Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 839
  • 3 458
  •   2
Отговори
# 2 580
  • София
Радина винаги ще я харесвам и смятам, че е хубава жена и сега. Всеки има различна кожа, на някои е по-дебела, изглежда тежка, релефна някак. И не мисля и, че е длъжна да ходи на хиляда пилинга да и свалят няколко слоя. Актриса е, може да си играе и с такава кожа.

# 2 581
  • София
На мен Радина ми харесва на последните снимки. Особено усмихнатата. Мисля че зъбите са И такива, естествени!  Повече ми допада усмивка с големи зъби (Е, не като на Благо Георгиев!!! ) отколкото малки зъбета тип бисерчета!

Изобщо не са естествени зъбите на Радина, фасети ли са, коронки ли са, не знам.
това са предишните 
Скрит текст:

Може да са имали някаква лека нужда от ортодонтска корекция, но определено предишната усмивка си има характер и на мен ми харесва повече от сегашната.

# 2 582
Олеле, не пак за Радина, дайте друга тема….

# 2 583
  • София
Памела Андерсън
Скрит текст:
Риана станала на 37 г.
Скрит текст:
И тортата (аз не схващам идеята).
Скрит текст:
Шайло
Скрит текст:
Никол Кидман
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Уил Смит
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 15:53 от The only one

# 2 584
Риана напоследък все с костюми и вратовръзки. Онези ѝ оскъдни облекла отидоха в миналото, дали причината не е делото срещу Роки.
Някъде ми попадна статия, че го придружила на процеса, пак беше официално облечена, но не разбрах дали има решение по него.

# 2 585
  • Glasgow
Оправдаха го мъжа на Риана, имаше видео от залата много емоционално.

# 2 586
Невинен, преди 2-3 дни беше

# 2 587
  • Berlin
Има, опрадваха го онзи ден.

# 2 588
От 3те деца на Анджелина, всиките й гени сякаш са се "струпали" в Шайло.  Purple Heart

# 2 589
  • София
Джесика Алба
Скрит текст:
с Безовица
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Дева Касел
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:
Рене Зелуегър
Скрит текст:

# 2 590
  • гр.Пловдив
Каките им Рене Зелуегър и Никол Кидман  изглеждат в пъти по-весели,жизнени и дейни ,дори и само на снимки пред кахърните физиономии на Ирина Шейкова,Девето Каселка и албиноса Аня Тейлър ...

# 2 591
  • София
Мадам Безос как можа да си вкара такъв автогол и да се снима точно с Джесика Алба !?!

# 2 592
Гриймс с два обезпокоителни туита, които са изтрити по късно или след обаждане от адвокат или по нареждане на Мъск.
Скрит текст:

# 2 593
Мадам Санчес си е докарала овала на лицето като на Misc Alien
Джесика Алба е разкошна Gift Heart

Из рутината й за грижа:

# 2 594
Гриймс с два обезпокоителни туита, които са изтрити по късно или след обаждане от адвокат или по нареждане на Мъск.
Скрит текст:

Ужас. Наскоро имаше някакви саркастични туитове на Ксавие-Вивиан, че почти всяка седмица научава за нов свой полубрат/сестра.

Не мисля, че тези деца се отглеждат по нормален начин. И Екс как си втърка сопола по президентското бюро 😳

Общи условия

Активация на акаунт