Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 690
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 670
Гоялама е тази история с Шушка Heart И заради тази постъпка винаги ще има моето уважение.
Иначе в новия му филм "Бърлога на крадци 2: Пантера", в който играе комбина с балкански професионални далавераджии е доста остарял и предобрящ с образа на много тежък и готин тип.

Не съм забелязала какво си правят с гърдите в "Инстаграм", но и аз не вярвам да има намеса.
Да си ги подмушва, "напомва" виртуално и пр. - допускам. И въпреки простоватите муцунки, дъщерята на Биляна ми допада повече на визия от тази на Мос.

Ariana пее като звяр. Най-много ми допада от този й период :

Ако видът й към днешна дата е ПР решение, е толкова болно решение, колкото и видът й.
Определено има някакъв психически проблем водещ или до хранително разстройство или до много грешно решение. Имаше тя някакви разводи, раздели, загуби, не я следя, но навярно е в някакъв психически катарзис. Дано се върне към живота...

# 2 671
Ех, Джерард, Джерард, до България дойде и ме изпусна! Къде се шматкаш из планините, на морето да беше дошъл! Като Шушка щях да ти се умилквам. Sunglasses

Джерард Бътлър ме впечатли с отношението си на българска земя. Спокоен, усмихнат, обикновен, снимаше се с всички (дори в темата се пуснаха много снимки тогава).
И кученцето спаси. Браво!
Шушка от Шушана ли идва? Да не е съвпаднал периода с онзи мега хит? 😁

# 2 672
Не, просто един от работниците се обръщал към кученцето с " Ей (смукване), шушка " и си останало Simple Smile

# 2 673
Относно дъщерята на Йотовска - как ще има 14-годишно дете силикон, моля ви се… Каквито и да са родителите, не са чак толкова откачени да застрашават здравето на детето си по този начин. За повдигащи сутиени с подплънки не сте ли чували?
А никой отговорен хирург не би го направил.

# 2 674
Той в едно интервю каза, че са му дали поне 20 превода на "шушка", за да разбере какво точно означава.
Шушка е късметлийка.

# 2 675
Мъск, жени и деца.
Скрит текст:

Това наистина ли е така?
Леле!!!
Изумена съм!

Останах без думи и от Виктория Сикрет шоуто от Али експрес на Жени Калканджиева.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 15:37 от alethea

# 2 676
Все едно някой да му преведе "Чочка" Simple Smile
Сладурчета Heart
Скрит текст:
Шушето е заснета и в така популярния JustJared
Скрит текст:

Сури Круз ( 18 ) е снимана редовно от папатаците.
Малко от снимките през изминалата година:
Скрит текст:

# 2 677
Симпатяга е Сури-то. Стилът й зле дори за най-обикновен тийн. Но е хубавица. В сравнение с Дева Касел има доста повече харизма

# 2 678
За мен пък е обратното, Сури изобщо не ми е симпатична, Дева Касел е с много по-правилни черти и доста по-чаровна.

А Билияна Йотовска с тези големи мускулести бедра, какво точно прави на такива моделски ревюта…. изглежда малко нелепо, сякаш е избягала от състезанието по културизъм в съседната зала. Тази с тъмния тен от солариум пък, който отдавна вече не е модерен, изобщо няма да я коментирам. Всички модели са много странно подбрани.

# 2 679
  • на село
Това са модели на Визаж през годините - имаха юбилей на 20.02. Добре изглеждат.
Биляна Йотовска е била модел на Визаж преди години.

За силикона на дъщеря ѝ - смятам, че малко се прекалява със съчиненията по снимка.

Ариана Гранде пее като звяр, но още хиляди хора също. В шоу бизнеса само с глас не става. Аз мисля, че тя не се е възстановила от атентата в Манчестър. Също мисля, че не е получила подобаваща грижа. Но там има един алчен продуцент, който някак ги е събрал все счупени хора около себе си - Бийбър, нея, май и Канието беше там. Дано не бъркам, де, но е този, дето се съди с Тейлър Суифт.

# 2 680
Миналата година бях засякла Биляна и семейство е Терме , дъщеря и е страхотна красавица . За силикона са пълни глупости на 15 години в момичето .
Ивайла Бакалова била ли е от Визаж ? Аз имам спомен , че беше от конкурентна агенция .
За първи път от много време обаче ми хареса на снимки , страшна фигура

# 2 681
Къде са тези снимки, за да ги разгледаме?

# 2 682
Качих няколко в моя пост.

Комбинезончето ня Манджукова е страхотно!

# 2 683
  • Варна
В пост 2675

# 2 684
Много е красива дъщерята на Йотовска, естествено, че няма силикон на тази възраст. Дъщеря ми и е набор и въпреки че е 39 кг, си има немалък  бюст.

Общи условия

Активация на акаунт