Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 460
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 165
Не харесвам Стефан Данаилов. Да отглеждаш чужди деца, а  за твоето да се грижиш тайно... Да се възползваш от положението си спрямо студентките. Изобщо, за мен е болестно състояние това неговото. Преди години, бил е около 60, беше дошъл на Златни пясъци с Надя от Елит.Тогава тя е била на 20. Купи й бански. Много гнусно ми стана.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 18:12 от Анонимен

# 166
Мара Дамата, така да се каже, готова за действие. Вече и пола не обува 😀

# 167
Мале, мале, на тая снимка има няколко способни яко да избухнат🤫 има потенцЯл за резили .
Значи - мъже Бачорски, едно от последните му видеа е, сръбски готвач му казва, че суджукО е свършил, той влиза във вц “реже” от неговия и дава едно ню ню парченце🤫😅 ноу комент.
Фильо от Бричка, дето бъркаше на русата Златка по разни места, на Острова на изкушението .
До него Аръков- него Мария Илиева го била поръчала да го пребият, бивше гадже на Мика Стоичкова, ожени се за богата чужденка, тя почина, той я наследи, имам бебе и млада жена.
Следва Дънди актьор, къде не го сееш там никне..

Жени :
Джугана, с две деца от двама мъже, с Илиан се разделиха адски грозно, искаше да дава детето в дом, втория мъж един неприятник полицай, не знам заедно ли са.
За ПаЛуна всичко си занете няма какво да ви кажа, умна е много пращи😅
Черната Златка, булка адвокатка:) не тя де, гаЖето, променена уж към добро, но помним от ББ че и е къс фитила.
До нея Мегз, може би ще ни покаже феймъс рецепти с камилско мляко, сама го е доила🤫🤫🤫
Леля ви Петя Буюклиева, тя милата последните 29 г е била повече по риалитита отколкото на концерти. Жената с едната песен- Баба ми е… много нервна, с огромно самочуствие, би мъжа си през устата, докато беше дошъл да и вчеше кичето в ББ.
От кукувица нагоре са, сеира ни е гранатитн, на тях излагациите също! Немам търпениЙ! 🙊🙉

# 168
Аз ако съм на Хейли, одмА оставям Бийбърчо за този хубавец - охрана до нея, този с чадъра. Висок, хубав, че и къдравеляк Heart Eyes

Иво Аръков откакто стана татко изглежда като чичАк. Бузи, прическа, не знам.

# 169
Мария както се е замазала и тя, на 43 години едва ли е без нито една бръчка, както снимката се опитва да ни убеди.

# 170
Мария защо поне веднъж не обуе обувки без платформа. Всички сме наясно, че е ниска, ама поне за такива статични снимки няма нужда от такива тежки и грамадни обувки… ще изглежда къде, къде по-фина и нормална.

# 171
  • Varna
Четох тъпотията,че Мара не влязла заради Светлана в Хелса🤣 Те тръгнали краставичар с краставици да плашат.Малцина могат да смутят Марчето,особено глупави дами от нейната порода като Гушерова.Сега почна да ходи по някакви участия след като бе във всяко излъчило се през 2024 предаване и ще иска силен хонорар за там.
Имам висок праг на търпимост,но Буюклиева и Каканашева го преминават и не бих могла да ги гледам и час.

# 172
  • Наблизо
Видях снимка на този Биомет, приличащ на експонат от музея на мадам Тюсо. Приятелката  му бременна?
Ако детето е негово, как ли би изглеждало, имам предвид, че доколкото четох и двамата са с множество корекции?
Има ли снимки на двамата преди да заприлича на това, което са в момента.
бившата му приятелка е бременна, не настоящата. Иначе Цветанка е била симпатична преди корекциите

Доколкото разбирам,е свестен човек…ама симпатична…Прилича на момченце с грим и перука.

# 173
Съжалявам, но тази Цвети преди корекциите е жив мъж. Поне на показаните кадри.

# 174
  • Наблизо
Устните са й огромни,но иначе сигурно е единствената в Бг,която обективно изглежда по-добре от преди корекциите.

# 175
И Светлана е по-добре след корекциите

# 176
Много зле изглежда преди корекциите, но и след тях пак не ми харесва Цвети.. Грубовати са и чертите на лицето..

# 177
  • София
Това верно ще е кухнята на Ада, Буюклиева още преди години беше загубила връзка с кораба майка, Златка, Светла и Мегз делят една обща мозъчна клетка, на последната и субтитри й трябват, трудно ще е за гледане

# 178
Някогашната министърка на туризма, Ангелкова. На нея добре са ѝ се получили корекциите.

Скрит текст:

# 179
Да , определено .

Общи условия

Активация на акаунт