С какво ви дразнят свекървите? – 161

• 27 798
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
О, на гости ядеш или се правиш ,че ядеш каквото сложат. Това също е такт. Може да е чула нещо за да подготви лека вечеря жената.
 Може да не коментира така, обаче.
 Въобще защо трябва и да се запознават със свекърва снахите, сега ако съм снаха ,не бих искала. Няма да ми пречи да не се познаваме.

# 61
Явно в това семейство са си цапнати в устните и не мислят какво говорят.
Неуместна забележка от страна на малкия син за менюто, неуместен отговор на майката. Но очевидно е гаф, не е съзнателна обида.

# 62
Историята си е "селска" или поне отношението на малкия син е такова.
Сега като знам колко са капризни на храна младите...кой с диета, кой с настроение, трети веган, друг без глутен, без лактоза и т.н. "Свекървата" щом се е постарала с менюто предполагам, че е защото се е информирала за вкусовете на снахата.

# 63
На мен друго ми направи впечатление, ако  снахата я откарат там да живее,със свекърва,свекър и девер.  Ужас . Да съм била на този акъл ,като сега ,но преди 12 години. Хич нямаше да дойда да живея в тази къща. Аз от сега започнах на децата да говоря,че един ден когато решат да се женят,трябва да си имат отделни апартаменти. От това да си далече от по-възрастни поколение,няма по-хубаво нещо.
 А отговора на свекървата направо" кърти".

# 64
Явно само аз не виждам драма в думите на кандидат-свекървата. Днешните млади жени , почти всички са на някакъв "специален" режим на хранене, а и не мисля че тутманик и кюфтета са най-уместната храна по принцип.
Не си единствена. И аз не мисля, че с лошо е отговорила. А че се получил гаф предвид позакръгленкото момиче, ми случва се на всеки да сбърка.

# 65
  • Варна
Доживях и аз да защитя свекърва, но също мисля, че не е с умисъл казано. Около мен всеки е с някакви ограничения или изисквания в храненето. А свекървата явно се е постарала да има значителен избор за да може момичето да хапне нещо.

# 66
  • Blondeville
Надали е с лош умисъл, по-скоро лека липса на такт.

# 67
Абе, типично женско клъвване си е. Може да не е умишлено, просто да ѝ се е изплъзнало на свекървата, ама...
Каниш сериозното гадже на сина си и не го питаш преди това какво яде/не яде бъдещата снаха? Получаваш факс от космоса, че сигурно е на диета и подреждаш масата с куп салати, част от които със сигурност не са диетични. И отхвърляш мисълта, че ако е на диета, може да е на кето и едни кюфтета ще ѝ дойдат таман.
Явно малко опит имате с типично женското съскане, когато се правят обидни комплименти.

# 68
Е, не е като да отидеш в дома на гаджето ( не първи път) и свеки да възкликне към теб с друго име. С името на бившата дългогодишна връзка. Разбирам я, не се разсърдих, виждала я е няколко години и са живеели заедно. Ама беше неловко😀
Пък на рождения ми ден бабата на ММ ще ми честити, ама тя е на 90 жената. Бяхме се виждали веднъж. И я чувам как говори на ММ : Илиянка да е жива и здрава.. 🤣🤣
Не съм Илиянка, пак е с И, но е различно името. 😀 нямал е гадже Илиянка, просто се е сбъркала жената, ама му казах неловката ситуация с бившия и викам как нема да си помисля нещо такова 😆

# 69
Абе, типично женско клъвване си е. Може да не е умишлено, просто да ѝ се е изплъзнало на свекървата, ама...
+1. Най-много го мразя кълването. И не може да се оплачеш, защото мъжете не разбират, че е направено с цел да се обиди другата жена.

# 70
Тъпо и селско. И като е закръглена,значи трябва да е на диета? Че момичето може така да се харесва,сина на свекървата Очевидно също така я харесва..... Кълване е да.
Я да питам,свекървата с манекенски мерки ли е,че прави такива изказвания? Щото,ако не е,май и тя ще трябва да е на салати!

# 71
  • Варна
Уф, пак драми, от всичко

# 72
Мен щеше да ми стане много смешна тая ситуация, ако съм на девойката. Не бих се засегнала. Звучи като гаф.

# 73
Ами драми нямаше да има,ако свека беше измислила друго оправдание за диетичната си вечеря,ама тя пак за Ели се хвана,че видиш ли може да е на диета....

# 74
Според мен даже не го е мислила това. По-скоро наистина сред днешните девойки го има това със салатите, диетите, режимите, веган, кето, фастинги, всякакви варианти и жената е гледала да предвиди всичко. После, че се е изцепила без много мисъл, да, ама случва се. Ако решат да се изпокарат за това, ще е мнооого глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт