КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 44 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Днес мъжа ми е ходил в Кауфланда в София-Халите
и като слизал на ниво минус 1  където ескалатора
 е равна пътека  с нещо са мили стъпалата и
се е подхлъзнали паднал назад по дупе и гръб и го заболяли ребрата.
Слизал в офиса на А1 и гледал 5 човека от А1 се струпали
питал какво става ами броили колко човека ще паднат.
Той бил десетия за деня, а докато питал нещо и една жена
паднала на колене и на ръце. Къде да им пиша
и с какво са мили, че е станало толкова хлъзгаво?
То има стълба и асансьор. При положение. че е ходил поне 10
пъти на месец досега не се е случвало.
Аз съм ходила 2 пъти и всеки път със страх слизам по тази пътека.

# 436
В контактната форма им пиши, лошо е това падане. Може и медицинско да си извади.

# 437
  • София
До днес беше купонът за чипс.
Дева, аз чипс не ям, но имаше на кой да ги дам. За 2 лв ще си купя нещо друго.🙂 То разпечатването на един лист станало 30 ст. в ксерокса до нас, така че...
Дали могат да се комбинират два разпечатани ваучера в една покупка? Още не съм разпечатала предишния ваучер.
Долче, брат ми мина с ваучер, който само показа на телефона си в магазина на Никола Вапцаров. Предполагам, че и на Пещерско шосе може да минеш само със скрийншот.

# 438
Да, наистина е много лошо да паднеш по гръб. Така една колежка падна, удари си главата и.....не искам да казвам какво стана, много неприятно и нелепо.
Може да е и от снега, набива се по обувките и се топи в помещенията, но каквото и да е трябва да се вземат мерки. Ако трябва да сложат човек, който да почиства и попива постоянно, не е шега.

# 439
Таня, на обикновена каса ли? При мен преди време на каса на самообслужване не стана да го сканирам, а служителите ми казаха, че е задължително да е разпечатан, нещо отчитали после и не ставало без хартията...🤔

# 440
И на мен на хартия ми искаха.

# 441
Не можах да разбера защото разпечатвате ваучера?

# 442
На хартия само минават тези ваучери и касиерката ги прибира в касата. Явно се отчитат.

# 443
Долче, не мисля че може да се комбинират на една покупка. Раздели ги на 2

# 444
Минават и на телефона ваучерите, трябва да е настроен дисплея на максимална яркост.

# 445
  • София
Таня, на обикновена каса ли? При мен преди време на каса на самообслужване не стана да го сканирам, а служителите ми казаха, че е задължително да е разпечатан, нещо отчитали после и не ставало без хартията...🤔
На обикновена каса. Даже скенерът не разчитал добре кода заради стария му телефон с лош екран и касиерката го е въвела ръчно. Но не го беше разпечатал. Спомням си, че и на мъжа ми му бяха изпратили извинителен ваучер и той мина с телефон. Но това беше сравнително отдавна и в София. Брат ми използва ваучер заради липса на нещо от последните (вече предпоследни Simple Smile) късмети, а те бяха наскоро. Аз лично му написах възмутеното писмо, защото и той търси в Пловдив, препрати ми купона, но и в София нямаше. Simple Smile

# 446
Минават и на телефона ваучерите, трябва да е настроен дисплея на максимална яркост.
Така е настроен винаги, но не стана тогава. Не съм пробвала на обикновена каса.

# 447
Ръчните чопъри на Брио имат ли гаранция?

# 448
Да, мисля, че е 3 години. Но не знам какво точно обхваща гаранцията.

# 449
Ръчните чопъри на Брио имат ли гаранция?
Май не. Като исках рекламация, защото се счупи там където е въженцето и ми върнаха направо парите-да съм си купила нов...( беше една много намусена на информация, с която хич не се мели брашно...)

Общи условия

Активация на акаунт