Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 840
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 255
Рачков е много точен, готин и мъжкар, има си харизма. Дали щяла или не да е с него, ако не бил тоя Рачков?! Да, ама е:) Работи цял живот да е.
Грижовен и много щедър е, удари кьоравото Вики., не я жалете, много и тежко на тоя пек, на тия Малдиви, мъчи се милата🤫😅
Много искрено им желая щастие, може да са един за друг, за нея нямам наблюдения.

# 256
Относно образа на Рачков: мен ми се струва, че има талант и може да покаже друг тип игра. Просто точно този му образ привлича, това изискват от него в реалититата и въобще по телевизията. Краси Радков е същата работа.

# 257

На мен пък ми изглеждат много фалшиви Рачков и тази новата му.

# 258
Рачков никога не съм го гледала на живо и май не съм го гледала извън традиционното му амплоа в тв предаванията. Там на моменти ми е непоносим, пресолява много манджата. Явно масово това се иска, това се гледа, хората се забавляват и се смеят. Но в последно време попадам на откъси от негови участия в различни подкасти, все по-симпатичен ми става извън образа му в телевизията. На последната снимка с новата изгора ми харесва - изглежда ми поостарял, улегнал, пообран, спокоен.

# 259
Ами гледайте го в новият му сериал по БНТ.Чудесно се справя с ролята на зает,грижовен и самотен баща на тийнейджър.
А Виктория в Един за друг показа,че е малко семпла интелектуално,много залага на външен вид-вижте ме колко съм секси,но като цяло е добро момиче.

# 260
Рачков е много досаден напоследък, едно и също мели. Тази Виктория само с културисти преди Рачков е била - напомпани батки, тя пък със салон за красота - класика. Дано сега поне види малко свят и различна среда, вероятно и тя ще придобие някаква класа.
За бившата Биометка - и на мен ми стана много мила, с когото и да е, дано е щастлива.

# 261
На мен тази нова двойка ми е нереална. Рачков и адреналинката.  С Игнатова някак по- си подхождаха. А като ѝ вида разчекната усмивка хич не ми вдъхва доверие да е толкова щастлива. За мен е много фалшиво девойче.

# 262
https://www.facebook.com/photo/?fbid=9517341358298515&set=gm.215 … y=926035651204078

Георги Блажев си продава дивана и в коментари го питат дали Гала е сядала на него Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 263
В момента по Нова тв в предаването на Лора Крумова дават Даниела, бившата жена на Андрей от Иван и Андрей.Много добре изглежда.

# 264
  • на село
Не я знам тази на Рачков, но на мен си ми изглежда типична златотърсачка. Иначе не си обяснявам връзката ѝ с възнисък възрастен мъж. То и за Коко Динев се говореше като за много обаятелен, ама не знам кой се връзва на тия приказки.

Като гледам на Зейнеб скулите, си мисля - абе, тия хора не ги ли виждат тези изхвръкнали топки?

# 265
Рачков си отиваше най-много с Игнатова. На един акъл, много добре изглеждаха заедно, а и тя като изключим корекциите, си беше красавица.

# 266
Съгласна съм, че бяха супер свежа двойка. Но Мария изглежда супер за мен с корекциите, младее!
Рачков си отиваше най-много с Игнатова. На един акъл, много добре изглеждаха заедно, а и тя като изключим корекциите, си беше красавица.

# 267
Нещо зъбите не са ги направили добре, устните също са много неестествени.
Иначе на новата тялото (без силикона) е много хубаво и симетрично. Няма широк ханш, супер си е.

# 268
Само на мен Мария ми е противна май , ужасно лигава и пренавита ми е , устата и като на клоун

# 269
Не само на теб - освен изкуствена и пренавита, в лице е подута и въобще не младее. Та тя е на 45, не на 60.

Общи условия

Активация на акаунт