Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 329
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Гледам снимките на Бийбър и си мисля колко зле изглежда. Тъжно ми е  за него - млад, има бебе, жена до себе си, заможен е. Очевидно го преследват демони от миналото му. Винаги съм се чудила на богати, известни хора в подобна ситуация защо просто не "изчезнат" от публичното пространство? Да се махнат от всичко, което им напомня за травмите им.  Да си купят/наемат райско кътче някъде в южното полукълбо, където никой няма да се интересува от тях, и да си правят каквото им душа мечтае. Знам, че ако аз съм в дупка и мога да си го позволя, не бих се колебала и миг.

Точно това било в основата на семейния проблем. Джъстин е доказал се, искал да живее спокойно и да прави музика, когато му е кеф. Но Хейли тепърва развива бизнес, козметичната й марка скоро ще навлиза в Сефора, искала да си изгради име и да се докаже. А всичко това върви с реклама и поява тук-там с известния й мъж.

# 151
Не забравяйте, че Бийбър е в тази индустрия от пубер. Още като тийн е отговорен за хляба на семейството си. Видял е какво ли не, знаете с какви хора може да се сблъска човек, особено в такива среди... Експлоатиран е до краен предел, бърнаут, твърде много концерти годишно, среща се с наркотиците като много млад... Да, богат е, но парите не са всичко.

За връзката му с Хейли съм скептична. Тя си го е харесала още като е бил идол на 12-годишните момичета Simple Smile Преследвала го е с фикс идеята да стане г-жа Бийбър. Той пък се е вкопчил в нея и една сектантска църква, която посещава... Абе, не е за разправяне.

# 152
Ох, аман от тая вресла Петя Буюклиева. В Черешката за мен тотално се изложи и показа каква дребна и злобна душица е. Хиляди претенции към другите, само за да ги реже, а тя накрая готви сьомга с някакви сирена. Даже и ръкавици не сложи, а орловите и нокти бяха пълни със сирене, пълен отврат. През цялото време вееше коса над яденето. Очаквано спечели заветния плакет. Даже във фейса постоянно триеше негативните коментари, егати смешницата.

# 153
  • Down south
Видях снимка на този Биомет, приличащ на експонат от музея на мадам Тюсо. Приятелката  му бременна?
Ако детето е негово, как ли би изглеждало, имам предвид, че доколкото четох и двамата са с множество корекции?
Има ли снимки на двамата преди да заприлича на това, което са в момента.

# 154
Винаги съм се чудила на богати, известни хора в подобна ситуация защо просто не "изчезнат" от публичното пространство? Да се махнат от всичко, което им напомня за травмите им.  Да си купят/наемат райско кътче някъде в южното полукълбо, където никой няма да се интересува от тях, и да си правят каквото им душа мечтае.

Човек където и да отиде, намира това, което носи със себе си. Всичко е в главата

# 155
Сабрина Карпентър или Фран Дрешър - на коя й отиват повече? Simple Smile
Скрит текст:

# 156
  • България
Сабрина Карпентър има много несъобразен с нея стил, грим, прическа и избор на цветове. Винаги прилича на излязла от комикс от 80-те. Разголеното й облекло е в разрез с детската й фигура, русото й седи като перука, оформените устни извън контура им са демоде.

# 157
Съгласна съм, но пък с точно този имидж проби след 10+ години в индустрията...

С такъв грим ми допада много повече:

# 158
Винаги съм се чудила на богати, известни хора в подобна ситуация защо просто не "изчезнат" от публичното пространство? Да се махнат от всичко, което им напомня за травмите им.  Да си купят/наемат райско кътче някъде в южното полукълбо, където никой няма да се интересува от тях, и да си правят каквото им душа мечтае.

Човек където и да отиде, намира това, което носи със себе си. Всичко е в главата
Съгласна съм. Но, също така, едно от първите неща, които те съветват да направиш, когато си подтиснат и нещастен, е да се махнеш от средата, която те прави такъв и ти напомня за травмата.

# 159
Американците имат един израз - "yes men", т.е. хора, които винаги ще ти казват "да", защото имат изгода от теб... И повечето звезди са обградени от такива. Мениджъри, адвокати, ПР-и... Всеки си търси своето и не им е изгодно една звезда да напусне прожекторите, не и докато има още пари за вадене от нея... Ще направят всичко възможно да си в порочния кръг.

# 160
  • на пистата
Мернах няколка лайфа в тик-ток на Хелс кичън.Явно го снимат в момента

# 161
Има и още една актриса, за която в автобиографията си Стефан Данаилов намеква, че са имали по-специални отношения - Невена Коканова.

# 162
  • Бургас
Ами явно голям сърцеразбивач е бил, но както при повечето мъже със слаби ангели, при него е било повече чук и бег, а някакви големи любови, само жените са се надявали на повече, освен с Аня Пенчева, с която поне малко е поживял, всички друго е било кратко и несериозно, затуй Мери го е приемала

# 163
Видях снимка на този Биомет, приличащ на експонат от музея на мадам Тюсо. Приятелката  му бременна?
Ако детето е негово, как ли би изглеждало, имам предвид, че доколкото четох и двамата са с множество корекции?
Има ли снимки на двамата преди да заприлича на това, което са в момента.
бившата му приятелка е бременна, не настоящата. Иначе Цветанка е била симпатична преди корекциите

# 164
Mного елегантно!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт