Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 877
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 520
Мария си личеше, че й е кофти, че я разнасят. Не й беше приятно. Затова в тези хаотични сторита хем искаше да каже нещо в своя защита, хем да не напада обратно и да се излага. Това добре, но накрая нищо не й се разбра.

# 2 521
Според мен виновни пред зрителите са продуцентът на предаването и който от страна на Нова тв е позволил тази свинщина да се излъчи. В края на краищата на история като тази жанрът е друг, има си жълти издания, има си и един жълтеникав гланциран Мон Дьо, не беше редно да се сипва това в манджата.

# 2 522
  • на село
На Коцето лицето показва всички злоупотреби. Пък той нека си разправя за безупречните изследвания. Май само жена му вярва. И тя обича лъскавия живот, милата.

# 2 523
Абсолютно съм съгласна и конкретно в това отношение Мария е права, че предаването е станало “Биг Брадър с манджи” и че нейните истории се използват за повдигане на рейтинг. Ноо - явно за рейтинг всичко може. Възможно е Светлана да е изкрънкала по-висок хонорар срещу мръсни чаршафи.

# 2 524
Thalia на наградите Premio lo Nuestro 2025
Тази жена е жива икона и все още изглежда, като Rosalinda
Глас, вид и представянето и в шоуто тази вечер са впечатляващи

Разкошна е тази жена. И аз много я харесвам:)

# 2 525
  • Glasgow
В бръмчалските им периоди на младини- такива "шок бомба" изявления са им вдигали акциите, толкова стара съм, та помня Светлана и Златка Блек как се "караха" из медиите коя е с по висока тарифа, а сега стоят една до друга, Златка в "културен шок" била даже...
Но вече всички са майки, не е ли прекалено🙄

# 2 526
  • София
Не очаквах Мария да е толкова въздържана, я каква голяма уста отваряше в Биг Брадър,

# 2 527
  • София
Сагата Светлана - Мария, аз я разбирам така (ако приемем, че казаното от Светлана е вярно де):
Мария беше с Хриси. Хриси изгони Мария, като я остави съмо със 100 лв в джоба (нейни думи от Биг Брадър). Веднага я заменя със Светлана, която до тогава беше приятелка с Мария. Мария, разбира се, това трудно го преглъща. Няколко години по-късно й се отваря възможност да си легне с Хриси и то точно, когато Светлана е бременна с второто и се възползва, за да й го върне.

Така погледнато изобщо не виня Мария, че се е възползвала, макар, че аз лично не бих постъпила по този начин.

# 2 528
  • Glasgow
И ще те изгонят със 100лв, взимат ти колата и какво още беше там, и ти как отмъщаваш- спиш с този мъж🙄

# 2 529
Според мен Светла отдавна знае за прочутата снимка, но навремето Хрриси я е умилостивил с подаръци и клетви, че няма да се повтори. Светла не е света вода, ясно й е, че такива неща в техните среди са си в реда на нещата, и срещу някоя екскурзия и малко чанти махва с ръка. Сега обаче я е яд, че Хрриси все пак я остави с децата, а и веднага си е намерил нова жена, и вади скелетите от гардероба за отмъщение и за някой лев.

# 2 530
А аз си представям как сега Хриси е разплул тело на дивана и с пуканки в ръка гледа цирка... Grinning

# 2 531
И ще те изгонят със 100лв, взимат ти колата и какво още беше там, и ти как отмъщаваш- спиш с този мъж🙄
И то да е някой красавец, с хубаво тяло, а то... разплут мунчо с разпасаната риза 🤢. Много отблъскващ тип.

# 2 532
  • София

Отмъщава на Светла, че й е била приятелка, а й е отмъкнала мажО. На Хриси няма нужда - като гледам до къде се е докарал, сам си е отмъстил Simple Smile

# 2 533
Аз не разбирам как две, относително обиграни жени, дето, нали биха могли и по-добра реализация да намерият, са седнали да се надпреварват коя по-напред да приседне на дивана до тоя страстомелач - малкия гущер.

# 2 534
Колкото до тестовете, не се разбира кога е било това уж забременяване, но “новината” стига до стария Гущер, може и самата Мария да му се е обадила с молби за пари. Понеже той е по-умен от Хрриси, Светла и Мария сборно и повдигнато на трета, той й казва - направи ДНК тест да видим на кого е. И понеже бебе няма, номерът не минава.

Общи условия

Активация на акаунт