КГБ = Клуб на Готините Баби - 228

• 23 521
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Аз!!! Ранобудна!!! Фло, ти направо ме короняса!
 Само  неМой така да говориш за моята воля! Когато истински реша, ставам голям инат!  Знаеш ли сега как редя пликчета и слагам халвички, които много обичам! Нито хапка!  Тази сутрин отчетох втория килограм. Слабо, но все пак  надолу, а не нагоре.

Събудих се в 9, 15 ч. Извинена съм, защото нощес легнах в 01, 30  ч.   Все пак се разработих и направих баничките. В следобедните часове към 15, 30 ще отида при моите скъпи покойници. В събота е много голямо стълпотворение и затова в последо време ходя в петък следобед и да имам време, без да бързам  да обиколя всички.

Хубави котки, котараци и кучета имате. И нашите са хубави, но аз не съм им голям любител. Само на кавалер кингс кокер шпаньолката е позволено да влиза при мен и то само на посоченото ѝ място. Котката и големият Кучо са навън.
На всички пожелавам хубав ден, независимо от коя страна на прозореца ще го изживеете!

На Гъбчето лек път към вкъщи и с всеки ден да става все по-добре!

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 18:22 от К.А.Г.

# 616
  • Вила Великула
Клечи, познах - Чарли и Кюфте са един калибър. Кюфтето е 5 кг., а преди зимата се закръгля доста и става малко по-тежък. Но всички ми се карат, че прекалено много го храня и не е добре за енго да е толкова дебел.

# 617
Пипи, снимай и кучето!
А, как сте с мишките?
Ловят или са интелигентни?!?....
Бойкот на веригите.. ами можело
и без тях. Без всичко може,
без човек не може.
Много ми хареса бойкотът, както
и стачките.
В стачка съм! Нищо в повече,
всичко е в главите ни.
За пачата , - не намерих в Лидл,
но син 2 остави 138 лв.
Какво сме купили, нищо съществено
и т.н.
Нека видим как + мъкненето.
Хубаво е да стачкуваш!
Харесва ми!
Айша, как сте?

# 618
  • Вила Великула

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 14:11 от pipilota6

# 619
Добър петъчен следобед!
Дали си е пристигнала вече Гъбката Thinking   Дано всичко е наред и вече само напред. Гъбче, вярвам, че получаваш нашите позитивни мисли и сърдечни пожелания и те чакаме, ще чакаме  колко трябва, важното е да дойдеш Heart
Ама какви красавци сте показали Simple Smile  Довечера, ако нашата принцеса даде ще я фотна и ще ви я покажа, щом сме на котешко-кучешка тема Simple Smile
Фло, нощеска като се събудих и най-после се добрах и прочетох за минимизирането. Хареса ми, но аз май не се справям с това. Хубаво си го написала -  за да преодолеем този навик е важно да разпознаем кога го правим, да оспорим изкривените си мисли и да се научим да приемаме и оценяваме себе си обективно.  Да не омаловажаваме успехите и качествата си ..................  Трябва, но не ми се получава. Ще опитам обаче.
Ениса, как е скиора?
Дано болните дечица оздравяват по бързо! Heart Притеснение и тревога си е.
Продукти за пача не успях да намеря, но съм купила език и ще правя отново супата на Пипи. Купих и кокали, по препоръка на продавачката в месарския магазин и с тях единия ден ще направя супа със зелева чорба. Чорбите за двата почивни дни са измислени и уредини, да видим другото какво ще е.
До после момичета Hug

# 620
Мале какви красавци показвате! Много да ви радват!
Преди внуците да се сдобият с куче в апартамента, не съм и предполагала, че ще се привържа толкова много към душичката, че да си наруша навиците и всяка сутрин от понеделник до петък да я разхождам. То е галене, то са целувки! Simple Smile Много ми е на сърце! Напатила се душичка, има сачма в тялото. Но при нас е обградена с любов Heart

# 621

Мяу, две от пет

# 622
  • Вила Великула
Надявам се Айша да се включи за да сподели как е Мрънч.
Както и Ениса с репортаж от снежните писти. ПиАтеля дали е станал първи?

