Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 107
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 135
Ъхъ, от Зоната, друг път! Виж и едно клипче дето готви, те е бетон 😅🤫

# 3 136
Нети ходи в Белисимо клиник и си е признавала, че си слага ботокс. Не го крие.

# 3 137
Откакто прочетох за личния живот на Дамян Дамянов, отношението ми към поезията му вече не е същото....Не мога да "разделя" човека от поета.

# 3 138
Аз не броя ботокса за корекция. Естествено, и с него може да се прекали, но то и с боядисването на косата може да се прекали. Според мен ботоксът е нещо банално вече.

# 3 139
  • София
По едно време синът на Дамян и Надежда присъстваше по-интензивно в медийното пространство, май в някакво реалити. Какво ли става с него сега?
Нямам идея в момента как се развива животът му. Навремето, когато като студентка живеех в общежитие на НСА в комплекса на университета, много често се засичах с него и той мило ме поздравяваше. Умирах си от кеф, защото беше много хубаво момче. Майка му също я засичам, тя живее в моя квартал.

# 3 140
Вуйчо ви пак е изтрещял 🤣🤣🤣

# 3 141
Туй не беше ли преди 1 седм?

# 3 142
Ами съжалявам, ако те дразня, но пиша само от телефон, да въвеждам ръчно код, за да крия снимки, ами не ми се занимава, ако е нещо което е с чувствително съдържание, може, но за всяка обикновена снимка, в темата за компромати, където има основно снимки….
И мен ме дразнят много неща, но осъзнавам, че съм в обществен форум, който не е създаде така че на мен конкретно всичко да ми е таман и да се пише каквото и както на мен ми е драго…

Не, ти като потребител не ме дразниш, напротив симпатична си ми.
Дразни ме този тип манталитет за заобикаляне на някакви приети порядки, защото на човек просто не му е удобно в него момент.  
- Кошчето е далече, голяма работа ако си метна фаса тук
- Е ... почти на пешеходната съм, голяма работа ако пресека тук
- Ама аз не съм пиян, само 2 чаши вино са, голяма работа, ако отида за цигари
... и пр. и пр.

Гала и котката й, която не мога да преценя съвсем, дали е в настроение:
Скрит текст:

# 3 143
  • Deutschland
И аз я засичах някога Надежда Захариева в градския транспорт, в 213 се возеше. Има ли я още тази линия? 🤔
Памела Андерсън

# 3 144
Jennifer Love Hewitt
Скрит текст:

# 3 145
  • София
Селена Гомес
Скрит текст:
1 година разлика

# 3 146
Дженифър не бих я познала, ако не пишеше коя е. Какво си е правила, то направо друг човек.

# 3 147
Селена Гомес
Скрит текст:
1 година разлика

Селена Гомез, много фина и красива.. Колкото килограми е смъкнала, толкова е махнала и години от визията си.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 16:58 от SHE_IS

# 3 148
Oф и тази се е съсипала! Беше такъв сладкиш в "Шепот от отвъдното"... Sad

# 3 149
  • в пералнята
Какво си е направила на лицето?!

Общи условия

Активация на акаунт