Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 897
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 285
  • Sofia
Светлето каза,че вече била свободна и ако Ангелов нямал жена би си го взела 🤔

# 3 286
  • Варна
Ангелов не беше ли женен?

# 3 287
Аз колкото пъти съм ходила в ресторанта на Манчев… ами това са доста обикновени ястия, нищо специално… В кухнята не съм ходила, естествено.

# 3 288
Атанас Колев при Тото
Тото, чиито интервюта харесвам и намирам за интересни, имитира Шоуто на Слави - има малък оркестър, вика някакво момче, както Слави викаше Ванката, даже има и басист, който разказва тъпи вицове. Атанас Колев почти нещо не каза. Имитацията на Шоуто на Слави намирам за много тъпа
Интервю на Джулияна Гани и мъжът й
За мен беше много интересно да намеря отговор на въпроса, който ме измъчваше от много време 😀 Теодор е напуснал полицията, защото не е имал време за семейството си. Казва, че е бил в "по-специалните части" и понякога е отсъствал и по 2 седмици... казва за себе си, че е доста мълчалив и задръстен. Фотограф е на Джулияна, но за еротичните снимки тя си има друг фотограф, защото не й е приятно да усеща погледа на мъжа й, който я гледа осъдително. Той каза, че й дава свобода. Той такава май няма 😀

# 3 289
Светлето каза,че вече била свободна и ако Ангелов нямал жена би си го взела 🤔

Айде, отИде работата. Баба Кунка ще се паркира на дивана на Ангелов с четирите добромирчета 😂

# 3 290
Ангелов си има семейство, скоро по ТВ, каза, че има и внуци, абсурдно е да се занимава със Светлана, освен за рейтинг на предаването.. Миналата година, отново разиграваха шеговити етюди на любовен триъгълник - Ангелов - Роксана - Капитонова..

шеф Ангелов - семейство
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 18:44 от SHE_IS

# 3 291
Абе Светлето си има начини, ще извади портокала и никакви внуци не я спират 😂

# 3 292

Тя само може да мечтае за Ангелов, много ниско ниво е..

# 3 293
  • Враца
Шеф Ангелов няма собствени деца.
Деца има неговата жена/приятелка. Някаква негова съученичка, ако правилно си спомням.
Но като са се събрали, децата й вече са си били поотраснали, така че едва ли може да се каже, че ги е "гледал" и са му като деца.

# 3 294

Тя само може да мечтае за Ангелов, много ниско ниво е..

Естествено, освен това Ангелов е доста прагматичен, пресметлив и да харчи парички, изкарани с труд по светлета - според мен абсурд 😀.

# 3 295
Деца има неговата жена/приятелка. Някаква негова съученичка, ако правилно си спомням.
Но като са се събрали, децата й вече са си били поотраснали, така че едва ли може да се каже, че ги е "гледал" и са му като деца.
Не е вярно, има дъщеря Натали!
Семейната история на Ангелов
https://lifezone.bg/tya-i-toy/shef-viktor-angelov-za-men-semeyst … 5#google_vignette

# 3 296
  • Враца
https://lifezone.bg/tya-i-toy/shef-viktor-angelov-za-men-semeyst … 5#google_vignette
Няма да споря, защото в момента не мога да приложа линк- преди време съм чела това някъде.
Но не съм си го измислила де Wink

# 3 297
  • Благоевград
И аз си спомням едно малко момиченце, за което казваше, че му е дъщеря. Общо дете със съпругата му.

# 3 298
Точно, има дъщеря , а жена му има от предишен брак две деца. Той ги е изгледал и тях като свои. Няма клюка тук Simple Smile

# 3 299
Ангелов се грижи за небилогични деца?
Светле, нападай, дръж! Joy

Общи условия

Активация на акаунт