Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 709
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 225
Рачкови и изглеждат щастливи и влюбени.

# 226
Цвети има немалко години пред нея да създаде семейство или поне да се опита, та тезата с донорския материал е прекалено невероятна. Все пак това не е като да влезе в магазин за играчки и да си купи Барби, защото го иска сега и веднага.

# 227
Beckham целувка
Скрит текст:

# 228
Малко преглед на печата 😂

Бионсе тръгва на турне:
Скрит текст:
Дуа Липа показва годежен пръстен:
Скрит текст:
Мили Боби Браун с руса визия:
Скрит текст:

# 229
Еха, Мили Боби Браун е много добре така.

# 230
Много са ми готини и двамата, с толкова широки и искрени усмивки не съм ги виждала с предишните им половинки май Grinning

За тях ще се радвам, ако се похвалят с бебче.
+1 и от мен! Изглеждат много щастливи! Дано Рачков си намери вече жената за него!

# 231
Цветка Янева дала изявление в Тик-Ток ,че спира да пее в нощни заведения.Не можела тя да излиза в 2.30ч.през ноща да пее на феновете ,щото имала други приоритети...

# 232
Интересно начало на темата! Благодаря, Кактус!
Не очаквах, че бременността на Цвети Биометова ще предизвика такова вълнение. Всъщност тя с какво е известна, освен че е била партньор на вуйчо си?!

# 233
Цветка Янева дала изявление в Тик-Ток ,че спира да пее в нощни заведения.Не можела тя да излиза в 2.30ч.през ноща да пее на
феновете ,щото имала други приоритети...
Тя спря да пее поне от 8 години.

# 234
Тя Цветка Янева има ли кариера в момента? Освен да завива хармоничното тяло на Шиши в 2,30 не се сещам за друг приоритет.😁

# 235
  • Пловдив
Мили Боби Браун кога порасна 😂 Пред очите ми е още като детето с бръсната глава.

# 236
  • Deutschland
Тя Цветка Янева има ли кариера в момента? Освен да завива хармоничното тяло на Шиши в 2,30 не се сещам за друг приоритет.😁

Писа се отдавна, че не са заедно. Дали е вярно, нямам идея.

# 237
В koй сезон е участвала новата изгора на Рачков?
Той ми е много неприятен, а и си личи вече остарял.

Няма да ме изненада Маламов да е бащата, макар че той май е женен(или вече не) има снимки в профила си с отбелязана жена със същата фамилия и дете, като че ли имат общо.

Не би ме изненадало и да е инвитро, тя е млада, да, но от години се бори с гинекологични проблеми, не знам следствие от тези диети ли е.

# 238
  • Viena
На Рачков либето не беше ли адреналинка ?
Редактирам се,2015 е била в Господари на ефира с Рачков

# 239
Мили разведе ли се? Отива ѝ руса, пораснала е.
Цветелина Я. от поне 7-8 години няма участия.

Общи условия

Активация на акаунт