Отново благодаря!
В пълна степен Веселяшка предаде моите мисли за паралела между Ален Делон и Стефан Данаилов. Винаги съм слагала знак за равенство помежду им.
Не знам какво са спечелили за себе си Ирен Кривошиева и Аня Пенчева, но и двете са ми изключително неприятни, и заради отношенията им с него, като последната ми е неприятна и по други причини. Колкото до съпругата: изключително много жени са в подобна ситуация на нейната, само без соц-облагите и ореола на единствената. Даже се учудих, че се е срещнала с Аня Пенчева и е слязла от пиедестала си. Очевидно си е направила труда, защото е усетила заплаха за трона си. А защо жените / другите, обикновените / търпят донжуановците си и аз бих искала да знам. Но не мога категорично да твърдя, че в идентична ситуация аз лично няма да допусна това. Животът има много нюанси.
Иван Иванов за мен е един от най-красивите мъже. Пиърс Броснан - също, но той печели уважението ми и с отношението към съпругата си, която както знаем също е бивша красавица. Не съм чула за изневери при него.
Цветка Биометова ще си върви с тази "фамилия" за вечни времена, както Светлана беше Гонзовица. Но не ме дразни, напротив - симпатична ми е, незнайно защо. Много се радвам за нея, наистина. Колкото до кучетата - може би не се грижи вече за толкова много, защото няма тези възможности, както преди, включително финансови. А и сега приоритетът й е друг.
И понеже съм жена, няма да скрия, че и на мен ми е любопитно кой открадна сърцето й и я дари с това щастие.