.Вдигам аз, отсреща мъжки глас ме назовава по име и фамилия, казва си и своето име и накрая от къде се обажда - от Йетел.
Поговорихме, няма лъжа и измама - наистина двегодишния договор с тях ми е към края и той ми предлага нов на същата цена която плащам до сега.
То сегашната цена не е тази, за която се подписах преди две години, но нали ги осъвремениха заради инфлацията веднъж и след Нова година за наше удобство ( уж) ни увеличиха мобилния интернет и съответно дотуриха още няколко лева към сметката.
Ще трябва да отида тези дни до офиса им и да свърша това.
Пак за вкусотии говорите.
За сладкиши, за банички - все неща, които много обичам, ама като няма с кого да споделим вкусотията, гледам да се не изкушавам, че не може да направя две парчета кекс или баница. То не, че не може, ама не си струва занимавката и цапането.
Ама пък си правя често- често гофрети.
То само името и формата им е на гофрети, иначе слагам всьо що имам и се сетя в тях, само на консистенция гледам да ги догодя. Иначе гофретникът ми е ,,дъ бест"" , лидълски, поне 15 - годишен.
Днес пак си правих, щото ги ползвам и вместо хляб понякога . Сууупер здравословни, без брашно - с овесени ядки, хуск, орехи, бадемово брашно, чия, кокосови стърготини кокосово масло, малко кисело мляко и много обезмаслена извара и много яйца - 6-7, за белтъчини. Осигурих яденето няколко дни
.На вън е толкова искрящо слънчево
, и на балкона ми е много готино, че е завет - повече от половин час се препичахме с Кучо да събираме витамин Д.Не знаех, че кучетата имат толкова добре развито зрение . От петия етаж Чарли фокусира едно кученце, което разхождаха долу и като заскимтя да отива при него....
Иначе, че много чува го знам - като излезем от входа и започва да върти уши, като локатори да чуе звуци от някое другарче негово
.Нещо се удремах, та може да направим един обеден сън, аз де, Чарльока спи.
Еее, лека на работещите, а на безработните - приятен следобяд.
П.п. Пак се оплаквам от телефона...
Не се научи, пущината, да не своеволничи и да не ме поправя какво съм искала да кажа ...

) , кво аджеба значи цитираното ?