С какво ви дразнят свекървите? – 161

• 25 317
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Какви са тези глупости? Явно не е убийца, след като се използва думата починал, а не убит. Как спокойно се пишат свободни съчинения, особено улеснени от неясно описана история. Ето затова подобни неща не се изпльоскват просто така по форуми.
Несериозна история, дано нещата се решат по най-добрия за детето начин.

# 16
Нали Тайс написа, че от вчера вече нямало съмнения за убийството на предишния мъж? Това не приключва ли случая? Никой няма да присъди дете на убийца.
Аз рабрах, че вече не мислят, че тя е убийца, а не че вече знаят, че е.
Дано tays не говори в съда както пише тук, че ще вкара и тримата в затвора и детето ще го гледа свекърът, и хоп - нова драма. Wink
Тайс добре си ги пише в съда, само тук не ме разбирате Blush
Отпадна версията за двойното убийство.

Да ви кажа, много се запалихте. То и аз, де.
Но вече влизам в роля и ми е ясно какво трябва да направя. Ще си опиша нашата версия по домашното насилие, ще заведа делото за развод по вина на майката. И ще се обадя на колежката, която я представлява по домашното насилие. Тя да оттегли молбата / и без друго няма нито физическо посегателство, нито сигнал до 112, нито има Заповед за незабавна защита/. Съдията правилно е схванала ситуацията. Та. Ще търся вариант за споразумение, но ще се наложи среща между адвокатите и двете страни. Какво да се бием и трепем. То от това семейство вече не става. Въпросът е за детето. Ще оставим снахата с детето до една година, както е по закон, пък то ще се разбере за после.

# 17
  • София
Скрит текст:
Нали Тайс написа, че от вчера вече нямало съмнения за убийството на предишния мъж? Това не приключва ли случая? Никой няма да присъди дете на убийца.
Дано tays не говори в съда както пише тук, че ще вкара и тримата в затвора и детето ще го гледа свекърът, и хоп - нова драма. Wink
Не е лъжа.

От цитата, който съм дала, аз поне разбирам, че от вчера вече нямало съмнения, че снахата е извършила убийство. Василиса пита чий са съмненията за убийство, Тайс отговаря, че вече нямало съмнения, а не че не е имало убийство.

Скрит текст:
Тайс добре си ги пише в съда, само тук не ме разбирате Blush
Отпадна версията за двойното убийство.

Скрит текст:
Да ви кажа, много се запалихте. То и аз, де.
Но вече влизам в роля и ми е ясно какво трябва да направя. Ще си опиша нашата версия по домашното насилие, ще заведа делото за развод по вина на майката. И ще се обадя на колежката, която я представлява по домашното насилие. Тя да оттегли молбата / и без друго няма нито физическо посегателство, нито сигнал до 112, нито има Заповед за незабавна защита/. Съдията правилно е схванала ситуацията. Та. Ще търся вариант за споразумение, но ще се наложи среща между адвокатите и двете страни. Какво да се бием и трепем. То от това семейство вече не става. Въпросът е за детето. Ще оставим снахата с детето до една година, както е по закон, пък то ще се разбере за после.
Това не съм го видяла. Не можеш ли да пишеш ясно?
Била отпаднала версията за двойно убийство. Т.е. има версия за единично или няма версия за каквото и да било убийство?

# 18
Милена, в чата мъжът е видял оплаквания към приятелка от жена му, че откакто е загубила мъж и дете, я гони прокоба в живота.
Той разбира, че мъж и дете са "загубени" едновременно. После жената му казва, че мъжът е починал, а детето е мъртвородено. Е, не е мъртво родено. Но тези сценарии за убийство вече не са на дневен ред. Няма убийства, успокойте се Blush

Онзи ден бабата сподели съмнения, че явно нещо страшно се е случило. Е, може и да е.  Няма да ровим там. Ще ги развеждам и да се оправят. Хич не смятам да ангажирам посолства с такива неща. каквото и да е било, било е. Кого го вълнува.
Да, мъжът е разстроен и има право да пита, и щом се крие, може и да има нещо нередно. Но аз само мога да спекулирам.

# 19
  • Варна
Ако майка е способна да си нарани детето, няма как да се скрие седем години, особено в началото е по-вероятно да има mom rage.

Да бе, тя и онази във Вакарел беше чудна майка, децата обгрижвани, а накрая им теглила ножа, докато спели.

# 20
Acid, по-спокойно, моля те. Нито съм те цитирала, нито съм го отправила към теб. Част от постовете са точно в този стил и си пиша мнението. Или нямам право?

