Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 280
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 105
Това ли е въпросният доктор?
https://www.instagram.com/dr.constantinemalamov/?hl=en

Благодаря за темата! Two Hearts
Да, този е.

# 106
Iris Law (дъщерята на Jude Law и Sadie Frost )
Скрит текст:

# 107
  • София
Едно време да си съпругаТА на народния/заслужилия артист си е вървяло с тежки привилегии,  да не са луди да се откажат. Но това не означава, че постъпката на Ирен Кривошиева не е противна- избрала си да го родиш това дете, ок, ама да се навреш в Биг Брадър и да развяваш чаршафи отпреди 30 години е психопатско, както и онова с аборта де, много неприятна жена.

# 108
Само да кажа, че снощи Нелка XS обясняваше за кармата и предначертанията и други работи, дето не ги рабираме. Въпреки леко странните леопардови шарки, с които се беше обгърнала, изглеждаше спокойна и доволна. С още една жена беше, вероятно също от божествените им кръгове.

# 109
Ella Bleu (дъщерята на John Travolta)
Скрит текст:

# 110
Като говорите за Мария се сещам за Надето на Константин. Еми тя за какво стои там? Не й е лошо мисля, даже и го защитава, каквото и да става

# 111
Стефан Данаилов и Ален Делон са били красиви, сексапилни и добри актьори. Но като личности не са стрували изобщо. Има жени, които знаят изневерите на мъжете си, но се правят, че не виждат. По всякакъв начин се стараят да ги оправдаят и оневинят. Познавах такава жена. Каза ми,.че.знае много добре за изневерите на приятеля си, но го обичала. И също той е обичал, щом се връщал.винаги.при нея и не я зарязвал. Умна жена беше, но нямаше достойнство и уважение към себе си. Не знам тези мъже, които непрекъснато правят секс с различни жени,.не ги ли е страх от ППБ, ХИВ, сифилис и хепатит?! Също тези глупави жени, които знаят и приемат изневерите на мъжете до тях, как не се страхуват да бъдат заразени от любимите им мъже с изброените болести?!
Извод: Красивите мъже не струват като личности и постоянно търсят внимание и секс, с колкото се може повече жени. Доказва го не само Данаилов, Делон и други известни красавци.
Допълнение: Дъщеричката на Орлин Павлов е много сладка и красива.

# 112
Благодаря за прекрасната тема!
Мария Данаилова е страхотен човек с тежка съдба. Красотата и изчезва с грижите и тревогите, които животът и поднася. Да почива в мир!
Чест прави на Стефан Данаилов, че отглежда и обича нейния син, като свое собствено дете. Останалото си е тяхна работа. Бог да го прости!
Красавец беше, но за мен Иван Иванов си остава най-най-.

Относно Д-р Константин Маламов, който наистина е лекар, но няма специалност. Та представянето и подлъгването на хората, че той е ендокринолог, спортен лекар и т.н. мисля, че е престъпно.
За продаването на лекарства в пликче, спринцовки нещо в пликче, 100% престъпление.
Не знам, как не са го надушили и да го разследват.
Рисковете си остават за хората, които са наивни и му се доверяват.

Четох, че майка му е била шеф на модна агенция Агресия, та от там парички и детето отива да учи медицина , защото е престижно.
Просто е взел мястото на някой, който би станал отличен лекар например, а не шарлатанин.

пп.Относно снимките на децата на Никол Кидман, Джъд Лоу, Джон Траволта....някакъв закон ли има, че децата на известните са винаги грозни и неталантливи.

# 113
Само не разбрах защо Мария е имала тежка съдба. Доколкото се ориентирам, е живяла осигурена от Данаилов, с отгледано дете… Ако става дума за тревогите от изневерите му, то тя е имала избор да си тръгне.

# 114
  • Пловдив
Свикнали са били, и Стефчо, и Делон, да са обект на обожание и всичко да им се прощава.
Невинно самодоволство и егоизъм прозират и от цитата от книгата на Данаилов в първия пост.
Калоянчев и за него беглите ми впечатления са като за парче егоцентрик (на стари години - оплакеящ се егоцентрик), иначе несъмнено добър, характерен актьор.
Обаче, да му се не види, на Стефчо за тълпите почитателки не се съмнявам, ама Калоянчев и него ли са го следвали жени по петите? Sunglasses
За единични негови изневери съм чела клюки в някогашните жълти вестници, ама такъв чак донжуан и събирач на женски сърца да е бил, не ми се вярва. Не че не би искал, но "вайбът" му, с терминологията на темата, не е такъв.
Сърчаджиев по средата някъде, като млад не е хубавец като Стефчо, но не е и чичка на вид като Калоянчев.

# 115
Само не разбрах защо Мария е имала тежка съдба. Доколкото се ориентирам, е живяла осигурена от Данаилов, с отгледано дете… Ако става дума за тревогите от изневерите му, то тя е имала избор да си тръгне.

Имала е детски травми от баща си.
След това единственият и син се разболява и дълго време е парализиран - там и е отишло здравето и красотата.
Данаилов по нейни думи тогава е бил неотлъчно до нея и са направили и невъзможното да спасят детето.

# 116
  • Glasgow
За мен Иван Иванов е най красивият, за негови авантюри май не се е писало, сигурно е бил по дискретен.

# 117
пп.Относно снимките на децата на Никол Кидман, Джъд Лоу, Джон Траволта....някакъв закон ли има, че децата на известните са винаги грозни и неталантливи.
Това сериозно изказване ли е, или опит за ирония?

# 118
  • Glasgow
На Джъд Лоу е много хубава дъщерята, в тази сесия стайлингът я е загрозил

# 119
И на Джон Траволта е много хубава дъщерята, съчетала е най-хубавото от двамата си родители. Следвам Джон Траволта в инстаграм и снимките, които публикува на децата си са страхотни. Последното, което бих казала за дъщеря му, е че е грозна.

Общи условия

Активация на акаунт