Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 65 367
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 230
Днес и аз имам малко, под 2 лева е общо.

# 1 231
  • София
Ако съм поръчалала нещо сиво, а пристигна черно и сега при преглед на поръчката пише черно, то възможно ли е те да са променили, за да съответства на изпратеното или аз съм объркала при избора?

# 1 232
  • пустинята Гоби
Сигурно си ти, нямаш ли имейл с поръчката?

# 1 233
  • София
В имейла не се бях сетила да проверя.
Аз съм си голямата бяла птица. Sad

# 1 234
Момичета, имам оферта за връщане на кредит 80/100.За 100 лв.ли да пазарувам или има вариант на 2-3 поръчки по 30 лв.примерно ?И после от кога започвам/ от получаване на поръчката или още от утре ако купя днес/ и от къде да искам връщане на кредит в следващите 7 дни ? Имам няколко поръчки и за момента съм доволна от нещата.Особено от един цял бански, който получих с купон за намаление.на 8 лв.е направо страхотен.Подобен на Триумф ми струва над 150 лв.
Може ли линк към банския?

# 1 235
  • София
Грешат с цветовете. Бях поръчала бели щори, дойдоха сиви с надпис Бяло.

# 1 236
  • пустинята Гоби
А в профила ти как стояха като поръчан цвят? Аз не казвам, че не грешат в цветовете, с че ще е странно да поръчаш бели щори, а в профила ти като поръчани да пише сиви и да дойдат сиви.

# 1 237
Имам 17лв от една нова поръчка, по която събирам кредит, но няма да го взема 🫣
Да питам каква корекция има на поръчка, за която събирате кредит, как засичате - гледате артикулите по цени сравнявате, или с бутон корекция, но без да финализирате да я заявите?

# 1 238
Най-вероятно са поръчани сиви, щом така е и в поръчката.

# 1 239
# 1 240
Имам 17лв от една нова поръчка, по която събирам кредит, но няма да го взема 🫣
Да питам каква корекция има на поръчка, за която събирате кредит, как засичате - гледате артикулите по цени сравнявате, или с бутон корекция, но без да финализирате да я заявите?
Бутон "корекция на цената" показва дали за някой от продуктите има такава. Важно е да съвпадат модел, цвят, производител, търговец, размер.

# 1 241
  • Варна
Не съм забелязала "събирането на кредит" и "корекция на цената" по някакъв начин да са зависими едно от друго. Не веднъж докато събирам кредита си пускам корекции и получавам отстъпките. Нито е спряло да ми дава 80/100, нито корекции. Или нещо изтървам?

# 1 242
  • София
А в профила ти как стояха като поръчан цвят? Аз не казвам, че не грешат в цветовете, с че ще е странно да поръчаш бели щори, а в профила ти като поръчани да пише сиви и да дойдат сиви.
Ето ги в пофила ми (пише бяло).
Скрит текст:

А ето ги на сайта.
Е, няма как да се объркам при поръчката, ясно е написано кое е бяло, пък и се вижда. Инициирах връщане, не си ги пожелаха. Още не съм поръчвала нови. В следващата поръчка - същия гаф.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 19:24 от alys

# 1 243
Загледах се в качените от alys снимки и ми направи впечатление, че има корекция на цената на един артикул 3 пъти. Това значи ли, че цената може да се коригира многократно в рамките на 30-те дни от покупката?

# 1 244
Не съм забелязала "събирането на кредит" и "корекция на цената" по някакъв начин да са зависими едно от друго. Не веднъж докато събирам кредита си пускам корекции и получавам отстъпките. Нито е спряло да ми дава 80/100, нито корекции. Или нещо изтървам?

Намаля ти кредита. Става въпрос за времето от 7 дни, в което го събираш.

Загледах се в качените от alys снимки и ми направи впечатление, че има корекция на цената на един артикул 3 пъти. Това значи ли, че цената може да се коригира многократно в рамките на 30-те дни от покупката?

Да. И по 5 пъти на ден може да има намалена цена, съответно да си поискаш корекцията.

Общи условия

Активация на акаунт