маргрете да се благодарят, че я има и е толкова съвестна и читава жената.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:47 от Jess!

# 122
  • Някъде там
Стефани присъства на 25-годишнина на сдружението "Een Häerz fir kriibskrank Kanner" (Сърце за деца с рак), което придружава и подкрепя семействата на деца и юноши с онкологични заболявания.

Гърците на репетиция за сватбата

Бащата на булката с младоженеца.

# 123
  • Mediterraneo
Тоалета на Катрин изобщо не ми харесва. Не е проблема в кафявото, а съчетанието му с черно..

И събитието, свързано с деца, също не е предпоставка за подобен тоалет. изобщо нищо не ми харесва в него, нито съчетанието на цветове, нито моделите на сакото и панталона, нито как стои всичко това на Катрин.

# 124
След ден на самостоятелни ангажименти, съсредоточени върху собствените си каузи, херцогът и херцогинята на Единбург, присъстваха на прием, насочен към младите хора в резиденцията на британския посланик в Катманду.

Не знам защо ми беше изтрит поста с Уилям, но пак да го сложа…
Принцът на Уелс, покровител на детска загуба в Обединеното кралство, посещава днес благотворителната служба в Уиднес.

Принц Уилям се среща с деца, които са били подкрепени от благотворителната организация, за да види нейната работа в правенето на положителна промяна към опечалените семейства.

# 125
  • Някъде там
Шведите посещават място на трагедията от вчера в двора на училището в Йоребру.

Във видео на Глория Стаймен докато показва дома си се вижда отдалече на масичка, снимка на семейство Съсекс.
От 7.45 нататък.
https://youtu.be/Df_zb2qkpTo?si=6H35DF9CPQKi0PS-

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 17:58 от daviz

# 126
Кралят на посещение в Полската социална и културна асоциация в Хамърсмит, където разгледа новооткрита художествена изложба и присъства на прием с членове на полската общност в Обединеното кралство.

# 127
  • Някъде там
Фелипе и Летисия ръководят годишната среща на настоятелството на Института Сервантес в Кралския дворец и връчват наградата „2024 N“ на Парк Чул, почетен професор по испаноезична литература в университета Ханкук в Южна Корея.

# 128
Така влюбено се гледат тия двамата, та чак ще се изядат Sweat Smile
Мхм, още малко и ще ни убедят. Голям смотаняк излезе Фредерик - не стига, че кръшка, ами и няма акъл да го прави дискретно. Жалко за Мери, такова публично излагане трудно се преглъща.
И аз съм много впечатлена от метаморфозата на Софи, в пеперуда се превръща.

# 129
Честване на чудесната работа на
The London Library!
 Снощи кралицата присъства на вечеря, за да подчертае благотворителната дейност на библиотеката в подкрепа на писатели и разширяване на достъпа до нейните огромни ресурси - включително 1 милион книги, налични за заемане от нейните рафтове. Нейно Величество, като патрон, подкрепя библиотеката от 2012 г. и е страстен защитник на ползите от четенето на всички възрасти. Преди вечерята кралицата се срещна и разговаря с президента на библиотеката Хелена Бонам Картър и гост-лектора Стивън Фрай.

# 130
  • София
Честита да е Мери, много хубава снимка за рождения й ден. Цветовете много ми харесват, златното и бялото в облеклото, и във фона. Грее кралицата, да е жива и здрава Simple Smile

И миналогодишната снимана от Винсент,  много ми харесваше.
Много са хубави с татко й и много си приличат.

Малко от любимите ми снимки с Фредерик от изминалата година
Скрит текст:

Страхотна подборка на снимки от първата година на краля и кралицата като монарси.
Много хубава двойка са!

# 131
  • Някъде там
Честити 49 на Мари.
Хубава компания ще си има датският отбор на игрите Инвиктус, след няколко дни.

# 132
Херцогът и херцогинята на Единбург посетиха зашеметяващата ботаническа градина Годавари тази сутрин. Те засадиха магнолиево дърво до тези, засадени от кралица Елизабет II и принц Филип през 1986 г.

# 133
  • София
Честити 49 на Мари.
Хубава компания ще си има датският отбор на игрите Инвиктус, след няколко дни.

Разкошна е!
Кога започват игрите Инвиктус?

# 134
Херцогинята на Единбург се среща с ученици по време на посещение в Националната ботаническа градина в Годавари, Непал днес.
Много хубав аутфит от Софи днес, полата е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт