Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 074
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 820
Ивет Лалова с неузнаваемо лице в Капките.За съжаление и тя е предобрила с ботокса и филърите.

Поне от година пишем в темите за това, че Ивет прекалява с филърите. В началото малко хора го виждаха, но щом вече е видно за всички, значи доста е прекалила..

# 2 821
Ех, Къванч, Къванч ...
Защо не можем да правим снежни човеци с теб...

# 2 822
Уважавам таланта на Ивет, браво! Но винаги ми е била с по-груба физиономия, не е женствена. Снощи в действителност се чудих какво си е правила.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 23:03 от неви86

# 2 823
Ивет Лалова с неузнаваемо лице в Капките.За съжаление и тя е предобрила с ботокса и филърите.

Поне от година пишем в темите за това, че Ивет прекалява с филърите. В началото малко хора го виждаха, но щом вече е видно за всички, значи доста е прекалила..
И на мен не ми харесва.
Симпатична млада жена, одухотворена, интелигентна, усмихната, със завидни спортни постижения - изобщо не мисля, че имаше нужда, камо ли до такава степен.

# 2 824
Мария е около 155 см.

Мария му е мокър сън на бай Веско 😂

Да бе. Чичо ти Веско припадаше по Джулката. Висока, с дълги крака.
По Мария точеше лиги Фънки, че са на една височина.Smile

# 2 825
  • София
Марта Вачкова с дъщеря си и майка си.

# 2 826
  • София
Марта сияе. Много са хубави и трите.

# 2 827
Майка и на Вачкова изглежда като по-голяма нейна сестра , Мартина ми е откровено неприятна , но снимката е много мила.

# 2 828
На мен не ми се рови за клипове, но Мария докато пълзеше по сцената, на бай Веско според мен му се случи тийнейджърска случка под кръста 😆

# 2 829
Супер тяло извади Мария тогава , аз не мисля, че някой я слуша .🤣

# 2 830
БТР тръгват на турне из Германия.

Скрит текст:

# 2 831
Марта Вачкова беше направила луд скандал в районната администрация в Красно село, че трябва да се реди с гражданите, за да си извади документ от общината.

# 2 832
  • Glasgow
На мен не ми се рови за клипове, но Мария докато пълзеше по сцената, на бай Веско според мен му се случи тийнейджърска случка под кръста 😆
то на мен ми стана горещо, пък за тях не знам😅и той и Фънки 🥵🥵🥵

# 2 833
  • София
Е те всички се имат за богопомазани, но това няма общо с фактът, че Марта изглежда много свежа напоследък.

# 2 834

'Лет ми би йо уома, уома, уома... Sweat Smile

За Веско не знам, за Фънки на 100% SmileySmiley

Общи условия

Активация на акаунт