Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 737
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 240
Не очаквах, че бременността на Цвети Биометова ще предизвика такова вълнение. Всъщност тя с какво е известна, освен че е била партньор на вуйчо си?!

Професия Половинка, както няколко други обекти на клюки в тази тема. А, и "много обича кучета".

# 241
В koй сезон е участвала новата изгора на Рачков?
Той ми е много неприятен, а и си личи вече остарял.

Май 4ти се води. Даже го спечели, които хич не се хареса на публиката. С половинката й не бяха никак добри в игрите и видимо бяха най - нехармоничната двойка. Междувременно господина й предложи в предаването. Ожениха се, но не знам дали имаха и 1 година в брак.

# 242
Палунът си е коригирал вече името. Излиза ми някакво блиц интервю в инстаграм. Питат я за любима подправка. Отговор: смардела 🤣
Даже косъмът й припада от тъпотията й и е по цялата тениска, язък за скъпите фризьори 🤷‍♀️
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 12:18 от vanesa_georg

# 243
То косата от отдавна ѝ е в лошо състояние на Светлана, обаче чак сега виждам недоразумението, което си е причинила на устата… направо на Мара се е направила, ужасна работа на човекът, който ѝ е слагал нещо в устните.

# 244
  • Наблизо
Трябва да й видиш десния профил.Събира се на дупки.

# 245
  • гр.Пловдив
То косата от отдавна ѝ е в лошо състояние на Светлана, обаче чак сега виждам недоразумението, което си е причинила на устата… направо на Мара се е направила, ужасна работа на човекът, който ѝ е слагал нещо в устните.

Не е толкова зле нито косата ,нито устата,има далеч по-големи недоразумения според мен ..
На това Цвети и Моника Валериева например  са далеч по-плашещи..

# 246
Напротив, след като завършиш медицина и преди да имаш приключена специализация, си просто лекар.
Като специализацията може и да не се започне.
С какво се различава от мед сестра ?!

“Лекари без придобита специалност и специализанти могат да извършват дейности от БП под ръководство и по разпореждане на лекар с придобита специалност”

Е, това направо ме утрепа😅 По нищо не се различават! Единият е учил 6 години различни дисциплини, другият 2.5 год как се слагат абокати и как се прави инжекция.....

# 247
Благодаря за чудесната тема Gift Heart
Разкошна Белучи Two Hearts

Данаилов е бил голяма звезда за времето си, а любовния му живот е наистина компроматен Grin

Честито на Цвети за хубавата новина! Леко бременеене и здраво бебче на финала Simple Smile
За мен историята им с Вуйчо е една договорка да се правят на двойка. Няма да се изненадам Цвети и Валерия да са приятелки. За мен Цвети е решила да поеме по свой път към истинско семейство и дете, а Вуйчо показва на света новата (новия параван) със загадъчни снимки, търсещ внимание. Тъпо скалъпена "рекламна кампания". С Гущерова вероятно са при един ПР.

# 248
  • Deutschland
Не знам кой й е фризьор на Светла, но косата й изглежда потресаващо зле. Зле боядисана, а с такава прическа бях в 8ми клас. Може да е модерно, но за мен е твърдо Не.

# 249
За прическата не знам, обаче тая джука с това топче е брр.

# 250
https://www.instagram.com/p/DFffWOqt1NG/?utm_source=ig_web_copy_link
Зейнеб е с много хубав цвят на косата. Ягодово русо ли се води това?

# 251
Боже, госпожа Караманска е абсолютно застинала в 18-годишния си период. Да запази Господ! Нелчето я е облъчила как да затаява дъх, и да говори клишета, все едно е философ. Joy

# 252
Кактусче, благодаря за новата тема и за труда!
Знаех за Данаилов и забежките му, но сякаш така накуп описани някаква част от тях ми дойде малко шокиращо.

Маламов голяма кифла. Инстаграм докторче от модерните, на които явно целта им да е привличат по-състоятелна клиентела. Не знам кога му остава време да работи в истинска болница и да специализира от да кифлее в инстаграм. Не знам що за специалист е, но от малкото видяно в социалните мрежи, не бих му се доверила при проблем. Има толкова много читави, знаещи и разбиращи лекари, но тях обикновено ги няма в социалните мрежи.
А коя е болницата на братя Енчеви?

Звездната селекция в Хелс Китчън е шок и ужас.

# 253
https://www.instagram.com/p/DFffWOqt1NG/?utm_source=ig_web_copy_link
Зейнеб е с много хубав цвят на косата. Ягодово русо ли се води това?

Не знам ягодово ли е, обаче и Зейнеб е набичила филърите до степен преяла катерица

# 254
На фона на общата одобрителна  еуфория за новата двойка ще кажа, че аз не ги харесвам по принцип.
Рачков не ми харесва като мъж и като актьор. Цял живот да го раздаваш “калеко Алеко”, с някакви простовати образи не ми е ок за актьор. Виктория, макар и малко съм я гледала в риалитито. Сега разбрах, че е бивша адреналинка.  Ако Рачков не беше този Рачков, нямаше да го погледне. Не, че на някой му пука, ама да си кажа 😁

Общи условия

Активация на акаунт