Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 712
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 640
Защо е пуснал тая брада? Много са ми гнусни тези космаци и много състаряват. Каква е тая мода, мързел ли е? Като от турски сериали всички.

# 2 641
Един мой любимец❤
Колко от нас искат да са Шушки🤫😍💋

Актьорът Джерард Бътлър намира Шушка докато снимал около Рилските езера преди няколко години.  "Те казаха, че е бездомна и че я хранят отвреме навреме. Един от аистент-режисьорите я наричаше Шушка. Тя изглеждаше доста болна, затова я отведохме на ветеринар. Той беше на час път в нашата посока и си мислих – какво правим, водим я при ветеринар, който после ще я върне на улицата. Аз изгубих моето куче преди около година и половина, имах го 11 години. Затова си помислих, че може би Бог ми изпраща съобщение, че това е моето куче. Бях толкова тъжен, че трябва да я оставя и си помислих "добре, вземам я".
И така я взехме в Лос Анджелис. "Американците не знаят какво означава Шушка, но им харесва. Дори не мога да си представя, че може да има друго име."

Шушка и Джералд - любов от пръв поглед в Рила планина.

# 2 642
Пак Ариана. Колко хубава беше, не знам какъв е проблема, дано се оправи, че никак не изглежда добре.
Скрит текст:

# 2 643
  • София
Ужасно изглежда. Прилича ми на заболяване, не анорексия. Има явни възпаления на костните връзки. Дано се оправи.

# 2 644
Kate Moss и дъщеря на събитие на Donna Karan
Скрит текст:

# 2 645
На Кейт Мос щерката ни гърди, ни джуки. На наша Биляна Йотовска 14 годишната по-надарена.

# 2 646
Джанис Дикинсън
Скрит текст:

# 2 647
Ама едната ходи на Дона Карън, па другата .. по чалгарниците тъй накипрена

# 2 648
Ариана Гранде може да има някакво психическо разстройство, което я кара да възприема чужда самоличност. Доста и се подиграват, че си сменя расата на каквото е модерно в момента.
Скрит текст:

Сега от около 2 години се опитва да бъде Одри Хепбърн, не само като външност, но и като маниери, изказ и прочие. Естествено не се получава, но докато не намери друг гостоприемник ще е тази.
Също така е абсолютно луда на тема Джим Кери, организирала му била рожден ден,  имала олтар с негови снимки.  Има нещо нездраво там.
Скрит текст:

# 2 649
На анимационен герой прилича Гранде. И май все по-зле ще става, след като отмина славата й.

# 2 650
  • Glasgow
След атентата на концерта ѝ в Манчестър като че ли се промени, как ли се преживява нещо такова 😞помня и снимките след атаката, тя слиза от самолета с някакво одеялце за комфорт, като малките деца
Скрит текст:

# 2 651
  • Варна
На мен отдавна Ариана Гранде много ми прилича на една к-поп звезда, която ми изкача в инстаграм, не й знам името.

Също болезнено слаба и изрусена.

Дори си мислех, че Гранде й подражава, имитира, инспирира.

Сега като гледам сравненията с Одри, да и нея имитира и за мен се получава някаква смесица между Одри и тази кей поп звезда, която Роуз ли се казваше, изобщо не знам.

# 2 652
Стига де, каква смяна на самоличността, сигурно има цял екип умни PR-и, които й измислят стратегия как да бъде разпознаваема. При положение, че скоро излезе филм с нея, който е добре приет, защо да й е залязла кариерата? Вече за връзката между състоянието й и атентата, ми звучи достоверно. Лошото е, че тя не вижда проблем в килограмите си.

# 2 653
Ариана Гранде на мен винаги ми е изглеждала самовлюбена и копнееща да е център на внимание . В момента се радва да получава внимание именно с външния вид, който сама си е избрала.
Не знам как е преживяла атентата, но 2 седмици след него направи благотворителен концерт и беше в доста добро настроение и пак се радваше да е център на внимание... Има нещо извратено в нарцисизма на Гранде.

# 2 654
Кариерата на Гранде не е залязла. Наскоро излезе Wicked с нейно участие, предстои и втора час. Смени си имиджа и се изруси заради филма, където играе феята Глинда. Трябвало да е коренно различна от образа, с който хората са свикнали, да изглежда по-ефирна. Плюс това казва, че се отказала да си слага филъри и ботокс в лицето от няколко години. Нищо й няма и не се е побъркала, всичко е PR.

Общи условия

Активация на акаунт