Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 488
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:

Скрит текст:

Не зная дали са пускани тези снимки на Мария Бакалова, но много ми харесва Heart Eyes

# 181
Скрит текст:

Скрит текст:

Не зная дали са пускани тези снимки на Мария Бакалова, но много ми харесва
Много ми харесва на тези снимки. Много красива е. Този аутфит много й подхожда.Heart

# 182
Е аз се мислих, че тази Цвети е мъж. Явно не е 😀
За Хейли и бодигард й има спекулации в Инстаграм... та може и да има нещо там, той много хубав

# 183
  • София
Видях снимка на този Биомет, приличащ на експонат от музея на мадам Тюсо. Приятелката  му бременна?
Ако детето е негово, как ли би изглеждало, имам предвид, че доколкото четох и двамата са с множество корекции?
Има ли снимки на двамата преди да заприлича на това, което са в момента.
Що за въпрос?  Не са красавци нито преди, нито след корекциите, ама  и бая по- грозни хора от тях са създали деца.
Не че Ваньо е бъдещия таткото де.

# 184
Скрит текст:
Имаше я в предната тема с този костюм.

Скрит текст:

Не зная дали са пускани тези снимки на Мария Бакалова, но много ми харесва Heart Eyes

# 185
  • Viena
КГБ още ли не разбра кой е бащата на бебето на Цвети?🤣🤣🤣🤣

# 186
  • Varna
Не знам аз ако трябва да не спя още една нощ и да се будя с въпроси,по добре да не бях  научавала🙈🤣

# 187
Хаха същото си мисля и аз, влизам във форума с надеждата за инфо..
Не знам аз ако трябва да не спя още една нощ и да се будя с въпроси,по добре да не бях  научавала🙈🤣

# 188
Наистина съм изумена, че точно Цвети предизвиква толкова коментари .

# 189
  • Glasgow
Да питам в британската мама, там бързо се разнищват загадките🤣🙈

# 190
  • София
Нищо не знам, но подозирам че може и да няма нищо за разнищване.

# 191
  • Пловдив
Като гледам как изглеждат след корекции куп западни и в частност френски звезди, включително Силви Вартан на последните постнати тук снимки, не намирам за особено остроумна шегата, че Цвети била единствената в България, която след корекциите изглежда по-добре.

# 192
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Много е красива и стилна.

# 193
# 194
Уау… отдавна го бяхте обявили, голяма сила сте! Тук екс адреналинката ми прилича на черната Златка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт