ЗОНАТА и ние - тема 17

• 23 178
  • 537
  •   1
Отговори
# 195
Някои хора имат проблем с млечните може би ,иначе при липса на проблем наистина няма смисъл.

# 196
Привет, привет!
От близо седмица чета във сайта, тук във вашата темичка, както и книгата на Кати, която си бях купувала преди повече от 2 години.
Все отлагах, струваше ми се трудно и неразбираемо, но явно сега е умрял момента. Та, исках само да кажа, че нахълтвам в темичката ви.
Днес ми беше първи ден в зоната. Ами, хареса ми. Вкусно е, бързо е и насища!споделям с вас моите чинийки.
П.п само вечерята не снимах, но беше 75 гр пилешко с корнфлейкс, млечен сос с копър и зелена салата и зехтин, а следобедната закуска е скир с мед, круша, канела, ванилия и 6бр шам фъстък

# 197
В лидъл и дм ядковите и овесеното мляко са с хубав състав и цена. Аз не бих борила млякото като мазнина. Правила съм и всъщност огромна част от ядката не се слага в млякото, т.нар. "плуп".

# 198
Дами, влизам да се похваля, че при мен нещата тръгнаха надолу като мерки и кг. след седмица в Зоната. Много съм доволна, мотивирана и се чуствам добре. Днес сготвих телешко стафидо и се опитах да е по Зоната.

# 199
И аз се похвалвам с 1,6 кг надолу за около 3 седмици с много прегрешения, на обем също съм намаляла, но не съм мерила обиколки. Heart

# 200
Страхотни резултати,няма да се отказвате,на правилния режим сте 🤗.
Аз съм на палачинки днеска,на обяд хапнахме набързо навънка и сега готвя салатите,моят ще прави барбекю.

# 201
Аз харесвам Зоната , защото мога да хапвам всичко, стига да е зонирано. Днес хапнах дори Туикс. Изчислих по етикет и добавих протеин! Успех на всички
#BGMлоялнапрограма

# 202
Изпуснах ви! Аз съм вече два месеца стриктна, с изключение на събота и неделя. Дотук съм минус 6 кг. Целта ми е още 6-8 кг. Ще ми се да включа и някакъв спорт, ама нямам желание 😅

# 203
  • Пловдив
Браво!
Аз съм пред МЦ и съм мн.гладна.

# 204
Една от любимите ми сладки закуски.
Сладкиш "Рафаело" за 15БПВМ

🔴8БВ пълнозърнести овесени ядки 112гр.
🔴6БВ банан 240гр.
🔴6БМ кокосово брашно 60гр.
🟢4БП белтъци 280гр.
🟢1БПВ прясно мляко 220гр.
Бакпулвер
2.5ч.л. стевия бленд
Овесените ядки се накисват в горещо мляко. След това се добавят разбити белтъци, кокосовото брашно и намачканите банани. Изчаква се кокосовото брашно да поеме от течните съставки.  Пече се в загрята фурна на 180гр. до златисто. Използваната тавичка е 20/40см.

Крем:
🟢3БП крем сирене Кауфланд 200гр.
🟢7БП извара Ведраре 245гр.
🔴13БМ кокосови стърготини 39гр.
🟢100мл. прясно мляко не се брои
3ч.л.бамбукови фибри
Ако нямате бамбукови фибри, намалете млякото!
2ч.л. стевия бленд
Зърнестата извара се блендира с прясното мляко. След това се добавят кокосовите стърготини и крем сиренето. Бамбуковите фибри са полезни и използвани като сгъстител. Ако не разполагате с тях, намалете количеството на млякото, за да може крема да стане гъст и след като престои една нощ да може да се реже, заедно с долната част на сладкиша.

За поръсване:
🟢10БМ бадеми 30гр.

