Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 812
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 3 315
  • In The Middle Of Nowhere
Цеца с много широки панталони..
Има и коментари 😁
Скрит текст:

Струва ми се, че има и корекция на носа, сякаш е по-извит. Доколкото може да се прецени от тези кадри.

# 3 316
Този Динев до Емануела ще стои като трети син

# 3 317
За Джийн Хекман
Стана ми много гадно, това е думата, не е пресилена, да разбера, че е намерен мъртъв с жена си и кучето.
Нямало признаци на задушаване с газ, започват криминално разследване.
Ами ако е семейна евтаназия?
Направо настръхвам като си го помисля.
Имат три деца…
Снимката, на която е с бастун и се опира на жена си, ми е позната поне от половин година, втрещих се като я видях.
Ако тогава е бил така немощен, сега със сигурност съвсем е бил свършен.

“Ако един ден стана известен, ще изгубя връзка с обикновените типове, в които така добре се превъплъщавам.”
Аз пък мисля, че идеално играеше гадняри в No way out с Кевин Костнър и Шон Йънг, в Unforgiven на и с Клинт, за който спечели Оскар.
Да почива в мир🙏

# 3 318
Да си се евтаназира, но защо кучето?

# 3 319
Май съм древна, Хекман го помя от филма "Разговорът". Сега гледам, че е правен 74 година...

# 3 320
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мн странна ситуация. Отворили са разследване. Не е засечено изпускане на газ в къщата.
Тя е намерена на пода в банята,а едното от кучетата немска овчарка(умрялото) е било затворено в шкаф в същата баня. До нея е имало кутия с хапчета.
Той е намерен в антрето,все едно е паднал,ударил се е и умрял. Бил облечен в леки дрехи, спортен панталон,тениска, слънчеви очила до тялото му,бастун.
Другите две кучета са били живи.
Умрели са от поне 10-на дни,евентуални 2 седмици,от тогава не са били в контакт с никой. Били са в стадий на мумифициране на крайниците и напреднало разлагане.

Аз се чудя на децата му, 3 броя, как може да имат баща на 95г и поне по веднъж на ден да не звънят,за да го проверят как е??! Срамота!!

# 3 321
Ако няма да им остави пари, или е спрял кранчето, нищо чудно да са го зачеркнали.
Не за първи път се случва, особено при хора от този ранг.

# 3 322
Аз се чудя на децата му, 3 броя, как може да имат баща на 95г и поне по веднъж на ден да не звънят,за да го проверят как е??! Срамота!!
+1

Така като чета може и да са ги убили.В  затварянето в шкаф има умисъл, ако бяха неволно oбгазени, всеки щеше да си е "по местата". Крийпи работа...

# 3 323
  • Down south
Репорите на властите предполагат, че става дума за умишлено "оттегляне" от този свят и на тримата. Двамата човеци и кучето.
Всички със заболявания.
Станало е преди дни. Днес са ги намерили.
Другите две кучета са здрави и в добро състояние.

# 3 324
  • София
Абе не ще да е било доброволно, струва ми се. Поне едно съобщение щяха да оставят, а най-вече нямаше единият да лежи в банята, другият паднал в другата стая. За кучето в шкафа не ми се мисли, че е ужасно.
Ако вземеш хапчета, или си пуснеш газ, няма ли да седнеш/легнеш някъде спокойно да чакаш края, няма много логика.
Горките хора, горкото животно!

# 3 325
  • софия
Болестите не питат на колко си години.
Твърде крайно ми идват подобни епитети. Достатъчно гадно звучи, че това се е случило преди дни и никой не е разбрал. Нищо не е ясно.

Доп. Коментарът, който ме провокира, е изтрит.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 12:25 от zvаnchе

# 3 326
  • София
Наистина са много крайни, да не говорим, че аз съм сигурна, че няма да е това случая. Ще видим де.

# 3 327
Аз се чудя, толкова ли никой не е чул кучетата толкова дни. Да са стояли мирно и тихо толкова дни ли? Едва ли са имали храна и вода през цялото време. Странна е цялата ситуация. Мисля, че Хикман е паднал и е умрял там, а жена му се е изплашила или кой знае какво и се е самоубила. Затворила е кучето в шкафа за да не ѝ пречи да го направи.

# 3 328
Jane Seymour
Скрит текст:

# 3 329
Жапките и сандалете 🤮

Общи условия

Активация на акаунт