Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 330
  • 3 458
  •   3
Отговори
# 120
  • In The Middle Of Nowhere
Природата не знае кой е известен и кой не е 😏 Също като при неизвестните, има хубави деца, има и нехубави.

# 121
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
ДецаТА на Джон Траволта? Той няма ли само една дъщеря. Момчето му имам спомени, че почина за съжаление. Там също имаше някакви клюки, че заради фанатичния си сциентологизъм на него и жена му, момчето не е получавало адекватно лечение.

# 122
Тук понякога виждам снимки на Парис Джаксън - красива е, не вярвам някой да отрече. Може да не е мой типаж с всички тези татуировки, но не мога да отрека, че е красива.

# 123
Малко сметки от мен- Стефан Данаилов е бил на 43 като има връзка с Аня. Той е 42 набор . Значи къмто 85-та година се случва. Пипи Дикова е 84 набор
Правилно ли смятам, че госпожата си зарязва бебето и съпруга?
А иначе държеше сметка на Ивайла Бакалова 🤦🏻‍♀️

В нета има инфо, че в края на 70-те години имат връзка Ламбо и Аня..

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/vsichki-obichaha-stefan-d … yrceto-mu-2361740

Хм,че тогава Сашо Диков кога се появява като първият мъж в живота на Аня Пенчева или просто манджата е много претоплена ?

# 124
  • София
Дъщерята на Джон Траволта е толкова променена, много се е разкрасила като е отслабнала, все едно е друг човек.

Преди
Скрит текст:

Сега
Скрит текст:

# 125
  • Glasgow
И нали бил над 40 Данаилов, тя му пяла нещо за 40 годишните мъже🤐нещо са си я доизкусурили тази история

# 126
На Джъд Лоу е много хубава дъщерята, в тази сесия стайлингът я е загрозил

На Кристина Агилера са я докарали.

# 127
Белият дом отговаря на изтритото видео на Селена. Паралел между нейният рев и три майки, загубили децата си, убити от нелегални мексикански имигранти.
https://www.instagram.com/reel/DFgh96SRIBF/?utm_source=ig_web_copy_link

# 128
Селена винаги ми е била безкрайно противна.

# 129
ДецаТА на Джон Траволта? Той няма ли само една дъщеря. Момчето му имам спомени, че почина за съжаление. Там също имаше някакви клюки, че заради фанатичния си сциентологизъм на него и жена му, момчето не е получавало адекватно лечение.
Има три деца(две момчета и момиче), единия от синовете му беше със заболяване и почина, другите са си ок.

# 130
Сашо Диков е първият съпруг на Аня. Помня, че Пипито правеше физиономии и фасони, защото научила неща, които никое дете не трябвало да разбира за майка си. Апропо, Аня няколко години не е можела да забременее от Диков. После му изневеряваше със сегашния си мъж и те така Smile

# 131
Малко е офтопик, но не разбирам защо чак трябва да се реве за тези хора. Те са просто върнати обратно, не са убити. Селена прави лоша услуга на хора, за които уж иска да се застъпи с прекомерните си реакции. Това е просто търсене на внимание.

# 132
Сашо Диков е първият съпруг на Аня. Помня, че Пипито правеше физиономии и фасони, защото научила неща, които никое дете не трябвало да разбира за майка си. Апропо, Аня няколко години не е можела да забременее от Диков. После му изневеряваше със сегашния си мъж и те така Smile
Да разбирам,че Данаилов е бил с нея когато е била в брак с Диков, или преди това?

# 133
Според регистъра на БЛС, Маламов наистина няма специалност.
А д-р Костадин Маламов, анестезиолог, също от Пловдив, какъв ли му се пада?
Не и баща, явно.
Може би вуйчо.

И аз съм се чудила, не съм сигурна дали имат връзка, но когато разбрах, че е записал медицина, предположих, че имат. Възрастово, а и по името някак, мисля, че му е дядо.

За който беше питал в предишната тема...На Маламов майката познавах преди години. Живееха в Белащица (едно от "престижните" села до Пловдив). Бащата имаше магазин за златни бижута. После са се разделили родителите му и той в някакъв момент е започнал да използва фамилията на майка си. Митев беше преди това.
А майката коя е?
Майката движеше маркетинга на Ветковите бизнеси преди Агресия.

# 134
Селена е биполярна, взима лекарства за това, а в същото време както стана ясно пие и алкохол. Та не е много адекватно това видео, ама си има и причина за това 😀

Общи условия

Активация на акаунт