Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 265
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 715
Точно ти да харесаш детето на Йотовска????
Колко пък да е била хубава като прилича на баща си?😎

# 2 716
Калканджиева каза, че е канила Виктория'с Сикрет неколкократно, но те нямали интерес не само към България, но и въобще към Балканите, за това тя решила сами да си направят грандиозно шоу.

Това като виц ми звучи.

# 2 717
Някой помни ли психоложката Краси Гешева от "Един за друг", когато беше Елитна Звезда с лимузина БМВ в отвратителната религиозна финансова пирамида SCI Save Company International? Tактично пропуска тези няколко години в кратката си биография. На 21 години, ревностна християнка, гордостта на двамата измамника пастор Светослав и Станчо, идол и мотиватор на хиляди млади лакоми за бързи пари финансови сектанти.
https://play.nova.bg/video/edin-za-drug/sezon-6/edin-za-drug-202 … asi-valeri/642434

# 2 718
"Най- доброто нещо, което един баща може да направи за децата си е да обича майка им." (Тиодоp М. Хесбург)
Прекрасната Ивет Лалова :
Скрит текст:

И още обич Heart
Скрит текст:

# 2 719
  • Mediterraneo
БезДара Екимова
Скрит текст:

Петко и Яна
Скрит текст:

Лео Бианки
Скрит текст:

Луиза Григорова
Скрит текст:

# 2 720
Луиза коса ли си е закачила? Помня я с два косъма и доста изтощена.

# 2 721
Калканджиева каза, че е канила Виктория'с Сикрет неколкократно, но те нямали интерес не само към България, но и въобще към Балканите, за това тя решила сами да си направят грандиозно шоу.

Това като виц ми звучи.
Не каза,че е Виктория сиктет.Каза ,известна марка за бельо,но като дадоха моделите  от нейното ревю се сетихме коя е марката

# 2 722
  • гр.Пловдив
Еййй,как Риана ,Ева Лонгория и Джесика Алба една лоша снимка нямат,направо са вечеряли с Господ,много ги харесвам,като кукли са Yellow HeartPurple HeartBlue Heart

# 2 723
  • Mediterraneo
Всички сме като кукли, ако професионалисти ни правят фотошопа. Еле пък Риана едва ли изглежда баш така.

# 2 724
  • Glasgow
Май само Росица Иванова и Ивайла разпознах от нашите "ангели"
Скрит текст:

# 2 725
Понеже снимката беше изтрита, не е ясно от къде е (поне за мен). Но така или иначе не беше от някоя градинка.
Снимката е от събитието на Визаж:
Скрит текст:

# 2 726
Май само Росица Иванова и Ивайла разпознах от нашите "ангели"
Скрит текст:
Красива е.

# 2 727
Роси Иванова винаги е била много красива , да не кажа най-красивата ни миска . Последните години май беше залитнала с алкохол и наркотици , дано висчко да е зад гърба и

# 2 728
  • Glasgow
Тя и Теодора Бургазлиева са най красивите, за които се сещам. Но Бургазлиева сега не ми харесва, като от изкуствен интелект правена ми е

# 2 729
Дара Екимова я даваха сега в капките - направо оглушах. Много зле пя, та превключих.

Общи условия

Активация на акаунт