Само неМой така да говориш за моята воля! Когато истински реша, ставам голям инат! Знаеш ли сега как редя пликчета и слагам халвички, които много обичам! Нито хапка! Тази сутрин отчетох втория килограм. Слабо, но все пак надолу, а не нагоре.
Събудих се в 9, 15 ч. Извинена съм, защото нощес легнах в 01, 30 ч. Все пак се разработих и направих баничките. В следобедните часове към 15, 30 ще отида при моите скъпи покойници. В събота е много голямо стълпотворение и затова в последо време ходя в петък следобед и да имам време, без да бързам да обиколя всички.
Хубави котки, котараци и кучета имате. И нашите са хубави, но аз не съм им голям любител. Само на кавалер кингс кокер шпаньолката е позволено да влиза при мен и то само на посоченото ѝ място. Котката и големият Кучо са навън.
На всички пожелавам хубав ден, независимо от коя страна на прозореца ще го изживеете!
На Гъбчето лек път към вкъщи и с всеки ден да става все по-добре!

Дано всичко е наред и вече само напред. Гъбче, вярвам, че получаваш нашите позитивни мисли и сърдечни пожелания и те чакаме, ще чакаме колко трябва, важното е да дойдеш 
Довечера, ако нашата принцеса даде ще я фотна и ще ви я покажа, щом сме на котешко-кучешка тема