Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 870
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 270
Пак срещам Петко Димитров в кварталния. Може би са се преместили, преди не съм го виждала тук. По къси гащи, пазарува човекът.

# 271
# 272
  • Glasgow
Илиана и тя как си е опънала лицето.
Излезе ми новина, че няколко жени са приети в Пирогов с усложнения след поставяне на ботокс

# 273
Няма значение дали е рускиня или украинка. Факт, че няма никаква регулация, кой какво може да слага. Така новопроизведени козметички след 3 месеца онлайн курс започват да слагат филъри, хиалурон и ботокс.
И да кажеш, че са се вързали толкова клиентки, че е по-евтино. Ами не е - по 250 лева са им взели.
Толкова вземат и в медицинските клиники.
Това какво е? Толкова ли са глупави хората наистина?
И сега теперва започвали да разследват, ама не точно сега, защото били почивни дни, но в следващите дни...

# 274
  • Glasgow
Но как е станало? Лош продукт или неумело поставяне?

# 275
Но как е станало? Лош продукт или неумело поставяне?

Кофти продукт. В ЕС има четири вида ботулинов токсин, който е одобрен за ползване.
Обаче хитрушите поръчват от Китай и Индия боклуци и ги инжектират на нищо неподозиращи клиентки.

# 276
Няма значение дали е рускиня или украинка. Факт, че няма никаква регулация, кой какво може да слага. Така новопроизведени козметички след 3 месеца онлайн курс започват да слагат филъри, хиалурон и ботокс.
И да кажеш, че са се вързали толкова клиентки, че е по-евтино. Ами не е - по 250 лева са им взели.
И сега теперва започвали да разследват, ама не точно сега, защото били почивни дни, но в следващите дни...
Е как ще е 250 лв? Може, ама за зона. 650 за три зони в най- популярната клиника.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 19:15 от densi

# 277
Е как ще е 250 лв? 650 за три зони в най- популярната клиника.

Първата медицинска клиника , която ми излиза в гугъл за поставяне на ботокс от лекар, цената е точно 250 лева. По-надолу излиза друга, която предлага 2 процедури за 200 лева - пак медицинска клиника, пак лекари.

Но дори 650 да е. Сега им излиза през носа, че може и да не се възстановят напълно, може да останат с парези, може да се стигне и до операции.

# 278
  • София
Някаква Dr. Goodz ми излезе на мен, не че ползвам такива продукти, но следя от любопитство. 3 зони 300 лв й е рекламата.
А за предполагаемия баща на бебето на бивша Биометка - хич не ми допада, а Инстаграм лекари просто ме потрисат, освен, че ми навяват гей излъчване. Не бих се доверила на такива.

# 279
  • София
Те цените още се виждат при въпросната рускиня, 600 лв, като сега имаше промоция за 420 лв. Не мисля, че е ок да се обвиняват само подлъгалите се жени, защото тя в профила си пишеше, че е с медицинско образование и в поне едно студио съм виждала да я изписват като доктор - гостуващ лекар.  Явно не всички са наясно, че трябва да се поставят в клиники, но и трябва повече контрол от страна на институциите. С този присмех, който отнасят навсякъде, следващият път пак ще си мълчат и ще пострадат много след тях.

# 280
Не е за присмех. Но да се оставиш за такава процедура да минеш "на промоция" си е мега рисково. Точно пък за това! И то при жена от чужбина, която няма никаква клиника, а работи в студиа под наем, които може да освободи за часове...? Дано повече жени го разберат и винмават.

# 281
  • Glasgow
Че то на тази докторица ѝ е крива устата, не я ли виждат клиентките
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 22:53 от Не се сърди, човече

# 282
Ееее, тоя Маламов да бащата на цветиното бебе?! Не ми се вярва.. много е неприятен.
За Мери вярвам че е обичала много Стефан, внушила си е стараната максима  к**ви много аз съм една и така си е живяла, жената пристан, тази дето чака. Не лек избор и не за всеки, но така е решила.
Ами аз изобщо не се чудя на Мери. И аз мъжа си на к...и не давам. Мъжът ми не ми е собственост, обичаме се, партньори сме, имаме деца. Това, че ще залитнем той или аз е без значение.  Държим на другия и на семейството, децата ни са най-важни.  Да не сме в Средновековието, да се трепем и да си слагаме катинари. 😃 Ходи къде ходи, пак ще се прибере при нас. Аз също.

# 283
В кое риалити е участвала въпросната "докторка"?

# 284
  • София
"Докторката" участваше в Диви и красиви, ютюб формат и в лице беше потресаваща - пълна с филъри, буквално тапицирана с ботокс и с крива уста, да не говорим че си беше откровено умствено ощетена, направо не ми се вярва кой е отишъл при нея.
Тази новата на Рачков от моето впечатление за нея - е жадна за слава. Големи напъни имаше и в предаването и после - нещо да инфлуенсва, да е известна, та предполагам сега с Рачков ще й се получи, ще я гледаме с тази "искрена" усмивка на първия ред на всичките му предавания. Аз го харесвам Рачков, много работи горкия, ама след Мария само някакви златотърсачки си хваща.

Общи условия

Активация на акаунт