# 21
Милена, в чата мъжът е видял оплаквания към приятелка от жена му, че откакто е загубила мъж и дете, я гони прокоба в живота.
Той разбира, че мъж и дете са "загубени" едновременно. После жената му казва, че мъжът е починал, а детето е мъртвородено. Е, не е мъртво родено. Но тези сценарии за убийство вече не са на дневен ред. Няма убийства, успокойте се Blush

Онзи ден бабата сподели съмнения, че явно нещо страшно се е случило. Е, може и да е.  Няма да ровим там. Ще ги развеждам и да се оправят. Хич не смятам да ангажирам посолства с такива неща. каквото и да е било, било е. Кого го вълнува.
Да, мъжът е разстроен и има право да пита, и щом се крие, може и да има нещо нередно. Но аз само мога да спекулирам.

Тоест бабата ти пусна мухата за двойно убийство? Иначе от "Загубих мъж и дете, гони ме прокоба в живота", не знам как може да се излезе изобщо с версия за двойно убийство.  

И сега пак продължаватe спекулациите, че може да е убийца, ама  няма да ровим, кого го вълнува  Simple Smile Наистина ли не разбираш колко нелепо звучи.

# 22
Ами не четете за тези мухи.
Всеки има гледна точка.
За някой може да е нищо, за друг-всичко. Свободна воля и тълкуване.
Какво точно е видял, видял е, че жената пише за мъртви съпруг и дете. За които той не знае.
Тя крие. Дали и по какви причини, вече сто пъти тук всеки си изказа предположенията.
И бабата и дядото имат право на мнение. Дали е правилно, или не, няма кой знае какво значение.

# 23
  • София
Тайс, много манипултивно поднасяш информацията.

# 24
Бабата все по-малко звучи като добър вариант за отглеждане на детето. Тя може много неща да иска, обаче не звучи като да е на център.

# 25
Ами аз за себе си сглобих картинката и имам вече стратегия.
Мисля, че казусът се изчерпа.
Някой беше казал, че адвокатът трябва да е обективен. Нищо подобно. Съдията трябва да е обективен. Адвокатът има задължение да защитава позицията на клиента си, това му е ролята.
Щом си приел да представляваш някого, го защитаваш докрай.

# 26
Е как така, това е супер важно. Първо поднасяте такъв вариант, след това го неглижирате. Все едно ли е дали внучката/дъщерята ще я гледа  майка-детеубийца, затрила вече собственото си дете, или не.  Имало нещо мътно, но няма да занимаваме институциите. Ми ако е убийца? Защо въобще трябва да е убийца, аз като науча че някой е загубил дете не си мисля, че може да го е утрепал. Но щом бабата има такива съмнения и ги споделя, не е ли супер странно да иска да живее с тая убийца?

Сега пък нямало значение, дали е.

# 27
Мен пък ме интересува какво точно е имала предвид под "прокоба в живота"? Защото така, както е описано, тази жена си е построила комунизма - мъжът работи, тя учи, свекървата гледа детето. Защо са тогава приказките за прокоби и защо ѝ е трябвало да си разваля рахата без да има причина? Пак ще го кажа - малко са жените, които ей така си развалят семейството. Още повече пък чужденки, отишли в чужда държава без семейство, без приятели, без среда. За една жена дори отиването в друг град, при семейството на мъжа ѝ, е изпитание, какво остава за чужда държава?
Не твърдя, че мъжът е насилник, не твърдя, че жената е невинна жертва, просто си задавам въпрос, който за мен е повече от очевиден.

# 28
  • София
Ама всички в замесени в тази история сте хвани единия, удари другия. Горското дете, не знам кой ще е най- адекватен да го гледа, а това е най-важното.

# 29
  • София
Ами аз за себе си сглобих картинката и имам вече стратегия.
Мисля, че казусът се изчерпа.
Някой беше казал, че адвокатът трябва да е обективен. Нищо подобно. Съдията трябва да е обективен. Адвокатът има задължение да защитава позицията на клиента си, това му е ролята.
Щом си приел да представляваш някого, го защитаваш докрай.

Каква полза имаш тук да получиш манипулирани мнения, обаче?
За какво беше цялото упражнение?
Още от първите ти постове ме върна в основното училище, когато си "играехме" на "Какво е искал да каже авторът?" (и досега не съм убедена, че си ги писала ти), след това, когато започна поясняваш, се оказва, че даваш половинчато поднесена информация, недомлъвки...

Е как така, това е супер важно. Първо поднасяте такъв вариант, след това го неглижирате. Все едно ли е дали внучката/дъщерята ще я гледа  майка-детеубийца, затрила вече собственото си дете, или не.  Имало нещо мътно, но няма да занимаваме институциите. Ми ако е убийца? Защо въобще трябва да е убийца, аз като науча че някой е загубил дете не си мисля, че може да го е утрепал. Но щом бабата има такива съмнения и ги споделя, не е ли супер странно да иска да живее с тая убийца?

Сега пък нямало значение, дали е.
Точно. В началото чета "избягала от държавата, съмнения за убийство..." Никъде не се и намеква, че това са съмнения в главата на бабата, която явно е получила факс от извънземните. А това променя много картинката.

Общи условия

Активация на акаунт