Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 315
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
В предишния ми квартал много често ги виждах бащата и момичето Йотовски, Биляна не съм я засичала. Бащата кара голям бял джип и е нисък, може би около 170 см, а дъщеря му е наистина много красиво и нежно дете, само че се държи сякаш е най-малко Марая Кери.

# 2 686
Ама едната ходи на Дона Карън, па другата .. по чалгарниците тъй накипрена

Ако Биляна и Митко я пускат по чалгарници ще е много чудно, та това дете не беше яло мекици, хранеха го само със някакви здравословни неща. Преди време участваха в това предаване дето си разменяха съпругите и новата жена изпържи мекици, а  този каза, че по принцип не дават да се яде нездравословна храна. Сега ако се вихри по дискотеките на 14 направо ще е шок за
това" образцово семейство".

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 17:46 от Lotus32

# 2 687
“Образцово семейство”… да, по-добре да блъскаме децата с джънк и сокове, да ги оставяме да бъдат неактивни пред тв и компютри и после да дишат балони по дискотеките 😀
Естествено, че по-добре да се храни добре и да спортува.

# 2 688
Съмнявам се с тоя вид да ходи по библиотеки или курсове по плетка английски ластик..

# 2 689
Биляна Йотовска не беше ли лъснала в един сайт за еротични представления преди десетина години, там бяха и доста от другите "визашки"?  Не мога да си спомня точно името на сайта, но бяха там с псевдоними и имаше доста снимки от програмата.
Иначе тялото и е изцяло плод на химията, две мои познати с различно тегло и прочие си бяха поръчали "индивидуален"  хранителен режим от нея и на двете беше пратила едно също и даже имаше някакъв имейл на Лазар Ангелов прикачен Joy

# 2 690
Образцово семейство? Митко ли е образец или Биляна? Изумява ме този форум, честно!

# 2 691
  • Варна/Амстердам
Да, Митко, който възхвалява Жоро Илиев, мутра и половина е и той. И въобще този мафиотският култ ми е непонятен.

# 2 692
Охранител на Жоро Илиев, нещо ми се върти за затвор, но може да бъркам и жена му която изкарваше хляба си веейки пискюли и бикини по дискотеките, те ли са образцово семейство?! Не и в моята вселена Simple Smile Няма лошо какво са но за никого не би следвало да са пътеводна светлина 🤫😅

Аа, сега видях че е майтап това за образеца🤫😅🤐
Иначе малката няма силикон, има хубаво телце и е сложила сутиен с подплънки, от който няма нужда. Твърде голямо деколте за възрастта и.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 17:34 от JACKLIN*

# 2 693
Това с образцовото семейство май беше саркастично, но знам ли 😀

# 2 694
То дори е сложено в кавички.

# 2 695
Шок! БоНба! Палуна с Миро дзвера…. 😂 Честно казано, не мога да ги разбера едни хора… след определена възраст откачат или… така са си цял живот 😁

# 2 696
На моя приятелка майка и беше детска учителка в градината на Биляненото дете тогава и беше казала, че само бабата го гледа, дори спи при нея, не при майка си и баща си.

# 2 697
Eva Longoria
Скрит текст:

# 2 698
Гледам Жени Калканджиева и Джизиса при Наталито. Малее Наталито е по г.з този път.

# 2 699
Гледам Жени Калканджиева и Джизиса при Наталито. Малее Наталито е по г.з този път.
Според мен, даже закъсня да се пусне така.

Общи условия

Активация на акаунт