Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 286
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 90
Запомнила съм, че и Аня Пенчева е правила аборт.
Благодаря за темата!

# 91
  • София
За мен е грозно да се рови за причините защо Мери Данаилова стои до край с мъжа си. Не ми изглежда да е била глупава жена, явно има и причина Данаилов да не я изоставя. Има лични неща, които само те двамата са знаели, тя при Кеворк каза, че преди много години, още в началото на връзката им, те са имали разговор. Вече отива към гадно ровичкане и бъркане в раната защо се е съгласила и търпяла толкова.
За мен оправданието “слаб му е ангела” не важи. Какъвто и човек да си, най-малкото не е мъжко всички да знаят, че открито и безпардонно изневеряваш на жена си. Спирам, защото и двамата вече не са сред живите.
Днес сутринта попаднах на интервю с дъщерята на Сърменов, която е дефилирала за Валентино. Страхотно момиче!! Висока, естествено красива, миловидна, умна, премерена, направо радост за окото. Нищо чудно, че е била избрана за техен модел. Не искам да правя сравнение с дъщери на други известни актьори, но това дете има бъдеще.

# 92
Aбе… на Мария й е било важно да е омъжена за Стефан Данаилов, на него - да има сигурна жена и убежище, които да го закотвят и при които да се върне, като му мине страстта от поредната забежка. Има много такива бракове-сделки.

# 93
Да не забравяме, че Мария е била омъжена, когато са се запознали със Стефан!
Да, но се е развела. И това не е причина цял живот да и изневерява с най-различни.

# 94
Това ли е въпросният доктор?
https://www.instagram.com/dr.constantinemalamov/?hl=en

Благодаря за темата! Two Hearts

# 95
Мария и Стефан Данаилов защо са нямали общо дете?

Този доктор ми е много антипатичен. Дано да не е той бащата, защото Цвети ми е симпатична въпреки историята и с вуйчо Ваньо.

# 96
И аз да се изкажа за родния Дон Жуан🙈
(Не го наричам “родния Ален Делон”, защото това беше любимия ни, Иван Иванов❤)!
Та за Стефан Данаилов.
Винаги ми идва паралел точно с Ален Делон обаче, заради сходно поведение.
При нашия е била Мария, при Делон - Мирей Дарк.
Делон всячески е употребявал за чисто лични цели успелите жени около него - тенденциозно е станал любовник на жена на известен кинорежисьор в края на 50те, а тя го предложила като интересно лице на мъжа си и така Делон получил най-първата си роля. После се овъртял около друга вече известна актриса, понеже бил гамен от улицата със съмнително обкръжение, буквално се натресъл да живее при актрисата, тя го завела като куфар със себе си в Кан и на кинофестивала, в навалицата, го забелязали точно заради красотата и така го ангажирали. Той няма никакво актьорско образование.
Ако не са били тези две жени, щял да пропадне с уличните гамени, движел със съмнителни типове и т.н., сам го е казвал.
Като го поваля и буквално сваля Натали, имат много бурна връзка, тя изобщо не се оставяла да я работи и го зарязва заради многобройните му изневери.
След това при снимане на Jeff, се запознава с Мирей Дарк, с която живее 15г. Тя тотално поема всички грижи за него - търси, намира, обзавежда къщите му, перфектната интендантка, отглежда с много обич малкия Антъни докато майка му Натали работи из Щатите, довереничка, любима, Мирей му прощава абсолютно всичко и го слага на такъв пиедестал, че повече не може да бъде. Предполагам, че си е живял живота и се е грижел единствено да изглежда добре🙄, Мирей е бдяла като орлица за благоденствието му. И я зарязва заради 20г Ан Парийо от За кожата на един полицай, Мирей не се отказва от него и винаги е на негова страна със суперлативи до смъртта си. Идеален май само в нейните очи.
На мен лично чак ми беше жал за нея.
Боготвореше го тя, него, заеършения егоист дето гледаше само себе си.
Затова Данаилов ми напомни на Делон.
Най-красиви, известни, намерили си влюбени до гроб в тях, будали и така им е минал живота.
Делон предполагам съвсем откровено рева и беше разбит от смъртта на Мирей през 2017 - никоя друга не го бе обожествявала така. И Антъни плака, тя го отгледа всъщност докато Натали правеше кариера.
Мирей просто си даде душата за тях двамата.
Та така.
Егоистите все се уреждат, стига да са красиви и известни.
Извинявам се за отклонението от основната тема, но счетох за любопитен този паралел между красавци и го споделих. И понеже ги оплюх и двамата, нарочно не слагам снимки да величая красотата им🙈🙈🙃

