Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 660
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 210
Кактус, благодаря за темата! Оценявам труда ти само с думи, но наистина ти се възхищавам за търпението и постоянството, с които създаваш тема след тема, години наред. Вярвам, че голям процент от тук списващите или четящи, чакат с любопитство какво си подготвила за месечна тема.
Отново благодаря!
В пълна степен Веселяшка предаде моите мисли за паралела между Ален Делон и Стефан Данаилов. Винаги съм слагала знак за равенство помежду им.
Не знам какво са спечелили за себе си Ирен Кривошиева и Аня Пенчева, но и двете са ми изключително неприятни, и заради отношенията им с него, като последната ми е неприятна и по други причини. Колкото до съпругата: изключително много жени са в подобна ситуация на нейната, само без соц-облагите и ореола на единствената. Даже се учудих, че се е срещнала с Аня Пенчева и е слязла от пиедестала си. Очевидно си е направила труда, защото е усетила заплаха за трона си. А защо жените / другите, обикновените / търпят донжуановците си  и аз бих искала да знам. Но не мога категорично да твърдя, че в идентична ситуация аз лично няма да допусна това. Животът има много нюанси.
Иван Иванов за мен е един от най-красивите мъже. Пиърс Броснан - също, но той печели уважението ми  и с отношението към съпругата си, която както знаем също е бивша красавица. Не съм чула за изневери при него.
Цветка Биометова ще си върви с тази "фамилия" за вечни времена, както Светлана беше Гонзовица. Но не ме дразни, напротив - симпатична ми е, незнайно защо. Много се радвам за нея, наистина. Колкото до кучетата - може би не се грижи вече за толкова много, защото няма тези възможности, както преди, включително финансови. А и сега приоритетът й е друг.
И понеже съм жена, няма да скрия, че и на мен ми е любопитно кой открадна сърцето й и я дари с това щастие.

# 211
Азис гостува в шоуто на Цеца, сърбите не знаели кои са Тату и се чудят защо българите сме слушали руска музика.Satisfied
Скрит текст:

# 212
Оф, и Цеца ли има шоу. Много ми е вулгарна и с вид на лека жена, но пее спор няма. Васко може да е всякакъв, но също пее. Малко българо-сръбски упражнява, но се справя учудващо добре. Само да махне този космаляк, че не му се вижда лицето.Кога,кога ще отмине тази отвратителна мъжка мода. Рахат им е щото ги мързи да се бръснат. 😁

# 213
Аз пък си мисля, че тази Цвети Биометова не е бременна, а си слага фалшив корем 😉 Все по някое време ще стане ясно де. Въпреки корекциите, явно винаги ще си останат с комплекси тези жени.
Мария е много смешна с тези пътъци, хич не и отиват, иначе са готини. Но на нея и седят като на свинче звънче.

# 214
Това е извратено? 0.о А и отдавна се забеляза/отбеляза промяната и в бюста, която е характерна при бременност… със сигурност това предположение е категорично НЕ
Аз пък си мисля, че тази Цвети Биометова не е бременна, а си слага фалшив корем 😉

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 00:27 от Анонимен

# 215
  • Deutschland
Гущеров се е тагнал на стори с някоя stavreva666. Това според жълтурите, аз не го следвам. Вечеряли били двамата. Видях я в Инстаграм, много прилича на Светла.

# 216
Ако Ставрева е Елисавета, това е приятелка на Светлана, която Светлана беше уредила да вземат в Ергенът 2. Няма да излезе от това интрига. Но може самите те да се правят на интересни, по техния нескопосан начин.

# 217
Май не са близки вече с Елисавета , но тя  доскоро беше с един нейн бивш/настоящ

# 218
  • София
Тази не участваше ли в Ергенът? Ако е същата снимките  в инстаграм са рисунки, нищо общо с действителността.

# 219
Същата е

# 220
Интересно дали Рачков и Виктория ще стигнат до бебе. Гледах активно сезона на Един за друг, в който участваше тя с бившия си. Като основни проблеми споделяха неговото нежелание за сватба и второ дете. А тя копнееше и за двете. Да са щастливи! Че бившия й е голям противняк.

# 221
Ако Ставрева е Елисавета, това е приятелка на Светлана, която Светлана беше уредила да вземат в Ергенът 2. Няма да излезе от това интрига. Но може самите те да се правят на интересни, по техния нескопосан начин.

Навремето говореха, че и Светлана е приятелка на Мария…След като се разделиха с Мария се насочи към Светла, сега това момиче била приятелка на Светлана… Християн ще излезе много елементарен и комплексиран мъж…

П.с Сега се сетих и че гледахме снимки на Светлана с едно зелено палто, което Мария носеше по времето на брака си с Християн. Много грозна история

# 222
Май наистина е този доктор от Пловдив бащата на детето на Цвети . Вчеера ми казаха, че е от гинеколога, но май са се объркали и е точно този.

# 223
Малко визии от Деми Мур
Скрит текст:

# 224
Според мен Цвети е с инвитро с донорски материал. Сякаш съм виждала по нейни сторита с въпроси, че иска дете. Вуйчо не иска и това е причина за раздялата, да не се спряга за негово дете.
За него съм чувала, че е хомосексуален или поне би. Мисля си, че връзката им беше за параван и малко като на бизнес партньори.

Общи условия

Активация на акаунт