Живот на кантар - тема 1

• 36 411
  • 773
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Състезателното риалити шоу „Живот на кантар“ (The Biggest Loser) е световен телевизионен феномен, реализиран в над 40 държави и гледан от над 100 милиона души в 220 страни по света.
То съчетава в себе си забавление, умело комбинирано с предоставянето на полезна информация за здравословен лайфстайл.
За първи път в България, феноменът, променил животът на хиляди души по света в голямата борба с килограмите, стартира  на 13 февруари 2025 г. по bTV с водеща Нанси Карабойчева. Менторите на участниците ще бъдат професионалните треньори Анита Маркова и Иван Георгиев – Ванко, клиничният диетолог Дерйа Хюсеин, както и специалистът по ендокринология доц. Явор Асьов.

В продължение на три месеца, участниците спазват специален хранителен режим и тренировъчна програма. По пътя към „голямата загуба“ до тях ще бъдат професионални треньори и ментори, посланици на голямата промяна. Заедно с тях те ще преминават през всички емоционални и физически изпитания. Те са хората, които ще ги мотивират и подкрепят по време на цялата трансформация, в която едни обикновени хора, ще постигнат нещо необикновено пред погледа на зрителите. Победителят в предаването ще спечели 50 000 лева.

Скрит текст:

Скрит текст:

Този, който успее да загуби най-много килограми на финала вместо калории, ще брои пари.

„Живот на кантар“ – единственото предаване, в което печелиш, докато губиш!

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 09:27 от bubanka

# 1
  • Някъде там
Благодаря за темата, Лале в дъжда !
Най-накрая нещо различно.
Нанси ми е симпатична и няма да ми разваля удоволствието от гледането, като други водещи.

# 2
Благодаря за темата. Принципно съм много против подобни предавания. Изключително вредни. Почти всички състезатели , които са участвали са си върнали свалените килограми след шоуто и , за капак, са си докарали метаболитни проблеми. Има публикувани проучвания за това какво е причинило на телата им това драстично фитнес състезание за отслабване. Всеки може да отслабне , когато има всичкото време на света и стои нон-стоп на уредите. Но е нереалистично, грешно и вредно. В бавното и стабилно отслабване е истината .
Гледах го, когато го излъчваха в Щатите. Ами какво да кажа, треньорите изключително неприятни и тенденциозни. Искат да остават само тези, които имат най-голям потенциал за сваляне на килограми. Направо бяха сърдити , да не кажа бясни , когато си тръгнеше някой , който не искаха. Ужас просто.
Ще погледна нашата версия, за да видя, от чисто любопитство, какво са сътворили . Но , честно казано, очаквам много драми, сълзи и сополи за годините невъзможна борба с наднорменото тегло. Ако е в този дух, ще е тотал щета.

# 3
Цоп и аз, благодаря за темата. Звучи интересно определено ще гледам.

# 4
Благодаря за темата 🤗.
Надявам се да е интересно и да няма както в американската версия чак такива неща.
Иван треньора го помня от Сървайвър,нормален и земен ми се вижда,Нанси и аз я харесвам,дано не ме дразни като водеща.Другата треньорка Дани е доста надменна на първо четене,във фейса има група на предаването и обсъждат някой неща.
Както споменах в другата тема,имам участваща приятелка,претърпяла голяма промяна,бореща се с години с хормонални проблеми.Не всяко напълняване е от лакомия.
Чакам с нетърпение старта 😊.

# 5
  • Телиш/Плевен
Предварителната информация е, че започва на 16 февруари и ще се излъчва в неделя и понеделник от 20:00 до 22:00 ч., но да видим дали ще е така...

# 6
Надявам се предаването да е интересно. Ако ми грабне вниманието, ще се включа в състезанието от вкъщи Simple Smile

# 7
  • Варна
Ще го гледам със сигурност.
Благодаря за темата, Лале.

# 8
О супер, най-после нещо различно. Определено ще го гледам в началото, пък да видим...

# 9
  • София
Благодаря за темата. Принципно съм много против подобни предавания. Изключително вредни. Почти всички състезатели , които са участвали са си върнали свалените килограми след шоуто и , за капак, са си докарали метаболитни проблеми. Има публикувани проучвания за това какво е причинило на телата им това драстично фитнес състезание за отслабване. Всеки може да отслабне , когато има всичкото време на света и стои нон-стоп на уредите. Но е нереалистично, грешно и вредно. В бавното и стабилно отслабване е истината .
Гледах го, когато го излъчваха в Щатите. Ами какво да кажа, треньорите изключително неприятни и тенденциозни. Искат да остават само тези, които имат най-голям потенциал за сваляне на килограми. Направо бяха сърдити , да не кажа бясни , когато си тръгнеше някой , който не искаха. Ужас просто.
Ще погледна нашата версия, за да видя, от чисто любопитство, какво са сътворили . Но , честно казано, очаквам много драми, сълзи и сополи за годините невъзможна борба с наднорменото тегло. Ако е в този дух, ще е тотал щета.

Това си е проблем само на участниците. Дали са им шанс да се променят, но ако след всичко си плюскат на корем, няма как да не си върнат килограмите. За мен, тук трябва да се записват само хора, които са наистина мотивирани и искат генерално да променят начина си на живот.

# 10
  • София
Скептична съм, но ще му дам шанс.
Благодаря за темата.

# 11
Записвам се и аз, благодаря за темата!
Харесвам Нанси, дано предаването е интересно.

# 12
  • София
Аз преди я харесвах, но вече не особено.
Първо ми направи много лошо впечатление, когато преди време беше пуснал продукт уж намален с нейния код. Само че това е продукт, който се предлагаше от мой познат и реално цената беше абсолютно същата и без кода. Не че е кой знае какво, но не е готино.
И второ много лошо впечатление ми направи като публикува снимки на току-що убито и опърлено прасе в социалните мрежи и как децата ядат директно от него. Лично на мен много неприятно ми стана да гледам такива кадри.

# 13
Това с прасето беше брутално. Заклано и опърлено, метнато на един тротоар или нещо подобно и цялото семейство реже кожа и яде директно от него. Бррр! Но тя пък беше много горда, че са традиционалисти.

Иначе е симпатична, сравнително мила, но иначе нищо особено като интелектуален багаж. Беше тръгнала да работи в областта на дигиталния маркетинг, но нещо не й се получи или трудно й се видя, и сега продава прахчета за отслабване онлайн. Та няма да се учудя, ако тези добавки са сред спонсорите на предаването и по тази линия и тя като водеща.

# 14
  • София
На мен ми е несимпатична още от Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт