Звездни Компромати- Февруари'25

• 364 868
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От показаните звездни деца дъщерята на Траволта е много красиво момиче. За тази на Никол Кидмън тактично ще се изразя, че не е наследила чара на майка си.
Третото дете на Траволта се ражда след като почина сина му.

Мери на Данаилов не я мислете защо е седяла с него. Със сигурност се е ползвала с много облаги и привилегии по онова време, за които обикновените хора от народа дори не са и сънували. Донякъде я разбирам.

# 136
Много благодаря за темата, разкошен първи пост, както винаги.
Радвам се за Цвети, не съм ѝ била фен досега, но покрай новината за майчинството ѝ и се зарадвах като майка и жена.

# 137
Англичаните имат поговорка,цитирам по памет:

"Подходящият брак е половината от успеха" Yum

Това относно укорите към Ален Делон за браковете му с влиятелни жени от кино гилдията...

# 138
Бяха писали коментари за Селена, че и Барак Обама е екстрадирал хиляди нелегални емигранти и тогава ни гък, а сега се къса да реве. Много фалшива персона е тази Селена.

# 139
Хейли Бийбър и сина й
Скрит текст:

И самият Бийбър... Не изглежда много добре:
Скрит текст:

# 140
Аня Пенчева ми падна в очите,когато се похвали,че Тодор Живков и е "дал" апартамент...!
Абе как ще се е хвалила.Мисля,че беше на някакво дело и жената обясни истината.Нито е парадирала ,нито се е хвалела

# 141

Рияна в съда. Доколкото разбирам, на мъжа й ASAP Rocky са повдигнати две обвинения от негов бивш приятел, че е стрелял по него с огнестрелно оръжие. ASAP Rocky пледира, че е невинен и че оръжието е било проп от музикално видео. Представено е и видео от камери за наблюдение как стреля. Ако се признаел за виновен (plea deal), го чакали 180 дни в затвора... Но тъй като отрекъл, ако сега преценят, че е виновен, го грози присъда от 24 години. Не съм правист, така че се извинявам, ако има неточности в разказа ми 😅

# 142
Ееее, тоя Маламов да бащата на цветиното бебе?! Не ми се вярва.. много е неприятен.
За Мери вярвам че е обичала много Стефан, внушила си е стараната максима  к**ви много аз съм една и така си е живяла, жената пристан, тази дето чака. Не лек избор и не за всеки, но така е решила.

# 143
Моралът на гадния соц е същия, като на гадната демокрация. Сега даже извращенията са още по-големи. Не съм фенка на нито един от двата строя. В основата на всичко стоят хората. И марсианизъм да е, ние ще сме си същите.

# 144
  • Varna
Момичета,как не успяхме да разберем кой е бащата на бебето на Цвети?
Толкова да ми е интересна в момента,къде живее с кого и като цяло отдавна не ми е било така интересно за някой,както за нея.
Смятам,че има много какво да разкаже,но никога не би.

# 145
Какво толкова да разкаже ?

# 146
  • Пловдив
Изпуснала съм кога Бийбърови са бременеели Simple Smile

В Хелса и леля ви Петя Буюклиева влизала, Аръков също.

# 147
Никол Кидман много я харесвам, нестандартна красавица, магнетична и мистериозна.

# 148
Гледам снимките на Бийбър и си мисля колко зле изглежда. Тъжно ми е  за него - млад, има бебе, жена до себе си, заможен е. Очевидно го преследват демони от миналото му. Винаги съм се чудила на богати, известни хора в подобна ситуация защо просто не "изчезнат" от публичното пространство? Да се махнат от всичко, което им напомня за травмите им.  Да си купят/наемат райско кътче някъде в южното полукълбо, където никой няма да се интересува от тях, и да си правят каквото им душа мечтае. Знам, че ако аз съм в дупка и мога да си го позволя, не бих се колебала и миг.

# 149
Крисия, Тома и Йоанна Темелкова са в Coolt.
А Джъстин Бийбър изглежда наистина ужаксно. Колко е слаб и немарлив. И богатите не се чувстват щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт