Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 579
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Грозновата ми е тая Цветка - и преди, и след. Която и да е тя де. И който и да е Ваньо. Вече две теми чета за тях, а идея си нямам какви звезди са. Но явно са големи светила щом развълнуваха целия форум и не се спира да се говори само за тях. И не смятам, че една жена като забременее поумнява, разхубавява се и става добричка. Да е жива и здрава, да си износи безпроблемно бебето и да си го гледа щастлива. И до там. Ами безразлична ми е, не съм я обикнала, няма и да го направя. Нито ми стана симпатична, то няма и как непознат човек да ми стане.
Като Светлана и тя. За корекциите. Но за Светлето бих казала, че преди тях е грубо грозновата, а след - излъскано грозновата. Ама все си е грозновата.

# 196
  • Наблизо
Палуна преди корекциите прилича на грозновато младо момиче,след корекциите,особено последните,прилича на направена грозновата 50+ жена.
Не се сещам за някоя много коригирана българка,която да изглежда по-добре след корекциите си.

# 197
  • Пловдив
А представяте ли си ако тя е забременяла инвитро без негово знание (вуйчо Ваньо имам впредвид). Казала му е , той и е казал да абортира , тя е отказала и са се разделили. Вероятен ли е такъв сценарий според вас?

# 198
  • Пловдив
Деми Мур, Джесика Бийл на ревю...
https://www.facebook.com/share/r/18GsuWzcpz/

# 199
Аз изобщо не си представям вуйчо да прави се*с.🥴🥴🥴
Само иска да му гледат кучетата, да му перат гащите и до там. За благодарност им дава да покарат колите.

# 200
  • Пловдив
Уау… отдавна го бяхте обявили, голяма сила сте! Тук екс адреналинката ми прилича на черната Златка. Grinning
На мен рязко ми заприлича на майката на сина му.

# 201
Много са ми готини и двамата, с толкова широки и искрени усмивки не съм ги виждала с предишните им половинки май Grinning

За тях ще се радвам, ако се похвалят с бебче.

# 202
Аз изобщо не си представям вуйчо да прави се*с.🥴🥴🥴
Само иска да му гледат кучетата, да му перат гащите и до там. За благодарност им дава да покарат колите.
Може и да прави секс вучо Ваньо, малко ли мъже станаха бащи на 80г.

# 203
Аз пък точно щях да кажа за Рачков, че хубавото на новата е, че няма да го натиска за деца, нали си има и тя. Иначе учудващо подхождат си, очевидно има харизма Рачков, все с красавици е бил. Наскоро четох статия за Христина Апостолова в НАТФИЗ всички се обръщали след нея като студентка.

# 204
А представяте ли си ако тя е забременяла инвитро без негово знание (вуйчо Ваньо имам впредвид). Казала му е , той и е казал да абортира , тя е отказала и са се разделили. Вероятен ли е такъв сценарий според вас?
Не мисля, че е нещо такова. Според мен е по-тривиална причината, а именно, че е кривнала с някой друг, като впоследствие е забременяла и е решила да задържи детето. Затова именно и са се разделили. Не знам дали е така, но пък за ин витро ми се струва странно и не толкова логично като обяснение.

# 205
  • София
Аз не мисля че Биометова би си позволила да кривне тайно,докато е с вуйчо Ваньо.
Възможно е ,ако той е нямал нищо против и ако връзката им е била параван както се говори.Но да се раздели с него и вееднагаа да бъде с друг от който веднагаа да забременее,не не мисля.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:28 от Даяна1111

# 206
  • Пловдив
Аз го предположих защото първата задача на всички златотърсачки когато хванат богаташ е да родят дете от него. Това им осигурява дългогодишна издръжка дори да бъдат заменени впоследствие от друга. Та за вуйчо Ваньо е известно че , не е искал доброволно деца , затова предположих инвитро. Но, всичко е теория на конспирациите разбира се.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:06 от mdonkova

# 207
Цвети се е отървала от кафеза. Сега да видим Валерия. Тя си е хубавица. Дали ще се окепази с процедури?

# 208
Принцесата на Монако Стефани днес става на 60 години.
Носи с достойнство годините си и не се изкушава да ги прикрива нито с фото филтри, нито с пластична хирургия.
Скрит текст:

С децата и снахата (по средата)
Като млада беше много готина и абсолютно луда. Побърка аристократичната си фамилия с избора на гаджета и съпрузи. В портфолиото й влизат синът на Жан Пол Белмондо (Пол), синът на Ален Делон (Антони) и актьорът Роб Лоу, с когото се запознава, след като той споделя в едно токшоу, че принцесата е идеалът му за жена. Омъжва се за бодигарда си, от когото има две деца, но той я изоставя заради стриптизьорка. Ражда третото си дете от друг свой бодигард. Живее две години в циркова каравана с поредното си гадже - дресьор. Сключва тайно брак с цирков акробат. И още много такива истории.
Скрит текст:

# 209
Едва ли. Поне в Ергенът си държеше на своето си докрай. Едва ли тепърва ще почне да се разкрасява.При тази Цвети си е било направо наложително да я оправят.

Общи условия

Активация на акаунт