Мазнините са удвоени за белтъците, изварата и крем сиренето!
Цялата тавичка е нарязана на 16 равни парчета, всяко е почти 1БПВМ.
За мен, вкуса е чудесен! 😛
https://www.zonataevkusna.eu/2024/03/15.html
Аз, откакто съм на Зоната(юли ще станат 4 г), нямам неконтролируем глад. Преди се тъпчех много, особено с тестяно и сладко. Сега си чакам кротко събота и неделя, за да хапна и от двете. Даже физически спокойно мога да мина и без това, но психически не мога да изпусна седмица без боклуци. 😁

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 07:39 от Шефът Антонио

# 205
Страхотен резултат Шефче,последните килограми най трудно падат 🤗.Споделяла съм,моите последни 6 ги свалих за около 8 месеца,от тогава и почти не се тегля.Скоро се набутах в едни дънки,дето носех на 45 кг.,а съм си 53.Да живее зоната и тренировките 🤣🥰🤸.
Тази седмица хич не съм режимна,на почивка съм с децата сама,гледам на око,пък каквото такова.
The Queen1 ще ме прощаваш,ама нищо зоново няма в тези десерти,колкото и да си балансирала с протеин.Брои го за чийт и другият път пробвай със зонов десерт,много по вкусен,засищащ и полезен е.Последно правих бананово брауни,уникален.
Вместо фурми,сложих банани.

# 206
Кокосовото брашно защо е в червена зона? Заради мазнини?

# 207
Чудесни резултати споделяте в последните страници. Аз още не съм започнала, но ми действате много мотовиращо.

# 208
И аз да се включа, много съм доволна, за сега  за мен това е най-добрия режим който ще стане част от живота ми здравето ми доста се по-добри и съм -5кг от 03.02.2025г като си признавам, че имам 2-3 прегрешения и не ям само зелена зона, дори главно си ям червена и оранжева.

# 209
Кокосовото брашно защо е в червена зона? Заради мазнини?
Заради голямото количество наситени мастни киселини.
Една от любимите ми сладки закуски.
Сладкиш "Рафаело" за 15БПВМ

🔴8БВ пълнозърнести овесени ядки 112гр.
🔴6БВ банан 240гр.
🔴6БМ кокосово брашно 60гр.
🟢4БП белтъци 280гр.
🟢1БПВ прясно мляко 220гр.
Бакпулвер
2.5ч.л. стевия бленд
Овесените ядки се накисват в горещо мляко. След това се добавят разбити белтъци, кокосовото брашно и намачканите банани. Изчаква се кокосовото брашно да поеме от течните съставки.  Пече се в загрята фурна на 180гр. до златисто. Използваната тавичка е 20/40см.

Крем:
🟢3БП крем сирене Кауфланд 200гр.
🟢7БП извара Ведраре 245гр.
🔴13БМ кокосови стърготини 39гр.
🟢100мл. прясно мляко не се брои
3ч.л.бамбукови фибри
Ако нямате бамбукови фибри, намалете млякото!
2ч.л. стевия бленд
Зърнестата извара се блендира с прясното мляко. След това се добавят кокосовите стърготини и крем сиренето. Бамбуковите фибри са полезни и използвани като сгъстител. Ако не разполагате с тях, намалете количеството на млякото, за да може крема да стане гъст и след като престои една нощ да може да се реже, заедно с долната част на сладкиша.

За поръсване:
🟢10БМ бадеми 30гр.

Мазнините са удвоени за белтъците, изварата и крем сиренето!
Цялата тавичка е нарязана на 16 равни парчета, всяко е почти 1БПВМ.
За мен, вкуса е чудесен! 😛
https://www.zonataevkusna.eu/2024/03/15.html
Аз, откакто съм на Зоната(юли ще станат 4 г), нямам неконтролируем глад. Преди се тъпчех много, особено с тестяно и сладко. Сега си чакам кротко събота и неделя, за да хапна и от двете. Даже физически спокойно мога да мина и без това, но психически не мога да изпусна седмица без боклуци. 😁
Ще бъда благодарна на снимка на крема сиренето от Кауфланд, което е в зелена зона. Благодаря #BGMлоялнапрограма

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:15 от The Queen1

Общи условия

Активация на акаунт