🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 229
  • 466
  •   1
Отговори
# 105
Чета хубави за мен книги, разтоварвам с як метъл 🤭, ходя на маникюр, козметик, фризьор  - това е добре и за околните. 😁

# 106
  • София
Чета книги, пия хубаво кафе, ходя на концерти на любими изпълнители и когато успея си подарявам релаксиращи масажи.

# 107
Чета книги и се розхождам

# 108
Сън, разходки, време с любимите хора

# 109
Разходка, хубаво кафе, интересна книга, чаша вино и сладки приказки с приятелка.

# 110
Ходя на масажи,спа процедури или просто си почивам като чета книга

# 111
  • Пловдив
Когато става дума за банята...обожавам гореща вана, с много пяна и с "осветление" от ароматна свещ...За съжаление, рядко ми остава време 😊

# 112
Разходки и срещи с любими хора, сън, релакс, хубава храна и напитки.

# 113
Разходка сама.

# 114
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Не ги издавам, защото са лични Yum (надявам се имате чувство за хумор) Simple Smile

# 115
Отделям време за любимите си занимания.

# 116
  • Samokov
Медитация, разходки , козметични процедури.

# 117
Посещение на минерален басейн, макар и рядко.

# 118
Правя йога, разни разкрасителни процедури, спя, чета, разхождам се сред природата.

# 119
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Любимият ми ритуал е да напълня ваната с вряла вода,соли и аромати и да се потопя за час с книга в нея.Зарежда ме страхотно ❤️.За съжаление с две малки деца си е чист лукс и рядкост това.

Общи условия

Активация на акаунт