Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 155 - февуари 2025)

• 132 980
  • 2 159
  •   1
Отговори
# 255
Най-после пакетчето от Милка дойде,много са дашни тази година,до 31.03 са годни,

# 256
В Морени, като не спечелиш, уж изписва, че бележката се прехвърля за участие за големите награди, но не изписва колко участия имаш. Защо се избира награда, след като така или иначе се прехвърлят участията и всеки би искал първо да пробва за ваучер и после за телефон? Малко ми е странно.

# 257
Здравейте! Има ли регистрирали се в играта на CAPPY  за 200 тостера?Аз не намерих къде се качват касовите бележки.Благодаря!

# 258
  • София
В Морени, като не спечелиш, уж изписва, че бележката се прехвърля за участие за големите награди, но не изписва колко участия имаш. Защо се избира награда, след като така или иначе се прехвърлят участията и всеки би искал първо да пробва за ваучер и после за телефон? Малко ми е странно.

За да се прецакаш. Smirk

# 259
  • София
Здравейте! Има ли регистрирали се в играта на CAPPY  за 200 тостера?Аз не намерих къде се качват касовите бележки.Благодаря!
На предходната страница имаше въпрос, започва от 10.02.

# 260
  • При децата ми

По напред в темата пише - играта започва от 10.02.

# 261
Имам може би тъп въпрос, но как "се открива" това сърце във форума? 😂

Трябва да откриете темата с дерматолога д-р Иван Пеев, Темата е част от група "Онлайн консултации". Като скролнете на първа страница на темата, ще видите едно сърце, което е като банер рекламен. Кликате та него и ви отвежда н тайната тема.

Търсих не само на първа страница, ами до 30-та, но сърце не откривам... Thinking

Когато влизате през компютър, трябва да изключите AdBlocker за сайта BG-mamma, за да се появи сърцето.
При мен така стана.

# 262
От електронната брошура на Billa от 06.02.25г, мисля, че не е споделяна.

# 263
  • София/Търново
Време е да обявим и нашите победители! 🎊
Победител от гласуването за “Книга на годината 2024” е: g******@gmail.com
Честито, наши колеги ще се свържат с теб по имейл, за да ти предоставят ваучера от 100 лв.
✨ Победители от участието в коментарите по време на церемонията:
Ваучер за 50 лв.: Silviq Baleva
Ваучер за 50 лв.: Angel Angelov
Книга: Svetlana Nicolova
Книга: Ваня Спасова
Книга: Магдалена Илиева
Книга: Диляна Недева
Книга: Marina Trendafilova
Книга: Elica Liubomirova
Книга: Асен И.
Книга: Цветана Керенчева
👏Честито на всички печеливши! Моля победителите да се свържат с нас на лично съобщение, за да разберат как ще получат наградата си! 📚

# 264
Къде ги предлагат тези кексчета?
Не съм купувала никога от тях.

# 265
  • Под Слънцето
Къде ги предлагат тези кексчета?
Не съм купувала никога от тях.

зависи от къде си. Във Варна мога да ти изброя поне 20  локации

# 266
Здравейте, отдавна не съм получавала имейл от Кока-кола. Този ми е непознат. Нов ли е? Във формата, която трябва да попълня ми изписва, че съм изпуснала 5 дневния срок за отговор, а имейлът е от днес, преди няма и 1 час. Ще съм благодарна някой да потвърди дали това е актуалният им имейл.

# 267
  • София
Фалшив е според мен, разширението е като фишинг измама.
Официалният е:

Здравейте, отдавна не съм получавала имейл от Кока-кола. Този ми е непознат. Нов ли е? Във формата, която трябва да попълня ми изписва, че съм изпуснала 5 дневния срок за отговор, а имейлът е от днес, преди няма и 1 час. Ще съм благодарна някой да потвърди дали това е актуалният им имейл.

# 268

Победителя спечелил колонката.

# 269
  • Сандански
Мейла си е правилен, може да сте резерва, върнете отговор, че формата не работи. КК работят с няколко агенции, тази е за седмични и петъчни.

Общи условия

Активация на акаунт