Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 797
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 655
PR който те кара да изглеждаш на умирачка, не е добър PR.. ефирна не бих го нарекла това нещо

# 2 656
На Кейт Мос щерката ни гърди, ни джуки. На наша Биляна Йотовска 14 годишната по-надарена.
... щедро със силикон.
Мос-ова толкова ли не е чувала за пластична хирургия и импланти 🤣

# 2 657
Предизвиква ли интерес външния й вид - да. Коментира ли се - да. Значи действа този PR. Даже според мен не е измислен от екип, а от болния мозък на Грандето всичко това. Това е човек, който трябваше да бъде канселиран още когато облиза поничките и заяви "I hate America"...

# 2 658
Не вярвам дъщерята на Йотовска да има силикон, много е малка.
По-скоро слага някакви филтри, като Косара от Ергенът.
В Инстаграм на снимките са и като пъпеши, а в предаването по банЦки- палачинки.
Даже измислиха нов термин в темата "дигитални цици"😆

# 2 659
Който я е виждал на живо - да каже. Аз на снимките виждам ръбове, габарити и антигравитация. Това няма как да е естествено. Дори и с филтри да е няма ли да се запази плавания преход на естествената гърда към слънчевия сплит?

# 2 660
Какво обикновено симпатично момиче е била Ариана
Скрит текст:
в какво се е превърнала
Скрит текст:

Със звезди като нея, дялкани и преправяни не знам си колко пъти до някаква абсурдност на чертите, не ме учудва, че жените масово не се харесват и мислят, че и те трябва да се преправят, за да са с крак с модата. И това дори когато естествените им черти са перфектни.

# 2 661
Дигиталните гърди нещо като модата на животинските носове и муцунки на профилните снимки във фб ли са?

# 2 662
Абсурд е да има силикон на Йотовска детето. Как баща и ще и разреши, кой ще и го сложи, това е незаконно?

# 2 663
Един мой любимец❤
Колко от нас искат да са Шушки🤫😍💋

Актьорът Джерард Бътлър намира Шушка докато снимал около Рилските езера преди няколко години.  "Те казаха, че е бездомна и че я хранят отвреме навреме. Един от аистент-режисьорите я наричаше Шушка. Тя изглеждаше доста болна, затова я отведохме на ветеринар. Той беше на час път в нашата посока и си мислих – какво правим, водим я при ветеринар, който после ще я върне на улицата. Аз изгубих моето куче преди около година и половина, имах го 11 години. Затова си помислих, че може би Бог ми изпраща съобщение, че това е моето куче. Бях толкова тъжен, че трябва да я оставя и си помислих "добре, вземам я".
И така я взехме в Лос Анджелис. "Американците не знаят какво означава Шушка, но им харесва. Дори не мога да си представя, че може да има друго име."

Шушка и Джералд - любов от пръв поглед в Рила планина.

Имам снимка с Джери и Шушка Wink

# 2 664
В тази снимка има толкова много любов!

# 2 665
Някакъв български дух се е преродил в тоз холивудски другар.

# 2 666
Абсурд е да има силикон на Йотовска детето. Как баща и ще и разреши, кой ще и го сложи, това е незаконно?
Като се има предвид кой е баща й и моралът на част от бг хирурзите, не мисля, че е невъзможно да се случи.
По принцип.

# 2 667
Кой ще сложи силиконови импланти в гърдите на 14 годишно момиче, което още расте и се развива?! Моля ви... 🙄

# 2 668
И аз не мисля, че има. Не е невъзможно да е слаба и надарена. Хубава е дъщеря и, нищо, че стойките и чупките развалят впечатлението. (Знам, че сега ще се втурнат да ме убеждават, че това е нормално, ами не е.)

# 2 669
И аз смятам, че няма импланти, но не и че е практически невъзможно да се сложат.
Сузанита кога си сложи?

Общи условия

Активация на акаунт