# 97
  • софия
Съпругата на Данаилов няма от какво да се срамува. Защо е избрала да остане докрай с него само те двамата знаят. И нейният аргумент, и неговият не ми звучат сериозно, но докато не си в техните обувки, нямаш право да даваш оценка. Отстрани е много лесно да мислиш, че би спазил определено поведение.
Не знам жените, били с него, които са знаели, че е женен, с какви очи са ходили из София. А и сега продължават с гордост да се хвалят, че са били любовници. Тогава животът беше доста по-капсулиран и особено в определени среди всичко се е знаело, всички са се знаели. Това не оправдава неговото поведение по никакъв начин, но за подобни ситуации са нужни двама и ако единият не е навит, нямаш изневяра. На мен не ми допада фриволността и лекотата, с които той определя поведението си, но не ми е бил в къщата и всеки има различни морални граници.

Кактус, добре дошла 🤍

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 12:22 от zvаnchе

# 98
Калоянчев е бил подобен със забежките и жена-домакиня.
Емил Димитров е бил същия - у ляво у десно и една Мариета да глади костюмите. Два или три пъти я е карал и е правила аборти, защото е забременявала преди турне. Последния аборт са били близнаци.
На Стефан Данаилов видяхме Владко как е възпитан.
Не мога да ги харесам нито като мъже, нито като личности. Някои роли ми допадат.
Стефан Данаилов може да бъде тъждествено с героя му от Дами канят. Преследван, отегчен, повърхностен, мазен красавец.

# 99
Хората си имат собствени разбирания за морал и не обичат да ги съдят. Което е нормално, предполагам. Най-често обяснението е в това, че никой не е съвършен и няма от каква позиция да съди другите - дори примерно да си безупречен съпруг/а, имаш други недостатъци/грехове и не си в позиция да съдиш.

Нали скоро дъвкахме Йосиф Сърчаджиев - същата работа. Официална любовница осем години и още куп забежки. Жените им явно остават основно вкъщи да обслужват светилото и приемат, че широката му артистична душа не може да бъде ограничена.

# 100
  • Пловдив
The. Dog. Lover,
Аз не съм от Пловдив и тая болница нито съм я чувала, нито я знам на кой, но явно PR наистина стои на първо място, а не лечението на пациентите.

Но, това, че болницата не е база за обучение (специализация), не означава, че в нея не може да работи специализант.
На братя Енчеви е и малко повече и е рекламата, но не мисля, че е пародия на болница, напротив. Съвсем други са отзивите на лекувани там хора, както и за някои от лекарите (не за този, де).

# 101
  • Glasgow
Малко сметки от мен- Стефан Данаилов е бил на 43 като има връзка с Аня. Той е 42 набор . Значи къмто 85-та година се случва. Пипи Дикова е 84 набор
Правилно ли смятам, че госпожата си зарязва бебето и съпруга?
А иначе държеше сметка на Ивайла Бакалова 🤦🏻‍♀️

# 102
Оле този доктор е изключително противен като мъж. И устата му се движи адски неприятно .
Това ли се желае от всички женички???
Абсурд! Не мога да повярвам.

# 103
Малко сметки от мен- Стефан Данаилов е бил на 43 като има връзка с Аня. Той е 42 набор . Значи къмто 85-та година се случва. Пипи Дикова е 84 набор
Правилно ли смятам, че госпожата си зарязва бебето и съпруга?
А иначе държеше сметка на Ивайла Бакалова 🤦🏻‍♀️

В нета има инфо, че в края на 70-те години имат връзка Ламбо и Аня..

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/vsichki-obichaha-stefan-d … yrceto-mu-2361740

# 104
  • Berlin
Гледах рекламата на Бекъм за Бос. Ами целият му корем изглежда много странно там, едни уж плочки, но не съвсем, абе опитали са се да оформят нещо там. Като се абстрахирам от това обаче, ръце, лице, крака - много добре, харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт