Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 300
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Glasgow
Биляна само веднъж съм я виждала, на някакво парти на сл.бряг, от програмата явно са били, полугола с някакви атрибути на главата, пера, крила ли да беше - личи си, че много труд има в това тяло, но не беше женствено някак.

# 2 701
“Образцово семейство”… да, по-добре да блъскаме децата с джънк и сокове, да ги оставяме да бъдат неактивни пред тв и компютри и после да дишат балони по дискотеките 😀
Естествено, че по-добре да се храни добре и да спортува.

Аз не казвам, че е лошо да се храни здравословно, а какъв парадокс е ако сега я пускат по такива чалгарници. Неминуемо там има райски газ и алкохол. Това ми беше мисълта, а не че е добре да ги храним с джънк храни и сокове. Когато отговаряте поне се опитайте да вникнете в написаното преди да критикувате съфорумците.

# 2 702
Тек в София не знам бар или дискотека, в която пускат деца под 18, дори и с родител. Има някакви детски следобедни дискотеки.

# 2 703
Понеже снимката беше изтрита, не е ясно от къде е (поне за мен). Но така или иначе не беше от някоя градинка.

# 2 704
Защо да не пускат с придружител-родител? Даже закон си има за целта. ММ е водил щерката 1-2 пъти в известни клубове (София). Изобщо не ме съмнява, че Билянината щерка може да влезе с някой от родителите си.

# 2 705
И без родител може да влезе. Тя не изглежда на 14г. А и срещу 50лв на входа ще си затварят очите, че няма документ

# 2 706
Гледам Жени Калканджиева и Джизиса при Наталито. Малее Наталито е по г.з този път.

И аз го гледах, едвам го познах Джизъса, докато не му видях зъбите. Един такъв отслабнал, с мазна черна кожа, от очилата ли беше, не знам, но носът му изглеждаше огромен и лъщящ и като цяло ми се видя остарял и погрознял. Каза, че много пъти са го канили за "Ергенът", но все отказвал, понеже не искал децата му да виждат как се целува с разни жени.

За щерката на Биляна Йотовс и аз съм чувала, че баба ѝ я гледа, във връзка с онова предаване с разменените семейства, в което даваха колко здравословно се храни. Имаше смях и как при бабата си отяжда и те само си мислят, че така се храни.

# 2 707
А Ромина бременна ли е? На снимката с тази нощница така изглежда..

# 2 708
Хаха, Джизъса в "Ергенът", определено не му липсва самочувствие. Неговите чавета не виждат целувки с други жени, само децата му, след време.....😁

# 2 709
Много ми е ведра тази Ева Green Heart
Скрит текст:

# 2 710
Това модно ревю на Визаж изглежда като шоу на Виктория сикретс, но от Тему. Не са ли ретро такива визии с крилца?

# 2 711
Калканджиева каза, че е канила Виктория'с Сикрет неколкократно, но те нямали интерес не само към България, но и въобще към Балканите, за това тя решила сами да си направят грандиозно шоу.

# 2 712
  • София
Риана на корицата на Harper's Bazaar март 2025, този път не с костюм.

Скрит текст:

# 2 713
Момичето на Биляна Йотовска е много красиво, а и като дете беше  красиво детенце. Но тези гримове, ходене по чалготеки и даже вече си има гадже - за мен е неприемливо. Много кратко време са деца вече и бързо започват да живеят като идолите си от Инстаграм...

# 2 714
Добре изглежда Риана, тя никога и не е имала притеснения относно тялото си.
Четох, че разказва как вероятно съвсем скоро ще пусне нов албум, за който феновете мечтаят от 8 години. Казала е, че през всички тези 8 години е ходила в студиото, но не ѝ е харесвало нищо, което е прозвучавало. Дава заявка, че ще има нов албум, но не се ангажира да каже кога, понеже семейството ѝ е на първо място.
Ама наистина, тя така добре изкарва от козметиката и после и от бельото и колаборациите с модни марки, че чак се чудя за какво ѝ е да се занимава още с музика, турнета, концерти, но вероятно ѝ липсват по един или друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт