Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 969
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Berlin
Това дори милиметър не прилича на Радина, добре, че пише коя е. Е, може би по големите зъби освен да я познаем.

# 2 446
Видях клипчетата на Мария… Трудно се гледа. Наистина устата ѝ е покъртителна к дори като я гледам, ми става гнусно.
Учудвам се, че е решила да слага още, от това, което вече има…
Бях ѝ слушала интервю преди години, че не може да я поправи, точно защото не е хиалурон и не може да се разгради. Нещо подобно като ситуацията на Галя от “Сатен”. 
Та дълги години не беше си я пипала, а сега изглежда, че е “наливала” още в устата.
Отделно от това, говори по много странен начин…

# 2 447
Мария отиде в капките, че беше уж прекратила кариерата си и никой вече не я търсеше. Сега била си избирала с кой ще участва. Да се радва, че изобщо я канят все още като я чухме как пее.

# 2 448
Абе вярно, че тя уж слезе от сцената, аз съм забравила. То след това май се качи обратно вече няколко пъти с нови песни. За какво го правят тогава това обявяване, че спират да пеят и после пак се връщат….

# 2 449
Поради същата причина, поради която и Светлана се разделя и събира - да говорят и пишат за тях.

# 2 450
Невероятно как на Мария й остават и пет косъма на главата след тези преминавания от много тъмно кафяво/черно през онова тъмно лилаво-червено до бяло русо. Ясно, че е с екстеншъни, и все пак. Радина приличаше на избягала отнякъде с изгорената си коса, а на Мария й се получават тези промени.

# 2 451
Саня се е превърнала в Ники Илиев - режисьор/сценарист, който се снима сам във филмите си, които сам гледа.

На снимките от Берлинале изглежда много добре, но те са пипнати. В действителност има доста филър в централната част на лицето. На нивото на Мартин от "Под Прикритие" е като актриса (борче). Не знам откъде е това упорство да се снима.

Скрит текст:

# 2 452
Много ми хареса дискусията ви за старите сериали,моят любим е "Приятели" 🥰
Владо Михайлов е бил при Гала да рекламира новата аудио книга на мама нинджа.
Скрит текст:

# 2 453
Много е готин Владо Николов! Чаровен, талантлив и интелигентен. В Капките имитацията му на Васил Найденов накрая беше на световно ниво-глас, жестове...абе, всичко, просто уникален!

# 2 454
  • До морето
Светлана винаги си е била простовата, това е всеизвестен факт. В момента обаче е готова на всичко за сензация, реклама и лесни пари, защото вече няма кого да използва. Не следя предаването, но изгледах скандалния отказ, и ситуацията е едновременно жалка и трагикомична. Една от най-простите популярни жени разнася личните си истории в ефир пред хора с доста съмнителен морал.
Бачорски – известен с това, че е изневерявал на бременната си жена, Златка – жена, която е разбила чужд брак, Джулиана Гани – една от най-скандалните жени, по-известна с това, че не се грижи за детето си. И именно тези съмнителни персони цъкат с език и лицемерно съчувстват на Светлана, която твърди, че Гущеров ѝ е изневерил по време на втората ѝ бременност... а тя, въпреки това, му родила още две деца.

Забрави и тая дето първо сама си "подари" жиб с принтирани листчета ОБИЧАМ ТЕ и после го скри в един гараж и го обяви за откраднат, та я съдиха за застрахователна измама.

Дет се вика сигурно са ги избирали с квоти
 - простакеса дето всмуква портокали - имаме я - тя е Разказвачът;
кръшкач, дето спи с Танаска, докато жена му е в 8ми месец - имаме;
такава дето е развела мъжа си и като обедня го изрита - тук;
един дето бърка в дупките на чужди жени, за да може после да каже, че ПОНЕ не е &$@л - присъства;
Ддс измамница със съдебно минало и застрахователни измами - имаме;
такава дето ще си дава детето в "домче" - имаме!!

ОК колеги, всички са тук - снимаме!!!!

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 17:59 от Boho chic

# 2 455
  • на пистата
Всички познах,само тази която е развела мъжа си и пасле го е изритала.Коя е?

# 2 456
  • До морето
Бай Злати дъ бляк!

# 2 457
  • София
Всички познах,само тази която е развела мъжа си и пасле го е изритала.Коя е?
Аз явно съм зле с клюките, та коя си е самоподарила и самоткраднала *жиб-а, и коя е всмукващата портокали....каквото и да означава това?

# 2 458
# 2 459
  • Наблизо
Мегз е тази с жиба,а Палуна е жрицата с портокала.

Общи условия

Активация на акаунт