# 623
Нямам време в момента, ще има репортаж

# 624
Свършиха ми "палците" в една тема за кучета и котки, та да си кажа тук - Борянка, завидях ти за котараците!
    Айша, как ти е кръвното?
    Ениса, днес е много слънчево, може и тен да придобиете Heart

# 625
  • София
Много готини любимци показвате!
Аз очаквам внуците, но малкия е болен и на антибиотик. Вчера му взеха кръв и показва силно възпаление, затова се наложи. А иначе е с температура, болно гърло, главоболие и болки в стомаха. Щял да дойде с торба лекарства.
Очаквам новини за Габка.

# 626
Пипи, и той красавец!

# 627
Привет от снежните човеци! Такъв безумен студ никога не съм брала. Слънцето качи градусите до  - 10 , но без слънце защита си изгаряш. Хубаво, че приключи. Още не мога да повярвам, че децата издържаха на тоя студ, на ранното ставане и пр. Имаше малко тържество, раздадоха им значки, снимки правени предишните дни, децата подариха картички и рисунки на учителите, показаха скиорски умения и айде към вкъщи. Сега скиорът спи, ще го вдигам след малко, че не ми се сглобява Лего по нощите.
Мисля Гъбче,  надявам се да се възстанови напълно и отново да е сред нас!

# 628
  • София
Тук съм, мърдам.
Тетка, кръвното е добре като я няма дразнителката Stuck Out Tongue Winking Eye
Сутринта са ходили при ЛЛ, взели са му кръв, пратила ги е на снимка в близката поликлиника. Аз ги заварих там, защото ходих да му занеса пробиотика. Вчера го забравиха у нас. Според снимката има бронхит, но не кашля. Иначе оплакванията и торбата с лекарства като внука на Мариянка. Сменила му е антибиотика с Клацид, но той не може да го пие - повръща от него. Да видим как ще му го дават. Пазари се да идва у нас, но ние утре ще ходим на Задушница и няма как. Мамка му е на работа, бащата ще ги гледа.
Благодаря за съветите за бъз, бъзак и подобни. Нито аз ще варя сиропи, нито те ще го пият. Пробвах с бъз от аптеката - плюха  го колективно и се криеха като ме видеха с лъжицата. Иначе разни мечета за имунинет вземам и ги лапат охотно. Но това е само у нас, защото там не им ги дават. Бях купила и занесох да им дават сутрин, след 20 дни намерих опаковката неразпечатана. Същото е и с вит. Д, като видя Мрънла веднага давам, баткото отказва.
Колкото, толкова - ами ако ни нямаше?
Радвам се на домашните ви любимци. Но аз отказвам такова чудо у дома. Стига ми, че 8 г. гледах и се грижих за куче. Изгриза коридора, после едвам намерих майстор да го оправи, през деня правеше 00 бели. Добре, че седеше само в коридора или на балкона лятото, че иначе сигурно апартамента трябваше да сменям.
Ениса, дано не се разболее детето. Аз ако стане щях да откажа да го гледам. Който го е пратил на студа - да се оправя.
Габката е ясно, че я мисля. Дано намерят добри рехабилитатори при тях.

# 629
Материал за пача има в момента на БИЛЛА - от четвъртък /вчера/ до следващата сряда, краче,ухо и буза на 6,79 лв.

Скрит текст:

Enisa, геройски издържа детето на студа - браво на него и дядо му. Упоритост се иска за това приключение!
Aisha, видимо ти каляват нервите, ама и ти не се давай - колкото можеш Frowning
За домашните любимци - обичам и кучета, и котки. Не съм привърженик на гледането в апартамент, но кой ли ме пита. Първо гледахме една котка 11 г - беше трицветна, супер добричка и си отиде от старост. Взехме я 3 годишна уж за семица-две Simple Smile Такава беше тезата. Големия син искаше черна котка като замина от тук - взехме котенце на 3 месеца, живя 3 години при него и като се появи снахата, котето се върна тук. Страшно диво от бебе и така си остава. До едно време беше в къщи и понеже прави много пакости всякакви от няколко години живее в един празен офис над гаража ни. Обгрижено от всякъде - вече е 14 годишна баба. Също толкова черна е като на Борянка Simple Smile

Надявам се Гъбка благополучно да си е в къщи и й изпращам виртуални сили и енергия за възстановяване!
И всички болни дечица и големи да оздравяват скоростно!

Хубава вечер момичета!

Общи условия

Активация на акаунт